** שרשור קישורים,תמונות,בלוגים,סקרים **

מוטי חוף

Well-known member

דורין סגול נפרדת מבעלה: "הבטחת לי שלא תעזוב אותי"​

אבל כבד במשפחת סגול:​

לאחר אשפוז ממושך עקב דלקת ריאות, נפטר ליאור סגול ז"ל,​

בעלה של מעצבת האופנה ויוצאת "האח הגדול", דורין סגול​

Kaz12

Well-known member
נתנאל ודיאן על צנזורי האח:
חשוב להפיץ את זה כמה שיותר בכל מקום!! פייסבוק, טיקטוק, אינסטגרם, קבוצות...
זה ממש אישור בפרצוף לכל הצופים שהאח מתערב ומצנזר לטובת נתנאל ודיאן ונגד קאזם. ואז עוד מדבר איתם על זה ומתדרך אותם להתנצל בשביל שקאזם לא יוכל להתלונן שהוא מאוים ולדרוש שיוציאו אותו. (כמו שכביכול רמי הרגיש מאוים מיהודה ובגלל זה הוציאו אותו אז, שגם אז ברור לגמרי שהייתה התערבות של ההפקה נגד יהודה וזה ממש לא הוגן ונראה שעושים בערך את אותו דבר לקאזם הפעם)

tg151

Well-known member
דיאן ונתנאל גונבים לטליה את הפריכיות שלה

Kaz12

Well-known member
דיאן ונתנאל גונבים לטליה את הפריכיות שלה
עוד משהו שמעניין להקליט ולהפיץ זה בדקה 2:00 ובדקה 2:05 - קאזם, טליה, שחף ודניאל מדברים על כמה מפחיד ואלים נתנאל היה בקטעים שצונזרו ולא ראינו

Kaz12

Well-known member
עוד משהו שמעניין להקליט ולהפיץ זה בדקה 2:00 ובדקה 2:05 - קאזם, טליה, שחף ודניאל מדברים על כמה מפחיד ואלים נתנאל היה בקטעים שצונזרו ולא ראינו
רק מזכיר אם בא לך להקליט גם את זה לפני שזה נעלם @tg151 (זהו אני לא אשגע אותך יותר להקליט דברים, רק רציתי שאנשים ידעו מה הולך שם)

Kaz12

Well-known member
כוכב הרשת נגד דיאן מהאח הגדול:"צריכה מחלקה סגורה בלי טיולים בחצר
https://pos.li/2llb8e
אתה קשור לאתר שמועה? יש מצב לפרסם שם את הסרטון לגבי הצנזורים לטובת נתנאל ודיאן? הסרטון הזה:
אף אחד לא מדבר על זה... וזה ממש חשוב שידעו ויראו מה באמת קורה שם, דיאן ממש אומרת שהאח מצנזר לטובת נתנאל וניתן להסיק מהמדובר שגם הדריך אותם להתנצל בפני קאזם כדי לוודא שקאזם לא יוכל להתלונן ולדרוש שיוציאו את נתנאל על אלימות... לא הוגן מה שקורה שם

tg151

Well-known member
טליה מגלה שדיאן ונתנאל אכלו לה את הטונה

אופק ודינה. אני מת על הדינמיקה של שניהם

נערך לאחרונה ב:

anatdav

Well-known member
מישהו יודע למה אני לא מצליחה לראות את הלייב בטלויזיית LG?

למעלה