שרשור קשר

BeDaZzLeD

New member
וול... ^^

שם - אירית יומולדת - 4.11.85 גיל - 21 נסיון דיבוב - כרגע אין, בתקווה להיכנס בשבועות הקרובים לאחד מהקורסים בתור הגשמת חלום והשאר כבר... נראה =] איך הגעתי לעולם הדיבוב - טוב, אז הגעתי בצורה פיזית עדיין אי אפשר לומר, אבל תמיד הייתי חולת סרטים מצויירים וזה לא עבר עד היום, ותמיד הייתי מחכה את הדמויות, ובתור ילדה היה לי בראש "לעשות סרטים מצויירים" ^^ חיחי ככה קראתי לזה, הכל היה כלול בהכל, השתחררתי מהצבא לפני עשרה חודשים בערך, עבדתי עד השבוע, עכשיו אני נחה קצת, חושבת מה לעשות עם עצמי בחיים. woo hooo :S

d i v e l

New member
מה?! אני הכי זקנה כאן?

שם- רחלי כינוי בפורום- נו תנחשו יומולדת-13.9.1980 גיל-26 ומשו ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר)- הלוואי והיה לי יותר נסיון מהמכינה לדיבוב של תומיתות איך הגעתי לעולם הדיבוב-שחקנית בנשמה אבל ביישנית טילים. אז בחרתי בחיים שמאחורי המצלמות.

BeDaZzLeD

New member
בעיית ביישנות

גם לי יש את זה קצת, לפעמים אני צריכה לעשות סוויטצ'. מקווה שזה יעבוד באודישנים (עדיין לא הייתי) ^^

chen010189

New member
גם אני ביישנית

ובכל זאת שיחקתי שנה שעברה בהצגת תיאטרון ובתפקיד ראשי, הייתי מאוד לחוצה והאמת שבין הביקורות הטובות היו גם כמה ביקורות של "היית מאוד מתוחה על הבמה" (בעיקר מצד אמא שלי). אז לקחתי את זה כנקודה למחשבה...לא לתת ללחץ והביישנות להשפיע

chen010189

New member
אהלן הצטרפתי היום אז הנה הפרטים שלי

שם:חן מירון כינוי בפורום:chen010189 הדגש|יומולדת:1.1.89 גיל:אהיה בת 18 ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר):אין, אבל מקווה לרכוש איך הגעתי לעולם הדיבוב:עוד לא נכנסתי לזה אבל מאוד רוצה להכנס לזה בזכות הפורום וההשקעה

למעלה