ממש נכוןההדחה של ימית הוכיחה שמי שמנסה להתחבב על כולם בסוף נשאר לבד
הכותרת היום בריקאפ של מעריב
סיפור חיי...ממש נכון
כאשר היו בחדר שינה קארין הביאה את הקרום פנים, ישבו ביחד במיטה אז תום אמר שקארין אחותו , גל זרמה עם זה :" שאחותך תמרח לך קרם, היא מבינה בדברים טוב יותר ממני, בטיפוח היא טובה יותר " אבל נראה לי זה מקנאה ליחסי ג'וזי וגל , איך ג'וזי חתך קוביית שוקולוד עם השניים ושם לה בפה, קודם גל אכלה נתנה לג'וזי קוביית שוקולד יש לפה. קיצור מתוקים גל וג'וזי . תום מעדיף לשמור על הילדה שלו לעצמו.היחסים של גל וגוזי זה הדבר הכי זורם שראיתי בטלוויזיה
גם שהם עושים פרצוף זה עם חיוך
תום לא מבין לא נכנסים בין לבין במשפחה שלה, וגוזי הוא משפחה..כאשר היו בחדר שינה קארין הביאה את הקרום פנים, ישבו ביחד במיטה אז תום אמר שקארין אחותו , גל זרמה עם זה :" שאחותך תמרח לך קרם, היא מבינה בדברים טוב יותר ממני, בטיפוח היא טובה יותר " אבל נראה לי זה מקנאה ליחסי ג'וזי וגל , איך ג'וזי חתך קוביית שוקולוד עם השניים ושם לה בפה, קודם גל אכלה נתנה לג'וזי קוביית שוקולד יש לפה. קיצור מתוקים גל וג'וזי . תום מעדיף לשמור על הילדה שלו לעצמו.
וקארין מרחה לו קרם פנים בסוף?כאשר היו בחדר שינה קארין הביאה את הקרום פנים, ישבו ביחד במיטה אז תום אמר שקארין אחותו , גל זרמה עם זה :" שאחותך תמרח לך קרם, היא מבינה בדברים טוב יותר ממני, בטיפוח היא טובה יותר " אבל נראה לי זה מקנאה ליחסי ג'וזי וגל , איך ג'וזי חתך קוביית שוקולוד עם השניים ושם לה בפה, קודם גל אכלה נתנה לג'וזי קוביית שוקולד יש לפה. קיצור מתוקים גל וג'וזי . תום מעדיף לשמור על הילדה שלו לעצמו.
לא יודעת אם זאת את העלת את אותו הפוסט בשרשור הקודם אבל הייתי צריכה לעבור על כל ה7000 סטוריז שלו כדיי למצוא את זהערן סוויסה העלה בסטורי באינסטגרם תמונה של בת הזוג של רמי..
הלם שיש לו בת זוג
העלו גם בסטורי של ישראל בידור, טוב שנזכרו לחשוף אותהלא יודעת אם זאת את העלת את אותו הפוסט בשרשור הקודם אבל הייתי צריכה לעבור על כל ה7000 סטוריז שלו כדיי למצוא את זה
מסכנה, מעניין מה היא חושבת על כל הדביקות הזוהעלו גם בסטורי של ישראל בידור, טוב שנזכרו לחשוף אותה
זה ככה כבר 51 ימים, לא רק היום..נראה שלא יקרה כלום היום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.