שרשור שאלות ותשובות לא שיש הרבה מה לשאול מקצת הפרקים שהיו אבל ווט אבר
E evil boy New member 26/7/02 #1 שרשור שאלות ותשובות לא שיש הרבה מה לשאול מקצת הפרקים שהיו אבל ווט אבר
ז זיושי New member 27/7/02 #2 שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה דרכים ניסו התאומות לקבל צומת לב שהתינוקות של האח הגדול הגיאה
שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באיזה דרכים ניסו התאומות לקבל צומת לב שהתינוקות של האח הגדול הגיאה
E evil boy New member 27/7/02 #5 אההה הבנתי (אני מאוד חכם) טוב זה הכי נורמלי שאני מצליח למצוא איזו מלגה מולי נסתה להשיג כדי לממן לימוד באיזה מקום רחוק מהבית שלה (לא זוכר)
אההה הבנתי (אני מאוד חכם) טוב זה הכי נורמלי שאני מצליח למצוא איזו מלגה מולי נסתה להשיג כדי לממן לימוד באיזה מקום רחוק מהבית שלה (לא זוכר)
S sugar girl1 New member 28/7/02 #6 היא ניסתה להוציא מילגה הולנדית מולי חשבה שיש לה שורשים הונלדים ובסוף התברר שלא התארחה אצלהם נערה בגילה של מולי מאיפה היא הגיעה?
היא ניסתה להוציא מילגה הולנדית מולי חשבה שיש לה שורשים הונלדים ובסוף התברר שלא התארחה אצלהם נערה בגילה של מולי מאיפה היא הגיעה?
T totsade New member 29/7/02 #7 וואי.. הזאתי שכולם אהבו.. אםםם אני חושבת ברזיל, ספרד משהו... נכון? זה היה מזמן..
T totsade New member 30/7/02 #8 אוי.. גם אני צריכה לשאול שאלה.. טוף שמולי עזבה את מועדון השח, לאן היא הלכה ולמה?
S sugar girl1 New member 31/7/02 #9 אני אני אני.... מצטערת שגעון בוקר קטן היא הלכה להיות מעודדת בגלל ניק גיבסן... דרך אגב אני חדשה בפורום, חולה על הסדרה מצטערת אין שאלות...
אני אני אני.... מצטערת שגעון בוקר קטן היא הלכה להיות מעודדת בגלל ניק גיבסן... דרך אגב אני חדשה בפורום, חולה על הסדרה מצטערת אין שאלות...