אני התאכזבתי מציוני......... לא שהוא היה כזה גרוע פשוט ציפיתי ליותר ................... 645 מילולית דפק לי הכל אני נגש שוב עוד חודשיים ובעזרת האנשים פה נצליח.........
686 136 כמותי 138 אנגלית 127 מילולי ניגש באוקטובר שוב.והפעם אני אלמד בצורה רצינית,למועד יולי חרשתי חבל על הזמן שבועיים לפני,כנראה שזה לא מספיק. בהצלחה לכל מי שניגש באוקטובר
711 אנגלית - 150 מילולי - 140 כמותי - 128 אני לא מאמין שבכמותי יצא לי כל כך מעט דווקא הייתי בזה לא רע בכלל, תאמת הכמותי במבחן היה קצת שונה ממה שתרגלתי , היה שם מלא אלגברה כמעט ללא גיוון. חבל.
יצאתי עם הרגשה שהיה ממש אבל ממש קשה לעומת פעם שעברה שעשיתי והוצאתי 664 וחשבתי שאני אקבל דומה או קצת יותר נמוך אבל 723..... אולי אני אגש עוד פעם..... לא די די עם החמדנות הזאת
הראשונה גם הרגשתי שאני הולך להוציא נמוך.. 600.. אחרי זה קיבלתי 690 זה היה לי הפתעה. בפעם הזאת כב ידעתי את כל המבחן חח... בגלל זה קצת ביעס אותי 730.. אבל לא נורא.. ציון טוב והוא מספיק.
הרי המבחן הזה נועד לקבלה לאוניברסיטה ,אולי זה ציון סביר,אבל לא מספיק למה שאני צריך לצערי,גם אם הייתי מקבל 780 והייתי צריך 790 הייתי מאוכזב אבל תודה על העידוד בכל מקרה
ישששש!!!!!אני אוהבת את כל העולם!../images/Emo6.gif
קיבלתי 702 פטור באנגלית. מכניס אותי למה שרציתי!! (אין מלגה, לא נורא
) אני-אני כל כך שמחה!!! וזה אחרי שבפעם הקודמת הייתי כל כך מאוכזבת. אוהבת את כוווווולכם!! הפורום הזה היה יעד הגלישה העיקרי שלי במשך חמשת החודשים האחרונים. מודה לכולכם שהייתם פה. נתראה במסדרונות...