שרשור קיץ!

hoola hoop girl

New member
שרשור קיץ!

הנה שרשור של הדבר הכי כיפי בחיים ***קיץ!!!*** ויש שני תנאים: 1.חייבים להגיב על הדולי שלפני 2.חייבים להשים דולי שקשורה ל...*קיץ* וזהו! הנה הבובה שלי----> (קצת פשוטה אני יודעת *והיא מבוססת על אביזרים א-מ-י-ת-י-י-ם!)

totally L

New member
איזה חמודההה

התאהבתי בקוקו שלה. הנה אחת שלי שעשיתי מזמןןןןן אני יודעת שהשיער לא משהו... :\

totally L

New member
ד"א תפתחו בגדול...

הנה עוד אחת שעשיתי. השיער לא שלייייייי ראיתי בפורום והתלהבתי ממנו. חמוד ביותר.

אוקי דוקא אהבתי

אבל השיער יותר מדי קרש כזה... טוב הנה שלי, עשיתי אותה עכשיו חפיף, ולמרות שהיא מכוערת, חייבים להגיב לה אם רוצים לפרסם דולי!!!! איזה כיף!

Dracos Love

New member
מה זה? ../images/Emo108.gif

הדבר הוורוד הזה? תעשי לה הצללה בשיער זה לא מתאים הנה אחת שלי שפרסמתי 37183829108 פעמים

hoola hoop girl

New member
מק../images/Emo78.gif

חי חי חי אני מק
זה חשוב פיפול!

../images/Emo41.gifהינה שלי+תגובה לדולי../images/Emo41.gif

איזה יפה היא! המישקפיים ממש ממש חמדות ואני מתה על צבע וורוד אז ביכלללל,אמממ ציון:10 ! אפילו 10 וחצי, ממש חמודה! הינה שלי חמודה?

../images/Emo41.gifפחחחחחחח!!!!!כנסו ותיקראו!../images/Emo41.gif

אוףףףףףףףףףף!!!!!!!! משהו נידפק לה בפרצוף! אבל אם פותחים את הקובץ עצמו אז שום דבר לא דפוק!!! ו... אני רוצה להגדיל את הדוליז שלי,אני מנסה ולא מצליחה,אני מקטינה את הדף עד הסוף ונישארת רק הדולי עם החתימה והאייקונים,ואני לוחצת על הזכוכית מגדלת על...8 או ליפעמים 6 , וזה נישאר קטן! מה אני אמורה לעשות??????

בעניין הזום

זה לא משנה את הגדול, רק עושה לך תקריב על הדברים. כמו כל זום טוב אחר, הוא לא משנה שום דבר בדולי, רק מקרב אותך אל חלקים מהתמונה, כדי שתוכלי לראות יותר בפירוט ולעשות טיפולים עדינים.

אמממ...

יפייפה למרות שלא אהבתי ת´צבעים של הבגד ים אבל זה משו אצלי נגד ורוד... הינה שלי ולא התחשק לי לעשות שיער אז שמתי לה של הקודמת

דולי מוזרה!../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

שלי די מוזרה, ולא משהו... אבל אני אוהבת אותה בכל זאת
הנה -------------------------------------> והנה תגובה לקודמת: היא נחמדה, אבל מה הרקע?? אההה ודרך אגב, זה הדול השנייה שלי

babydoll

New member
הדולי דווקא ממי!

אהבתי ת´צבעים של הכנפיים. והנה שלי! איך היא? בגדול היא נראתיותר טוב נראה לי

למעלה