שרשור פתיחה -זיגי

YossihNew

Well-known member
וחוץ מזה, אני יכול מה שאני רוצה כי אני אהיב בעצמי. הראש שלי נגע בה ולכן אני קובע מה אהיב ומה לא.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה מרגיש לי כאילו אני בהמשך של התחנה.
אגב המשך של התחנה , זזה צבאמת הרגיש כמו המשך , רק קצת הפוך ... כאילו שיר ר והסביבה החדשה דחקו את שחקני התחנה ופלאשבק קצת לפינה . כאילו באנו עם ציפייה לראות את שירהה במיוחד ביותר סצנות , אבל קיבלנו כאפה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור שהיא תהיה , בעיקר כחלק מהמשולש המרכזי של הסדרה עם דורי וסיוון...

אבל זה מוזר קצת לראות אותה בפחות סצנות בפרק הראשון , לעומת הסדרות הקודמות שלבה , כאילו כתבו את הדמות של נטע בשבילה , ואמרו אוקיי נטע שתגולם ע"י שירה היא קריצה לסדרות הקודמות שלנו , בואו נוריד אותתה קצת בפרק הראשון ..
גם זה שנדב מגולם ע"י יוני הרגיש לי קצת קריצה לסדרה הקודמת ... , רצו לתת לקהל שאהב את הסדרות הקודמות שלהם מצד אחד טיפלה נוסטלגיה , ומצד שני להכניס אותם לסדרה החדשה בבום , כאילו אלו שאהבו את אלה ובוזי או שירה , לא היה להם מספיק מהם , והם רוצים עוד...

שיר m

Well-known member
אוקיי, פרקים ראשונים... אז בגדול
אוהבת את נטע
מחבבת את סיוון
תמוז סבבה אבל קשה לי עם השם שלה
מעצבן אותי שדורי לא ענה להם כשהם ירדו עליו

מוזר קצת שהם לא נכנסו למחסן כל היומיים האלה

מעניין ויש מלא נושאים להתעסק בהם... נראה לאן זה יתקדם

YossihNew

Well-known member
שיר, למה אתה נגד שמות הזויים?

לא שמעתי אותך יורדת על שיקמה.

אבל על תמוז כן.

ושלא תחשבי ששכחתי מה אמרת על טוהר שלי!!!!!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
אני לא נגד השם תמוז הוא פשוט ממש לא מתאים לה לדעתי
|אילם|

YossihNew

Well-known member
את לא מבינה, שיר, כל זה בשביל בדיחה אחת.

שסיוון ותמוז יהיו ביחד. ואז יבוא האב וזה אלול להוות בעיה.

תגידו לי אתם שזה לא יקרה, בחייכם, זה מתבקש שהם יהיו תקופה ביחד כי הם חודשי השנה! ופתאום אני מתגעגע ליולי...

Roei152

Well-known member
מנהל
קרעת אותי , אגב הסדרה מתרחשת בחופש , מתבקש שיהיה יומולדת לתמוזי בממהלך הסדרה....

YossihNew

Well-known member
נראה לי שבאמת יהיה, תהיה איזו מסיבת בריכה שהיא וניב ישירו את השיר שלהם ונראה שיש לה יום הולדת כי יש לה זר...

למעלה