ליאב בידור
Well-known member
כפרה על עומרי בן נתן מגן על גל
רשמתי קודם שאני מתחילה לאהוב את זה מרגע לרגעטוב תגידו מה שתגידו ההדחה של ימית רק עשתה טוב לגוזי
הוא היום מתנהל בבית עם חיוך מדבר צוחק
שימית הייתה שם רק שכולם הלכו לישון הוא התנהל ככה
אולי קיימת אפשרות כלשהיא שזה קשור לסוג של...משחק?רשמתי קודם שאני מתחילה לאהוב את זה מרגע לרגע
עד עכשיו זה נראה שזה יותר הועיל לג'וזי מאשר ליהודה
אולי זה קופי פייסט ממה שכותבים פה על יהודה?אולי קיימת אפשרות כלשהיא שזה קשור לסוג של...משחק?
הרי עד אמש הוא היה "מוחרם" וכשפאתום ימית יצאה הכל הפך להיות ורוד(כמו בולבול בצבע ניוד)
הוא באינטרקציה עם כמעט כולם שם כרגע...
האם זה קשור ליציאה של ימית?
או אולי ג'יוזי וג'ונתן החליפו משמרת?
זה בטוח קופי פייסט!!בדוקאולי זה קופי פייסט ממה שכותבים פה על יהודה?
אה, נכוןזה בטוח קופי פייסט!!בדוק
אבל הקופי פייסט הזה משקף את המציאות
אגב,תתרכזי ותקראי עוד פעם,לא הכל קשור ליהודה
כל עוד תום לא רואה, וג'וזי נמצא ליד גל בהשגחת "האח ג'וזי" מותר להיות ידידה של יהודהבקצב הזה, לא רק שג'וזי יפרח עכשיו, הוא גם ישלים בין יהודה לגל
אני לא אוהב שהיא מעשנת"גלגול גלגול בעם" פתחה עסק הילדה, לגלגול סיגריות !
אנחנו על זהטוב המשימה שלנו היום בפורום זה לדאוג ש"פה זה לא בורדל1" לא ידע שגוזי וקארין כבר בשלב של להחליף מילים עם חיוך בינהם
אסור שהוא יגלה את זה
אני אשתף פעולה רק כי הוא העיף אותנו מהסוויטה אתמולטוב המשימה שלנו היום בפורום זה לדאוג ש"פה זה לא בורדל1" לא ידע שגוזי וקארין כבר בשלב של להחליף מילים עם חיוך בינהם
אסור שהוא יגלה את זה
בשלב שגל הציעה לקארין את הסיגריה שהיא גלגלה לג'וזי, והוא אמר שלא ירשום לה שלקחה סיגריות.טוב המשימה שלנו היום בפורום זה לדאוג ש"פה זה לא בורדל1" לא ידע שגוזי וקארין כבר בשלב של להחליף מילים עם חיוך בינהם
אסור שהוא יגלה את זה
אני נציגת בורדל בפורוםטוב המשימה שלנו היום בפורום זה לדאוג ש"פה זה לא בורדל1" לא ידע שגוזי וקארין כבר בשלב של להחליף מילים עם חיוך בינהם
אסור שהוא יגלה את זה
אין ספק שג'וזי חיה חברתית הבנאדם כולו קסם, אי אפשר להישאר אדיש אליובלי ג'וזי יהודה היה נגרר לעוד סצנת חרם
ג'וזי קם לבוקר בו כולם אדישים אליו
בכל זאת יזם שיחות עם אנשים
התחיל לשחק וכולם הצטרפו
בסופו של יום זה משחק חברתי והוא חיה חברתית
רואים שדרור מתאמץ לשנוא אותו אבל קשה לו ברגעים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.