שרשור שאלות חדש

יש לי שאלה =????או שתיים=????

1 מה היפסדתי במים שלא הייתי ??? 2 בקשר לסידרה הנוחכית א למה אנאקין היה כזה פטי ולאחר שפדמה מתה למה הוא לא חזר ליהיות טוב?????? ב איך סידיוס(פלפטין)ידע על החלומות שלו ואיך הוא ידע על אזה יבלות לגעת ואל איזה לא לגעת? האם אנאקין ידע שהוא סית' או שרק כאשר לוק אמר"אני ג'דיי כמו אבא שלי לפני"?

אני צריך את אזרתכם!!../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

אם מישהו יחול לומר לי מה הכתובת של המפיק ההגאי שהגא את כל מלחמת הכוכבים ג'ורג' לוקס???ואיפו הוא גר???

בקשה../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif../images/Emo91.gif

אני צריך את כל השמות של כל משחקי מלחמת הכוכבים ואת מי הכי אהבתם
איפו כניתם אותם ובבקש שיהיה השמות בעיברית או אם אתם יחולים ליחתוב לי גם את השמות באנגלית וגם בעיברית או רק באנגלית ושזה יהיה מהיר בתודה מרובת יאיר הפדוואן

שאלה לגבי קוטור 2

היום סיימתי את קוטור בפעם השנייה (בעצם שלישית, בפעם הראשונה הגעתי עד לקרב הסופי נגד מאלאק אך בגלל שלא היה לי את כח הברק לא יכולתי להשמיד את הג'דיי המתים שמאלאק שאב מהם כח) וראיתי את הסוף בתור טוב ובתור רע, שמעתי שהעלילות של קוטור אחת ושתיים משולבות, אז אני תוהה מאיזה נקודה יוצא קוטור 2? מהסוף הטוב של אחד או מהסוף הרע?

lip gloss

New member
שאלה

שלום לכל חברי הפורום, ראיתי באתר של לייזרקלאב שניתן להזמין כרזות קולנוע בכל מיני גדלים,רק צריך להעביר להם את הקובץ. אני מחפשת תמונה טובה של סטאר וורז שתתאים לכרזה גדולה,כך שהיא גם צריכה להיות בכמה שיותר איכות גבוהה. מחכה בקוצר רוח לעזרתכם,תודה.

ס פ ר ד י

New member
fox 20th

אני כמעט בטוח שאין לזה שם(למנגינה של זה) אבל אם יש שם למנגינה של fox 20th אז אני ישמח לקבל אותו...

Youngling

New member
למה אתה שם כל כך הרבה סימני שאלה

ואתה שם שווה? זה סתם מציק לעין. בקשר לשאלות: 1. אנאקין לא חזר להיות טוב, כי אין דרך חזרה מהמקום שהוא בו (באותו זמן. לוק נגע לו בנקודה רגישה והחזיר אותו). 2. חלק אומרים שסידיוס "שתל את החלומות האלה". גם בתסריט שלא יצא לפועל של נקמת הסית' כתוב שסידיוס יצר את אנאקין. 3. בטח שאנאקין ידע שהוא סית'! הוא אמר לסידיוס: "אני מפקיד את עצמי ללימודיך", ובקומיקס כתוב שהוא מפקיד אותו למסדר הסית' (משהו כזה).

Youngling

New member
אלה ג'דיי

התקופת הרפובליקה הישנה (הטרילוגיה החדשה). אם אני לא טועה אלא ג'דיי מאסטר (אבל לא במועצה).

Rockamora

New member
אמ.. חוות סקייווקר.. אי שם במונטנה

חחח.. זה הבית של לוקאס

יויוני

New member
תכנס לאתר של לוקאס

ארטס (www.lucasarts.com) ותראה. זה באנגלית תצטרך קצת עזרה

Darth Tomer

New member
בתחילת המשחק

ישאלו אותך שאלות שיקבעו בעצם איך הסתיים קוטור הראשון.

tactical

New member
BATTLEFRONT 2

יוצא ביחד עם ה-DVD ב-1 לנוב' הנה קבל קישור: http://www.lucasarts.com/press/releases/102.html

למעלה