שרשור קשר

מאיוש33

New member
שרשור קשר../images/Emo24.gif

שמתם לב שבזמן האחרון מצטרפים לפורום מלאא אנשים חדשים משומקום??
אזזז...נראה לי שצריך לעשות שרשר קשר חדש!
(מי שכבר שה את הקודם לא חייב לעשות גם הפעם...) אז תכתבו: שם- כינוי בפורום- יומולדת- גיל- ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר)- איך הגעתי לעולם הדיבוב- ושאר ירקות...
(הכוונה לכל מה שאתם רוצים לספר על עצמכם בנוסף) אזז...יאללה שרשרו!

מאיוש33

New member
חח..תודה!../images/Emo140.gif

רק חבל שבנתיים אף אחד לא שירשר לפה שום הודעה....

אוקיקי

New member
אוקיי...אז אני אהיה ראשונה

שם- אורי (עם דגש על ה "או")
כינוי בפורום- אוקיקי, כמו שאתם רואים
יומולדת-
18.8
גיל- 13
ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר)- אין
איך הגעתי לעולם הדיבוב- אממ...אני לא ממש יודעת, פשוט (כמעט) תמיד רציתי להיות מדובבת.
שבוע נעים!

מאיוש33

New member
נוו טוב אני יתחיל...

למרות שכבר עשיתי את הקודם...
שם: מאיה
כינוי בפורום: מאיוש33
יומולדת: 13.7.1993 => בחופש!! יאי!!
ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר): אין ...
איך הגעתי לעולם הדיבוב: בקצרה? אממ...מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד הרהרתי מה עומד מאחורי הדמויות המצוירות שבטלוויזיה ואז ראיתי איזשהוא מאחורי הקלעים של איזשהוא סרט מצוייר והתלהבתי!! כמו שאמרתי פעם שעברה גם הבחירה של נארוטו בערוץ הילדים השפיעה עלי (למרות שכולם ידעו שתובל שפיר ינצח כי הוא בשמיניהה!
)
שאר ירקות: מלפפון, גמבה, פלפל, בננה (אופסיי, זה פרי), ו..עגבניה!..חח סתאאם!
אממ.. - גרה בראשון
ציון - אוהבת מאוד מאוד מאוד לנגן באורגנית ופסנתר, לצייר , לצפות בטלוויזיה, לשחק במחשב, לקרוא (מישו קרא את מרישה?...הרגע סיימתי... ספר חובה!) להיפגש עם חברות, שופינג ו..זהו! (מספיק לא?) - אי סי קיו: 270624716 - פלא: 0525576269 - שין: 515553 יאללה חפרתי! באיוצ'!

גם אני בחופש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

חחח.. 27.06.93 (אני בן 13 למי שכבר חישב...)

מאיוש33

New member
שכחתי להוסיף:

החברות שלי חושבות שיש לי צחוק מעצבן ... אז אם אי פעם תשמעו את הצחוק שלי אל תטעו, אני לא בובספוג..... (כן כן, הצחוק שלי מזכיר מאוד את הצחוק של בובספוג ותאמינו לי- זה טבעי....)
זה הכי דומה לבובספוג שמצאתי..

DanaDuck

New member
מיאו

שם- דנה רישפי כינוי בפורום- DANADUCK יומולדת- 26.5 גיל- 24 ניסיון בדיבוב- סאקורה, פוקמון, דיג'ימון, סוניק X, שאמן קינג, טוקיו מיו מיו, קליפורד הגור, צבי הנינג'ה, פולי פוקט ועוד כמה קטנים. איך הגעתי לעולם הדיבוב- בגדול דרך אח שלי שהתלמד בנלס וחבר שלו שדיבב את ג'יימס בפוקמון.

Hawkgirl

New member
חתולה!

שם- רותם/ג'סי/תותית/רוטב כינוי בפורום- Hawkgirl יומולדת-09/03/1989 גיל- 17 ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר)- נמנמ, אין ממש X: איך הגעתי לעולם הדיבוב- תסלחו לי על שאני מרגישה עצלנית כרגע, אבל בקצרה ולעניין- התעניינתי בדיבוב מגיל קטן מאוד, הרצון להפוך למדבבת התחזק יותר בסביבות גיל 14

Reichan

New member
תשובות לסקר~ ../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

שם
שירה סגל, שידועה גם בכינויים: שירהמון, רייצ'אן, רייצ'ו, ריי, שירוש, שירה'לה, שירה-צ'אן, וכו' וכו'...
כינוי בפורום
Reichan
יומולדת
25/1/1992 גיל
כמעט 15 [כיתה י'] ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר)
קצת קולות רקע בסוניק X ובפוקימון, דמות קטנה בקפטן פלמינגו [רות אן, למי שמכיר] והינאטה בסדרה נארוטו. איך הגעתי לעולם הדיבוב
הוו זה סיפור קצת ארוך... זה התחיל כשהייתי בדיסני בארה"ב, שם יש מתקן שנותנים לך קטע ואתה מדבב אותו [משו ממש קטן, נורא נורא כיף ומומלץ ^^]. אמא שלי ראתה אותי מדבבת את הקטע שם והתלהבה בטירוף [כמובן שגם אני, אבל היא יותר XD], וכשחזרנו לארץ היא יצרה קשר עם חברה שלה שעוסקת בדיבוב. החברה עשתה לי וויס טסט ואמרה שיש לי קול טוב לדיבוב ושעם קצת אימון אני אהיה אחלה, ומשם הלכתי לקורס בנ.ל.ס, ו... הנה אני היום האמת שכשאני כותבת את זה זה הרבה יותר קצר
שאר ירקות
המממ בוא נסדר את זה בנקודות:
אני גרה בת"א ולומדת בתיכון ליידי דיוויס [למי שמכיר
]
אני מאוד אוהבת לקרוא, לכתוב [פרוזה ושירה], לשחק [תיאטרון וזה], לבשל, לשיר [כרגע מנסה ללמוד, בערך], מחשב, לצבוע, לשמוע מוסיקה, ליצור, וכמובן - ל~ד~בב
אני מאווווווד אוהבת הצגות~ אם יש פה מישהו שאוהב מחזות זמר והצגות, אני אשמח להמליץ ולקבל המלצות
אני מכורה לסוכריות דבש
אני אוהבת לקרוא מנגה ולצפות באנימה [כמו הרבה מאוד אנשים פה
]
אני מאוד אוהבת ומתעניינת בשפות [עברית, אנגלית, צרפתית [לומדת בבצפר] ויפאנית [שהפסקתי ללמוד אבל עדיין אוהבת] ו... ההודעה הזאת נורא ארוכה אז אני אפסיק אותה פה
יומצויין לכולכם~ שירה

Reichan

New member
וואו זה לא סתם ארוך, זה ממש ארוך @@

הא הא, אתם לא צריכים לקרוא את הכל ^_^;

Bar391

New member
מגניב [=

לשירה..אם את אוהבת סוכריות דבש יש לי המוווווון חחח ואני אל אוכלת אותם ,היה מגניב אם הייתי יכולה להביא לך אותם חחח, בכל מיקרה גם אני מתעניינת בשפות ,אפילו מאוד חח ממ זהו סתם רציתי להגיד לך את זה ...

הנה שלי!

אוקיי הנה זה בא::: ! שם-תמר כינוי בפורום- הסמיילית יומולדת- 8.8.1992 גיל- 14 וחצי ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר)- אין כלכך - אבל עשיתי בפוקימון 2 מעודדות של קלארק החתיך (מתחרה של אש) איך הגעתי לעולם הדיבוב-מאז שאני קטנה הייתי חורשת על סרטים מצויירים (עדיין לא נגמלתי מזה.. חח..) ואז נוצר הדי וי די והיה סרט אחד שראיתי את המאחורי הקלעים שלו והיה גם קטע שהראו איך מדבבים אותו, ופשוט- זה הדליק אותי ונורא נהניתי להקשיב לסרטים פתאום. ואז הגעתי לאיזה פורום מסכן שמישהו פעם בשנה היה כותב בו משהו. וראיתיח שמישהו אמר שהוא יודע פרטים והוא קישר אותי לאולפני ג'פטו בעצם ומשם הכל התחיל..
ושאר ירקות... אני גרה בגן יבנה יש לי ארבע חברות מקסימות אני הכי צוחקת בטלוויזיה מסדריק בערוץ הילדים. (יותר מארץ נהדרת [!!!]) אני בעיקרון נגד זיוף סרטים והורדת סרטים מהאימיול. ואני נורא כועסת כשאני רואה צרובים כאלה נמכרים בשוק- ועוד יותר - אצל חברות בבית. (אבל אני לפעמים מורידה כמה שירים.. קצת..
)

גם אני!

שם- אלה כינוי בפורום- אין שמות משתמש (לא אני בחרתי.. חח) יומולדת- 25.3.1993 גיל- 13 ניסיון בדיבוב- אין אבל יש אודישין לקורס.. גם זה משו.. חח איך הגעתי לעולם הדיבוב- היה לי חלום שאני עומדת ליד אש קצאם החתיך וצועקמת משו.. ואז התעוררתי והחלטתי שאני רוצה לדבב!! חח ושאר ה
-
אני גרה ברעות (מודיעין)
הכי אוהבת לשמוע שירים ביפנית ו\או לטינית ו\או כל שפה אחרת שאני לא מבינה ולהמציא מילים מצחיקות, ואז למצוא מישהו שכן יודע את השפה שבה השיר ולהשוות את המילים שלי עם המילים האמיתיות.. (גילתם סטייה..)

יש פאשלה...

כשאמרתי "עשיתי בפוקימון 2 מעודדות של קלארק " הכוונה היא לא בפוקימון 2- אלא בפוקימון 8 אני עשיתי שתי מעודדות

Bar391

New member
אני...

שם: בר פאר כינוי בפורום : Bar391 (לא ידעתי שזה אמור ליהיות כינויי חמוד כזה או משהו , אז רשמתי סתם שם חח) יומולדת: 20.2 גיל 15 יותר נכון ..שב- 20.2 אני אהיה בת 15 נסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר!!): עשיתי קורס בנלס בחופש הגדול וזה המשיך קצת לתחילת השנה, אחר כך לקחו אותי כמה לתפקידים קטנים בג'וניפר לי...ועשו לי אודישן בתומיתות אבל זה לא אודישן לסידרה ספציפית ,פשוט כשתיהיה תכנית חדשה הם יזמינו אותי :) איך הגעתי לעולם הדיבוב- כבר המון זמן אמרו לי שהקול שלי מתאים לדיבוב (אם מישהו ראה את הסירטון שלי אז בטח שם לב לקול שלי -> של ילדה קטנה חח) וממ בכתה ז' חברה שלי שחר שגם בפורום הזה הראתה לי עיתון של דיסני עם כתבה על דיבוב שד"א רמי כתב אותה, וממש התלהבתי מזה וממ רק אחרי שנתיים החלטתי ללכת לקורס... שאר ירוקת ופירות :) - אני גרה במודיעין ... אני מתעמלת בהתעמלות קרקע ( פליקלקים סלטות וכו). אוהבת לשמוע מוזיקה (שונאת מיזרחי!! חוץ מחושב עליה חח שיר חמוד ). אני מאוד אוהבת ורוצה ללמוד שפות ברמה גבוהה (אני יודעת בנתיים אנגלית, ספרדית, וממ טיפה ערבית חח ..וכמה מילים ביפנית,ואני רוצה ללמוד יפנית וצרפתית גם ) כמובן שאני אוהבת מאווווווווד לדובב זה הדבר הכי הכי כייפי בעולם בשבילי!!. וממ לזלול ממתקים שוקולד גלידות ..חחח וליראות סרטים...וממ מה עוד ??!! אהה לנגן על גיטרה [= אה עוד משהו אני חולהההההה על דיסני!!!!!!ועל השירים שם וממ כל מה שקשור לדיסני ....ובערך זהו...

טוב אז...

שם - יובל קורן כינוי בפורום - יובל קורן יומולדת - 24.7.93 גיל - 13 ניסיון בדיבוב - אחות של פרנקלין (הצב..היי זה פרנקלין..), ליטל פוני (אחת הסוסות), ברייני בייבי (מנחה שמה), כתם שמש (בהופ אחת האחיות), הנעליים של יולי, הדוב בבית הכחול, ד"ש מבסטר (האנשים שבסטר פוגש..), דרגון בול זי (הילדה עם הסיער הסגול בסרטים של דרגון בול..), ג'וניפר לי (אופליה...:] ),קצת במדגסקר.., המומיה והיו עוד כל מיני סדרות קטנות להופ שאני לא ממש זוכרת ^^... איך הגעתי לעולם הדיבוב - בהתחלה אמא לקחה אותי לכל מיני דברים קטנים, לאט לאט התחילו לקחת אותי לדברים אחרים קיצר אמא שלי הכירה לי את העולם הזה (אמא שלי - נורית בנאי קורן...) =] וסתם אם בא לכם איסיקיו: 264805348 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected]

mikeys barking

New member
../images/Emo69.gif

שם- שחר כינוי בפורום- הא?
יומולדת- 20 לנובמבר ^__^ גיל- 15 וחודש בדיוק
ניסיון בדיבוב (גם אם אין זה בסדר)- אין, אבל אני בקורס איך הגעתי לעולם הדיבוב- דרך כתבה של רמי בעיתון "עולמו של דיסני" לפני שנתיים שלוש

למעלה