שרשור שאלות חדש

בדרך כלל זה הטרק הראשון בכל דיסק של הסרטים .. אצלי במקוריים זה ככה בכל אופן באופן אישי אני מת על הפתיח של פוקס .

לדעתי העלילה של 1 הייתה טובה משל 2

בשניהם לא יכלתי להפסיק לשחק...אבל בסופו של דבר יותר אהבתי את 1...

LordDevil

New member
גם אני שיחקתי ב2 קודם

טעות קריטית. בשלב מסוים (שלא נזכיר אותו כאן) בקוטור1 הבנתי בדיוק כמה עשיתי טעות. העלילה של 2 הרבה יותר ברורה (והיא גם ככה קצת צולעת) אם משחקים ב 1 קודם.

asix17

New member
זה...

זה הולך ככה באחד מספור אל malak ן raven שmalak בגד בraven ומחקו לו את הזיכרון וכך הלאה שתיים ממשיך מהנקודה חמש שנים אחרי שraven היה בdark side. ברור?

LordDevil

New member
דווקא לא כ"כ ברור

2 ממשיך 5 שנים אחרי הסוף של 1 אבל אם הסוף היה טוב או רע תלוי בך ובאיזה צד שיחקת. אני שיחקתי light side ובשלב מסוים קרייה אמרה לי: Revan saved the republic from Malak's hand. לא שיחקתי DS אבל אמרו לי שאם אתה משחק DS אז העלילה ממשיכה 5 שנים אחרי הסוף של 1 אבל רבן היה רע...זה משתנה בקיצור

LordDevil

New member
ועוד דבר

מאלאק אולי בגד ברבן אבל הוא לא זה שמחק לו את הזיכרון...מועצת הג'דיי עשתה את זה אחרי שמאלאק חשב שהוא מת בניסיון להבין איך רבן הצליח לאסוף צי כ"כ גדול בזמן כ"כ קצר, ואולי גם בשביל להצליח להחזיר את רבן לצד שלהם.

איפו כונים

אני היתכבנתי איפו אני יחול ליכנות באיזה חנויות מוכרים בהכי זול מישלקים של SW בלגו ולא לגו ואיפו יש את המישחק אם החי הרבה חרבו אור והמון מילחמה (במחשב)??

tactical

New member
כנס ל....

http://www.gamespot.com/finder/findgames.html תרשום בשורת חיפוש (איפה שרשום Search again) למעלה STAR WARS וזה יראה לך רשימה של כל משחקי SW...

Y. Welis

New member
בקליפורניה, ליד סאן-פרנסיסקו

מרחק נסיעה ממארין קאונטי, היכן שחברת ILM שלו יושבת. בקרוב הוא עובר לקומפלקס חדש ענקי שבו כל החברות שלו ישבו יחד במתחם אחד. המקום אמור להראות כמו בסרט, ויכלול טכנולוגיות מה-זה עדכניות.

Another Girl

New member
שרשור שאלות חדש

חבר'ה, קצת סדר בבלאגן...אנא,השתדלו לשרשר לכאן כל שאלה חדשה שאינה מצריכה דיון. תודה!

LordDevil

New member
תהיה קטנה שכרגע עלתה לי לראש

ב מתקפת המשובטים ג'אנגו פט (Jango Fett) היה מנדלוריאן? אחרי קוטור זה פתאום קפץ לי לראש... היה גם אחד כזה לצידו של ג'ווה בשובו של הג'דיי...

למעלה