שרשור ציונים?

XnirX

New member
שרשור ציונים?

אני התאכזבתי מציוני......... לא שהוא היה כזה גרוע פשוט ציפיתי ליותר ................... 645 מילולית דפק לי הכל אני נגש שוב עוד חודשיים ובעזרת האנשים פה נצליח.........

גם אני מאוכזב

686 136 כמותי 138 אנגלית 127 מילולי ניגש באוקטובר שוב.והפעם אני אלמד בצורה רצינית,למועד יולי חרשתי חבל על הזמן שבועיים לפני,כנראה שזה לא מספיק. בהצלחה לכל מי שניגש באוקטובר

timiboy

New member
מצטרף לרשימת המאוכזבים

647 136 כמותי 115 אנגלית 121 מילולי מתלבט אם לגשת לאוקטובר....

eyeball

New member
כנ"ל

711 אנגלית - 150 מילולי - 140 כמותי - 128 אני לא מאמין שבכמותי יצא לי כל כך מעט דווקא הייתי בזה לא רע בכלל, תאמת הכמותי במבחן היה קצת שונה ממה שתרגלתי , היה שם מלא אלגברה כמעט ללא גיוון. חבל.

Hofman007

New member
מצטרף

730 אנגלית-130 כמותי-147 מילולי-140 לא מאמין שבאנגלית כלכך קצת יצא לי..

1234aaa

New member
ציון סביר..

אין לך מה להיות מאוכזב..דיי טוב אפילו! בהצלחה באוקטובר והנדסת חשמל כ-ב-ו-ד!

juliet26

New member
איזה הבדל בין ההרגשה לציון

יצאתי עם הרגשה שהיה ממש אבל ממש קשה לעומת פעם שעברה שעשיתי והוצאתי 664 וחשבתי שאני אקבל דומה או קצת יותר נמוך אבל 723..... אולי אני אגש עוד פעם..... לא די די עם החמדנות הזאת

Hofman007

New member
חחח כן בפעם

הראשונה גם הרגשתי שאני הולך להוציא נמוך.. 600.. אחרי זה קיבלתי 690 זה היה לי הפתעה. בפעם הזאת כב ידעתי את כל המבחן חח... בגלל זה קצת ביעס אותי 730.. אבל לא נורא.. ציון טוב והוא מספיק.

Hofman007

New member
להנדסת מחשבים בטכניון

יש לי ממוצע בגרות בערך 110... אז זה קצת עוזר:)

מה אני אגיד לך

הרי המבחן הזה נועד לקבלה לאוניברסיטה ,אולי זה ציון סביר,אבל לא מספיק למה שאני צריך לצערי,גם אם הייתי מקבל 780 והייתי צריך 790 הייתי מאוכזב אבל תודה על העידוד בכל מקרה

Soak

New member
אויש....

קיבלתי 698 ונכון שזה מטופש אבל אני ממש מבואס מה-2 נקודות האלה... כי מעל 700 זה כבר הרבה יותר טוב
אבל קיבלתי 150 באנגלית! שזה אומר שיש לי פטור...

Hofman007

New member
כל אחד והצרות שלו

אני אחד הבודדים שעברו את ה 700 ולא קיבלו פטור... מה לעשות לא טוב באנגלית... לפחות י ש לך פטור זה יפה :) וזה אחלה ציון.

Hallie

New member
ישששש!!!!!אני אוהבת את כל העולם!../images/Emo6.gif

קיבלתי 702 פטור באנגלית. מכניס אותי למה שרציתי!! (אין מלגה, לא נורא
) אני-אני כל כך שמחה!!! וזה אחרי שבפעם הקודמת הייתי כל כך מאוכזבת. אוהבת את כוווווולכם!! הפורום הזה היה יעד הגלישה העיקרי שלי במשך חמשת החודשים האחרונים. מודה לכולכם שהייתם פה. נתראה במסדרונות...

למעלה