תשובות לסקר~ ../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif
שם
שירה סגל, שידועה גם בכינויים: שירהמון, רייצ'אן, רייצ'ו, ריי, שירוש, שירה'לה, שירה-צ'אן, וכו' וכו'...
כינוי בפורום
Reichan
יומולדת
25/1/1992 גיל
כמעט 15 [כיתה י'] ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר)
קצת קולות רקע בסוניק X ובפוקימון, דמות קטנה בקפטן פלמינגו [רות אן, למי שמכיר] והינאטה בסדרה נארוטו. איך הגעתי לעולם הדיבוב
הוו זה סיפור קצת ארוך... זה התחיל כשהייתי בדיסני בארה"ב, שם יש מתקן שנותנים לך קטע ואתה מדבב אותו [משו ממש קטן, נורא נורא כיף ומומלץ ^^]. אמא שלי ראתה אותי מדבבת את הקטע שם והתלהבה בטירוף [כמובן שגם אני, אבל היא יותר XD], וכשחזרנו לארץ היא יצרה קשר עם חברה שלה שעוסקת בדיבוב. החברה עשתה לי וויס טסט ואמרה שיש לי קול טוב לדיבוב ושעם קצת אימון אני אהיה אחלה, ומשם הלכתי לקורס בנ.ל.ס, ו... הנה אני היום האמת שכשאני כותבת את זה זה הרבה יותר קצר
שאר ירקות
המממ בוא נסדר את זה בנקודות:
אני גרה בת"א ולומדת בתיכון ליידי דיוויס [למי שמכיר
]
אני מאוד אוהבת לקרוא, לכתוב [פרוזה ושירה], לשחק [תיאטרון וזה], לבשל, לשיר [כרגע מנסה ללמוד, בערך], מחשב, לצבוע, לשמוע מוסיקה, ליצור, וכמובן - ל~ד~בב
אני מאווווווד אוהבת הצגות~ אם יש פה מישהו שאוהב מחזות זמר והצגות, אני אשמח להמליץ ולקבל המלצות
אני מכורה לסוכריות דבש
אני אוהבת לקרוא מנגה ולצפות באנימה [כמו הרבה מאוד אנשים פה
]
אני מאוד אוהבת ומתעניינת בשפות [עברית, אנגלית, צרפתית [לומדת בבצפר] ויפאנית [שהפסקתי ללמוד אבל עדיין אוהבת] ו... ההודעה הזאת נורא ארוכה אז אני אפסיק אותה פה
יומצויין לכולכם~ שירה