שרשור ציוד

אז איזה כוס פטנט כדאי לקנות לו??

האפרוח שלי כבר אוטוטו בן שנה וחצי... ניסתי בקבוקים למינהם (מאמ, נובי, אוונט) וקניטי גם כוסות פטנט למינהן (בינהן גם של טומי טיפי) ועדיין לא הגעתי לאחת שתתאים. חשוב לי שלא יטפטף לכל עבר (והאפרוחון שלי דואג לטפטף גם מבקבוק שאינו מטפטף.. לוחתעל הפטמה טוב טוב!!) חשוב לי שלא יהיה מסובך לתפעול מבחינתו (הוא לא ממש יודע לשתות מכוס פטנט} היה עד עכשיו עם בקבוק ולאט לאט רוצה להוריד את מינון השימוש בבקבוק... האם יש המלצות / השמצות?? חיפשתי חיפשתי חיפשתי ובסוף אני פונה אליכן נואשת (וסמוכה ובטוחה שכאן אמצא את הפתרון הסופי כמו תמיד!!!!!) בתקווה שתעזרו ל יבהקדם !!! תודה ושיהיה לכולנו סופ"ש נעים וחמים!!! אוטוטו

takat

New member
עזרה עם תחפושת של "בוטן"

שלום לכולם אני כבר שנה שניה רוצה לנסות לחפש את הבן שלנו לבוטן. זה שם החיבה שלו וזה יכול להיות מקסים הוא יהיה בערך בן שנה ועשרה חודשים. יש למישהו רעיון?

revi37

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטיולון זיפ אינפנטי-מבצע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שבוע טוב בנות, רציתי את דעתכן(כמובן למי שיש)על טיולון זיפ של אינפנטי,3 גלגלים. האם נוח? קל? יש מבצע בניו-פארם על כל קניה מעל 49 ש"ח במחלקת תינוקות וילדים מקבלים את הטיולון ב-399 ש"ח. בקיצור למי שיש אשמח להמלצות/אי המלצות. תודה

אין תגובות?? המלצות? השמצות?? כלום??

אווווווווווווף בבקשה.... אני ממש רוצה לדעת ושלמוע מכם ומהנסיון שלכם מה רצוי כדאי ומומלץ!!! רוצה לקנות לו כמה שיותר מהר משהו כתחליף לבקבוק... תודה בכל אופן!!

דידיש

New member
לנו יש את הזיפ

אבל עם 4 גלגלים- היא גם כן משולשת מקדימה אבל יש שם 2 גלגלים ולא 1 וזה כנראה משפיע על היציבות יותר- זה מה שאמרו לנו בכל אופן. המחיר שאת מציגה שווה ביותר- אנחנו קנינו ב-750 ש"ח את שלנו- שעוד לא אמרתי - אנחנו מאוד מאוד מרוצים ממנה וגם הילדולית מאוד אוהבת אותה ומדי פעם מבקשת לשבת בה בתוך הבית סתם...:) מה שלי הפריע בזיפ עם 3 גלגלים זה שאין פגוש. הייתה לי תחושה יותר בטוחה עם פגוש.

revi37

New member
../images/Emo41.gifהיי דידיש../images/Emo41.gif

ראשית,תודה על התייחסותך. שנית,דווקא יש פגוש בעגלה הזו(את מכוונת לכיסוי שלמעלה,מגן מהשמש?) ודרך אגב,ההיא מהניו-פארם אמרה שלפני חודש היה מבצע על העגלה עם 4 גלגלים.

דידיש

New member
פגוש זה החלק הקדמי שמגביל את הילד

והילד יכול גם להחזיק בו. לא יודעת כל כך איך להסביר. אבל אני יודעת שלעגלה עם ה3 גלגלים אין את החלק הקדמי הזה. (אולי יש דגם טיפה אחר שאני לא מכירה.)

revi37

New member
אההה...את ממש צודקת

לא שמתי לב לזה,אני לא יודעת אם כדאי לי בלי הפגוש. אני צריכה לחשוב על זה,כי לדגם הנ"ל אין פגוש. תודה שהערת את תשומת ליבי

osher sheli

New member
לנו יש אותה

. יש לה כמה חסרונות שלי קצת מפריעים: הידיות דיי נמוכות. לאנשים בגובהה ממוצע ומעלה, תהיה תחושה שהם "מתכופפים". הסל שלה קטן מאוד, וכשהילד בעגלה כמעט ואין גישה לסל. מצב הישיבה אינו 90 מעלות, תמיד יש תחושה שהילד "נמרח" בעגלה. למרות החסרונות שמניתי, אני מרוצה ממנה, מכיוון שהיא מאוד נוחה, הנסיעה שלה חלקה קלילה וקפיצית ומפצה על החסרונות. באופן אישי לא מפריע לי שאין לה פגוש, כך הילדה יכולה לעלות ולהתישב לבד.

osher sheli

New member
היי כמה נחמד שזוכרים אותי ../images/Emo140.gif

הכל טוב ב"ה הייתי דיי מנותקת תקופה לא קצרה. ועשיו כשהבת שלי כבר כמעט פעוטה (איך שהזמן טס
) מקווה לבקר לעיתים תכופות יותר.

takat

New member
וואו, איך נתקעתי משום מה בחיפוש בעברית ../images/Emo13.gif

תודה רבה רבה! אחלה רעיונות

b o t t e n

New member
חשבתי שקראת לי../images/Emo3.gif

אנחנו "קרועים" על בובספוג (אגב הג'וקר בבטן היה בוטן ומכאן הניק שלי
) ובסרט הם הולכים למסעדת / בר "בובי הבוטן" באנגלית זה GOOFY GOOBER, ויש להן אחלה כובעים עם בוטן עליהם. נראה לי אחלה רעיון לתחפושת. אבל לבוטן בלבד- בגדים בחום / אופוויאט ומלא בוטנים מודבקים.

buba300

New member
תחליפי מלא כוסות. כל פעם משהו אחר

כרגע אנחנו עם כוס של LIFE בסופר פארם. שהופכים ויוצא מים. לא נשפך. עולה בסביבות 30 שח.

למעלה