שרשור ציוד

chuchu78

New member
גם אנחנו עם פלייטקס

אחרי שניסינו את כל הזולים עם הגדול - הקטנה רק עם פלייטקס. היחיד שלא נשפך. ולפעמים יש מבצעים...

UmaGuza

New member
גם אצלנו

ניסינו דגם דומה של לייף ולא כל כך הצליח, בנוסף יש לנו גם כוסות עם קשיות שלא מטפטפת, והיא אוהבת לשתות גם מפיית ספורט של בקבוקי מים מינרליים. בעקרון כל פעם עובד אצלה משהו אחר...

יש כוס של לייף עם פייה צרה

מאוד מוצלחת.זו עם הפייה הרחבה לא משהו, אני לא הצלחתי לשתות ממנה. זו עם הפייה הצרה היא כמו כוס עם קש.

revi37

New member
לנו יש של לייף מהסופר פארם

מרוצה מאוד, לא מטפטף, ולא יקר 30 ש"ח.

funcake1

New member
הכוס מעבר הראשונה ש"תפסה" אצלנו

הייתה של נובי- עם פטמת סיליקון רכה ונעימה. אחריה הוא כבר העדיף פטמות פלסטיק קשיחות וכל הכוסות שקנינו עם פטמת סיליקון (רכה/קשה/חלקית/מלאה) לא זכו להענות. כבר שנה בערך אנחנו עם כוסות של גרבר- מעולות. היו לנו 2 סוגים שלא ראיתי בארץ, הביאו לנו מארה"ב. אני מבקשת מכל מי שנוסע. באופן כללי- מצטרפת להמלצות להמשיך לנסות כמה שיותר סוגים עד שמשהו "תופס" (אני בטוחה שלכולן פה יש "בוידם" של כוסות שנוסו פעם אחת וזהו...)

תודה יקירותיי לכולכן על התשובות!!!

לא יצא לי להגיב ... אני פשוט היום לפני מבחן גדול וחשוב שאני כבר למעלה משבוע חורשת אליו... אנסה באמת כוסות מהמגוון שהצעתן לי (לייף, פלייטקס) עד שמשהו יתפוס ויצליח גם אצלנו!!!! בכל אופן... תודה לכולכן על העזרה הברוכה (כמו תמיד!!) שבוע טוב!

למעלה