שרשור שאלות |משפך|

ליאור2009

New member
להכנס לתחום?

היי מה העניינים? אז בקצרה עלי.. אני בן 19.5 עוד מעט 20 כמה אנשים הציעו לי כן לנסות להכנס לתחום, למרות שזה אף פעם לא משך אותי אבל עכשיו כהכנסה נוספת זה נשמע לי מצוין אממ אני 1.78 ושוקל 65 , בתמונות עצמן אני יותר רזה.. ניפחתי את עצמי קצת מאז התמונות יחסית ישנות, חצי שנה+ אלו התמונות.. לא הבנתי איך שמים אותן בפורם .. חח.. מקווה שתסלחו :) http://img16.imageshack.us/gal.php?g=5116.jpg בלינק הזה יש 4 תמונות ביי ביי

aodem

New member
היי, שאלה בנוגע לבוק..

בהנחה ואני הולכת לנסות את מזלי בסוכנות, מהי כמות התמונות אשר אני צריכה להביא יחד איתי לפגישה (כלומר כמה תמונות באלבום)? והאם ישנה אפשרות שהתמונות בבוק תהינה ערוכות (שחור לבן, משחקי צבע וכדומה), או שמא הן צריכות להיות ללא עיבודים כלל - טבעיות, לא מרוטשות ובצבעי סטיל רגיל? תודה מראש, גילי.

roy panti

New member
אני נראה מספיק טוב כדי לדגמן ? כנסו אנשים !!!

אז שמעו היום שלחתי טופס התקבלות לסוכנות אימג' באתר שלהם אז עד שהם יחזירו תשובה(אם בכלל) תנו תדעה שלכם עלי אם אני יכול בכלל ליתקבל לסוכנות ואם יש לי פוטנציאל להיות דוגמן. תגידו תאמת זה חשוב לי ! פרטים עלי : גיל - 16 וחצי עיניים - ירוקות גובה - בערך מטר 80 (אבל אני עוד יגבהה עם הזמן) משקל-בערך 60 מבנה גוף - רגיל,אין לי ריבועים או משו אבל אם אני יתקבל אני יתחיל לפתח ותוך כמה חודשים אני יקווה לראות תוצאות. כנסו ללינק הזה יש שם את כול התמונות שלי מכמה תקופות שונות : http://profile.imageshack.us/user/roy_panty/images *כדי לראות את התמונה בשלומתה תלחצו עלייה. ויש עוד תמונות בדף השני תכנסו גם אליו. הרבה אנשים,חברים אומרים לי ללכת לדגמן כי אני נראה טוב אז אני צריך גם את הדעה שלכם ! היא חשובה לי מאוד ! אז תרשמו מה אתם חושבים אם יש לי סיכוי או לא ובכול מקרה אני יקווה לטוב :) תודה לכוווולם ושבוע טוב :)

pure h

New member
מה אתם חושבים על המועמדות

לתואר מלכת היופי לשנת 2009!!!!!!!?????

עמי1986

New member
מי אמר לך את זה?

הגובה המינימלי לדוגמנים הוא מטר 80 82....אתה מטר 78 חוץ מזה שאתה ממש רזהה!! אתה לא בחורה! מזה שוקל 65???? מה אתה אנורקס?? אני שוקל 70 ואני כמה סנטימטר נמוך ממך דבר ראשון תעלה במשקל דבר שני תגבהה קצת ומכיוון שאתה עוד מעט בן 20 אני בספק אם יתווספו לך כמה סנטימטר... דבר שלישי...אתה ניראה טוב...אבל אני לא חושב שאתה דוגמן אתה רחוק מזה..... בכל מקרה אני לא איש מקצוע.... אבל יגידו לך את אותו הדבר אם תמתין לתגובות... :)

עמי1986

New member
דבר ראשון

לא שמעתי על בוק שלא מרוטש... אלא אם את ביקשת את זה... בוק צריך להיות מקצועי ותמונה מקצועית עד הסוף היא תמונה מרוטשת... עדיף אני חושב בלי עיבודים של שחור לבן ומשחקים של מסגרות וכל זה... דבר שני אני שמעתי על 3 תמונות שצריך לקחת אבל שמעתי גם על יותר אז פשוט תיקחי את כל הבוק או שתחכי שמישהו יגיד לך פה כמה בדיוק עדיף לקחת....לעניות דעתי עדיף לקחת כמה תמונות......

roy panti

New member
אנשים כנסו ותגיבו !

אנשים כנסו ותגיבו ! בבקשה זה חשוב לי :)

Nicoleriver

New member
לדעתי, ואני בכלל לא מומחית בזה

יש בך משהו. אתה יפה, נראה טוב, נראה מיוחד כזה. רק שלדעתי אתה צריך לגדול טיפה. עכשיו אתה נראה ילד מדי. ודרך אגב, לא כדאי לדעתך קודם להתפתח בחדר כושר ואז לנסות להתקבל לסוכנות ולא להפך? לא יותר הגיוני? בקיצור, לא עכשיו, אולי אחר כך.

עמי1986

New member
......

דבר ראשון אתה באמת צריך לגדול אתה ניראה ממש קטן אפאחד לא יתן לך עבודה עם הלוק שלך.. דבר שני יש לך גובה ממש טוב בהנחה שתגבהה עוד כמה סנטימטר... ודבר שלישי ואחרון בקשר ללוק שלך אני לא מוצא בך שום דבר מיוחד..... יש לך עיניים יפות לא יותר מזה....גם השפתיים שלך שניראות טוב לא מסתדרות לי עם הלוק הכולל שלך..... אני אישית לא חושב שיש לך סיכוי לדגמן... ואם אתה באמת בעניין הזה אז תתחיל כבר עכשיו לעבוד על הגוף שלך כי אתה נורא רזה ועדיף ללכת לסוכנות כשהכל אצלך ביד ולא להגיד 'טוב אםאני אתקבל אני יעבוד על זה'

ליאור2009

New member
....

קודם כל תודה על התגובה דבר שני רשמתי על התמונות ועל המשקל. שמהתמונות תוסיף עוד 5 קילו שריר שהלכו בעיקר לחזה לידיים .. מי שהציע לי דיבר על הפנים שלי ולא על הגוף שלי חחח והאם גובה זה ממש פרמטר חשוב? אני יודע שביחס לגבר הגובה שלי ממוצע , ולא גבוה.. תודה

ליאור2009

New member
אני יודע שזה גובה ממוצע בכללי, ובעולם עצמו

ובעולם עצמו נחשב לנמוך רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי

עמי1986

New member
נשמה בוא אני אסביר לך זה די פשוט

אתה לא יכול לדגמן אם אין לך פנים יפות גובה מינימלי וגוף שניראה טוב..... אצל גברים פחות חשוב עניין המשקל אבל עדיף לחטב כמה שיותר את הגוף.... הגובה שלך גם לא מינימלי לתחום הדוגמנות הוא פשוט לא מתאים... מטר 80 זה רף מינימלי שאם אתה מתחתיו הסיכויים שלך מאוד נמוכים... לגבי הפנים אני בדעה שאתה ניראה טוב אבל לא מספיק בשביל לדגמן.... ללא שלושת הפרמטרים האלה הסיכוי שלך לדגמן מאוד נמוך....

למעלה