שרשור שאלות למנהלת אגף החינוך בעיריית רעננה

אוסטרובסקי

תיכון אוסטרובסקי נמצא מס' שנים בתהליך כבי"ס ניסויי להעצמת תלמידים ע"י לימוד התנהגויות סיוע. יש פירוט רב בנושא באתר ביה"ס.

sexytomato

New member
למיטב ידיעתי (ע"פ הודעת מנהלת ביה"ס)-

התיכון הוכרז כניסויי רק השנה (ושמעתי זאת במסיבת הסיום של מחזור מ"ה)

bdyd

New member
יש לי שאלה ?? נא עזרתך

שלום לך גב' מיכל בני עלה בשעה טובה לכיתה א' ביום ה' היתה לנו פגישה אם המחנכת ועדכנו אותה שהבן שלנו נמצא בתהליך של התפתחות הילד מכיוון שיש לו בעיה במוטוריקה של היד - הוא רושם חזק עם כל הגוף ואז מתעייף מהר ומתעצן בכל אופן כבר היום בני בכה נכנס מתחתלשלוחן בשעה האחורנה והתחיל בכות ולהגיד שהוא לא רוצה כלום מכיוון שהמורה לו "נתנה לו כוכב על העבודה" היא ישר התקשרה ואמרה שיש בעיה ומייוןון שהוא "ילד בעייתי אז אנחנו חייבות לשוחח עדכנתי אותה שהילד הובחן בגקושי בכתיבה ולא בבעיה אחרת והבנתי שהיא כבר סימנה לי את הילד וכבר קבעה איתי פגישהלמחר בלי לחכות כמה ימים כי בכל אופן זה סה"כ היום השני מה לדעתך אני אמורה לעשות ? אני ממש זקוקה לעזרתך

עזרה

בנושא אשר העלית ,אני מציעה כי תוועצי בראש ובראשונה עם מחנכת הכיתה,כמו כן יועצת בית הספר והמנהלת. ברצוני ליידע אותך שלכל בית ספר מוצמדת פסיכולוגית בית ספרית אשר גם יכולה להוות כתובת מצויינת.

מותר לי להוסיף משלי, כאם לאם?

שיחה גלויה ואסרטיבית עם המחנכת יכולה לפתור את הבעייה. בין השאר - לומר לה מפורשות מה את לוא מוכנה שיקרה (שהילד יתוייג או שהיא תשתשמש לגביו במילים ומונחים שאת לא אוהבת) ומה את כן רוצה. לא הייתי בשלב זה נכנסת ראש בראש - זו הרי האשה שבנך רואה ונמצא במחיצתה שעות רבות מדי יום. להבהיר, ליידע את המנהלת ולעקוב מקרוב. נסי לגייס אותה כשותפה למשימות שאת הגדרת.

avinoam37

New member
http://www.cyberdunk.com/?ref=11040

משחק אדיר שגיליתי באינטרנט. זה קצת כמו האטריק רק שאתה מגלם שחקן כדור סל, אתה חותם בקבוצות, ומקדם את הקריירה עם הזמן. ככל שאתה צובר יותר CYBERPOINTS ככה נפתחות בפניך יותר אפשרויות, אתה תוכל להיות מאמן או אפילו לפתוח קבוצה משלך. אז הנה הלינק: http://www.cyberdunk.com/?ref=110402

תודה לגולשים על שאלותיכם

כתושבי העיר וכהורים לילדים במערכת החינוך אני רואה בכם שותפים מרכזיים בעשייה ,אשמח לקבל הערות והארות לחשיבה משותפת. כמו כן אשמח גם לשמוע על תהליכים חיוביים אשר חשוב כי יימשכו . אני מזמינה אתכם לקחת חלק בתהליך אשר עוסק בתכנון החינוך לעשור הקרוב כפי שציינתי בתשובותי למעוניינים אנא פנו אלי לפרטים או במייל או בטלפון 7610350 [email protected] תודה

תודה למיכל הירש נגרי

כפי שאמרתי למיכל עצמה - היא אורחת רצויה ונהדרת, שמתייחסת ברצינות רבה ובכבוד רב לשאלותינו. לאורך האירוח התייעצה מס' פעמים עם עובדות משרדה וענתה בתשומת לב מירבית לכל שאלה. אנחנו כבר משריינים אירוח נוסף בתקופת הרישום.... אז שוב -
חנה בשם גולשי וגולשות הפורום.

היא דווקא ענתה כבר אתמול בצהריים...

נון שלי, לא הייתי ליד המחשב שלי (שנשאר במשרד). זו התשובה: > את הבקשה להנחה ניתן לבקש עד 31.8 .במידה וחל שינוי במצב המשפחתי ,יש להגיש מיד את המסמכים המעידים על השינוי . > ערעורים על התשובות ניתן להגיש עד 28.2. > > כל הבקשות לשנת הלימודים תשס"ז טופלו. > > חניתה דרור > > מנהלת מחלקת גני ילדים אני מציעה שתפני אישית לחניתה דרור ותשוחחי איתה, וגם דלתה של מיכל נגרי פתוחה - כפי שציינה בפנינו. בהצלחה!

רעJJית

New member
כבר ב-7 בבוקר אתקשר למחלקת גנים

לא הבנתי למה שלחו לך את התשובה ולא כתבו בפורום. תודה חנה

תמונות מהאירוח של מיכל הירש נגרי

בתמונות: מיכל מכתיבה לאיילת גרדמן הדוברת, שמקלידה (הקלדה עיוורת - ויש לה קצב!), מיכל מקלידה ועושה ברורים בטלפון. נהנתי מכל רגע. תשמעו - קבלנו כאן שיתוף פעולה רציני ומשקיעני. שאפו
(אני הצלמת, לא בפריים). כאן: http://157.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/ForumAlbumPublic.asp?f=1789&g=18915

למנהלת הפורום, חנה בית הלחמי - יישר כוח../images/Emo140.gif

אומנם עדיין מחכים לתשובה, אולם הרעיון לחבר את הקהילה לדברור ישיר עם ההנהגה הוא גאוני בעיניי ובעיני חבריי. ועל כך כל הכבוד

למעלה