השני
Y yatir New member 6/1/03 #25 כרגע אין לי זמן לכתוב את הפתרון, אבל פשוט עושים אינטגרציה ע"י חלקים פעמיים... הפתרון הוא: ê^(8x)·(32·x^2 - 8·x - 31)/256
כרגע אין לי זמן לכתוב את הפתרון, אבל פשוט עושים אינטגרציה ע"י חלקים פעמיים... הפתרון הוא: ê^(8x)·(32·x^2 - 8·x - 31)/256
S sarabr New member 6/1/03 #26 שאלה בטריגו- דחוףףףףףףףף תפתרו לי בבקשה ובדחיפות ותסבירו בבקשה מה שאתם עושים יש לי מבחן ענקקקקק מחרתיים.
שאלה בטריגו- דחוףףףףףףףף תפתרו לי בבקשה ובדחיפות ותסבירו בבקשה מה שאתם עושים יש לי מבחן ענקקקקק מחרתיים.
S sarabr New member 6/1/03 #29 חבר´ה... הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה חבר´ה זה דחוף אני עזרתי פה למישהו פעם כשהוא אמר שזה דחוף! חבר´ה אחוות מתמטיקה בבקשהההההההההה
חבר´ה... הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה חבר´ה זה דחוף אני עזרתי פה למישהו פעם כשהוא אמר שזה דחוף! חבר´ה אחוות מתמטיקה בבקשהההההההההה
P pallidfool New member 6/1/03 #30 הדרכה הוצא גורם משותף מהקוסינוסים בדרגות 2,3 והוצא גורם משותף מהקוסינוס ומהמספר. משני הביטויים שתקבל תוכל להוציא גורם משותף cosx-2אני חושב שקוראים לזה מציאת גורם משותף בקבוצות או משהו כזה. ...
הדרכה הוצא גורם משותף מהקוסינוסים בדרגות 2,3 והוצא גורם משותף מהקוסינוס ומהמספר. משני הביטויים שתקבל תוכל להוציא גורם משותף cosx-2אני חושב שקוראים לזה מציאת גורם משותף בקבוצות או משהו כזה. ...
S sarabr New member 6/1/03 #27 שאלה בטריגו- דחוףףףףףףףף תפתרו לי בבקשה ובדחיפות ותסבירו בבקשה מה שאתם עושים יש לי מבחן ענקקקקק מחרתיים.
שאלה בטריגו- דחוףףףףףףףף תפתרו לי בבקשה ובדחיפות ותסבירו בבקשה מה שאתם עושים יש לי מבחן ענקקקקק מחרתיים.