שרשור קניה/מכירה וכו'

B u y m e

New member
סטראט אמריקאית שנת 97 למכירה

הגיטרה בצבע שחור עם פינגבורד רוזווד. הגיטרה במצב מעולה ונותנת בראש ויש פיצ'ר מיוחד שהוכנס בה והוא MID, HIGH בוסטר (כמו על הסטראט קלפטון רק שכאן אפשר לתת בוסט גם לגבוהים). הבוסטר עובד על סוללה פנימית. מחיר: 4000 ש"ח

למכירה:Behringer V-Amp Pro

מדמה מגברים מקצועי ומולטי אפקטים איכותי. זוהי גרסת הראק. *32 מגברים. *15 ספיקרים. *16 אפקטים. *אפשרות לשלב בין כולם. *שמירה של עד 125 פריסטים. *אפשרות להוריד פריסטים מהאינטרנט. ועוד. מחיר מבוקש:1100. 0524535564 ליאור.

למכירה:Marshall GV-2

הדור השני של האוברדרייב המדהים של מארשל. בעל EQ מתקדם וגיוון מטורף. יכול לשמש כאוברדרייב מסאונדים של סנטנה עד לדיסטורשן של הגראנג' מתחילת הנייטיז. שמור ביותר. מגיע עם הקופסה המקורית. 300 ש"ח. 0524535564 ליאור.

mlxt

New member
בוס GE-7 למכירה.

בן חצי שנה כמעט. עובד מצוין. ממש כמו חדש. מחיר 350 ש"ח. 0545880593 איסיקיו 229212708

נוןעומר

New member
למכירה גיטרת 7 מיתרים של שכטר +Avenger A 7

צאוור מייפל, בולט און פרטבורד רוזווד 24 שריגים 2 האמבקרים של סימור דאנקן חוגת ווליום, חוגת טון, סווויץ' 3 מצבים גשר Licensed Floyd Rose הדגם כבר לא מיוצר - זו הסיבה שהוא לא מופיע באתר של שכטר וגם הסיבה שאני לא בטוח מאיזה עץ הגיטרה. לפי הביקורות בהרמוני סנטרל זה מהוגני אני גר 2 דקות דרומית לחיפה, נוסע מדי פעם לירושלים וב"ש (די בטוח שאהיה בירושלים בסוף השבוע הבא). יצירת קשר לשאלות ופרטים: אייסיקיו - 140596324 או מסנג'ר - [email protected] או במסרים פה בתפוז מצורפת תמונה

גילי162

New member
למכירה Marshall avt 20

מגבר Marshall avt 20 מגבר קדם מנורות (preamp) . עוצמתי מאוד בדיסטורשיין . צליל חם ועגול . מצב חדש לגמרי . מחיר - 1200 ש"ח . המעוניינים,נא לשלוח מסר או אימייל : [email protected]

פנדר סטראט 89 + EMG

למכירה - פנדר סטראט USA שנת 89' פיקאפים שודרגו ל EMG מגיע עם קייס קשיח. נשמעת מדהים, שמורה בקנאות. 6000 ש"ח - לא מעוניין בטריידים 052-8380258- אביאל

arch23

New member
AMT TUBE PLATINUM

דיסטורשן מנורה של AMT במצב מצויין וחדש. נקנה לפני כמה חודשים, לא נעשה בו הרבה שימוש. 650 ש"ח 0574271172

TheNightcrawler

New member
למכירה Gibson M-3.

ש לי את גיטרה ושמה בישראל Gibson M-3, כן, גיבסון, זאת גיטרה שהם ניסו לכבוש איתה את השוק למטאל פעם אבל לא כל כך הלך להם. שמתי בגיטרה פיקאפים של Seymour duncan כלהלן, Parallel axis Blues saraceno Bridge/ Hot rails / Parallel axis Neck, יש לכולם פיצול לסינגל בסוויצ' אחד. לגיטרה יש גם Floyd rose של schaller, עשרים וארבעה פרטים. "Dimaond inlays, . 25.5 רדיוס 12 אני מאמין. גוף פופלר, צוואר מייפל. הפיקאפים לבד עולים 1600 שקל, זה היה שדרוג רציני, אבל אני לא אוהב גיטרות רזות, רק שמנות, אני מעוניין לעשות טריידים על כל דבר שנראה לכם שווה או למכור אותה ב6500 שקל. בבקשה רק הצעות רציניות, אפשר להשיג אותי בטלפון 054-3155970, קוראים לי אריאל. בבקשה לא סטראטוקאסטרים, עברו אצלי מספיק. הגיטרה באה עם קייס קשיח של גיבסון גמיש קצת במחיר. בלינק ביוטיוב תראו ותשמעו אותה בפעולה מחיר: 5700 אבל יש על מה לדבר. בתמונה היא הגיטרה השמאלית (לא הכחולה) http://www.youtube.com/watch?v=rD49XqvGoOo

fegi

New member
אפיפון לס פול חדשה

אפיפון לס פול סטאנדרט פלוס , חדשה מהחנות אף פעם לא ניגנו עליה עם הניילונים . המחירון בכליי זמר 3771 ש''ח הגיטרה למכירה ב3000 ש''ח .

למעלה