*שרשור צומי*

*שרשור צומי*

זאת הפעם הראשונה מאז שאני בפורום (יותר מארבע שנים, נדמה לי), שיש לי יומולדת ואני לא מקבל שרשור מזל טוב כאן
נרדמתם בשמירה, חמודים שלי

Miss Ocean

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifיום הולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif

Lopezit

New member
אביייייייי../images/Emo99.gif|../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

שבוע שעבר כל הזמן אמרתי לעצמי *יום ראשון יומולדת לאבי לא לשכוח* אבל הצבא דפק לי את המוח
בכל מקרה הרבה הרבה הרבה מזל טובבבבבבבבבבבבב יומולדת 20! כבוד! הפעם האחרונה שראיתי אותך היית בן 18 (הכל באשמתך)

QueIronia

New member
אני מאשים את ליאת!

זכותי. בכל מקרה - המון המון המון מזל טוב ועד 120. הרבה הרבה בריאות ואושר ועוגות טעימות באינגליש קייק. לפני כמה ימים הייתי בקניון והיה נדמה לי שראיתי אותך באינגליש קייר (אמרת שאתה עובד שם, לא?) אבל התפדחתי ללכת להגיד שלום (בעיקר כי חששתי שאם זה לא אתה אז אני ממש מביך את עצמי...).

כן, אני עובד שם

האמת שאפשר להתבלבל ביני לבין עובד אחר, כי שנינו בלונדינים עם כיפה. אבל אני יותר אדום ויותר עייף בדר"כ, אז לך לפי זה

boricua

New member
המון המון המון המון מזל טוב ../images/Emo8.gif

שתהיה לך שנה של שמחה, הצלחה, אהבה והגשמה עצמית!!!!

West Doll

New member
../images/Emo2.gif מזל טוב!

יו איך הפורום ננטש. כולם עסוקים פתאום
בכל מקרה, אני מקווה שחגגת טוב
ושתזכה להמשך שנה מעולה ומוצלחת
לי יש יומולדת שבוע הבא. יה בייבי

NoWords

New member
אבי יקירי!

מצטערת ששכחתי, ועוד הייתה לי תזכורת בפייסבוק אבל גם אצלי יש את התירוץ של הצבא:) המוני מזל טוב.
הרבה אושר בריאות ואהבה! הכי חשוב!

מזל טוב מאמי../images/Emo13.gif

ומצטערת על האיחור פשוט אני בתקופת מתכונות-בגרויות אז המון המון מזל טוב אושר יושר וכושר (באיחור..חחח)

למעלה