שרשור פתיחה -זיגי

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יהיה?- הגיבורים של סדרות הנוער , אם היו גברים , היו בד"כ בטיפאקטס של לא מקובלים, שמתפתחים עם הסדרה אם זה טומי / דילן שהיה חנון שגר אצל אנשים שפתחו בית מחסה לעבריינים או דני הייזנר שהוא חנון מחשבים.. אם הם נראים כמו יון תומרקין , סביר להנניח שיצאו מהטיפאקט של החנון וישחקו למשל ערפד ... הפעם אנחנו מקבלים שחקן קצת שונה בתפקיד הגיבור , , שאם נראה אותו בהמשך , סביר להניח שזו תהיה דרמת מבוגרים.. לשחקן יש מחלת עור אמיתית כמו לדמות שלו ...
הסדרהה היא דרמה משפחתית מוזיקלית ( יוסי ושיר התלוננו בתחנה שההורים יותר מדי מעורבים בעלילות , נכון בתחנה זה לא התאים , אבל פה זה גם הסיפור של ההורים המיוחדים שדואגים לילדים , אז משם באה המשפחה ) על דורי ארזי , נער עם מחלת עור -ויטילגו - שעובר לישוב חדש בעקבות עבודתה של אמו שמרית כקצינת חיל האווויר .. דורי מתבודד מאוד בעקבות הנראות שלו , בזמן שאחותו - תמוז מוצאת את מקומה בחברה , ומתאהבת בחתיך של הישוב.. דורי מוצא רק נערה מבודדת ונער מנודה חברתית , שממציאים יחד איתו להקה במסכה (כולם עם מסיכות היום , הביאו ריאלטי על זה , ועכשיו סדרת נוער ..) שם הבמה של המסכה הוא ZIGI וככה הם מופיעים, האם יצליחו להוריד את המסכה ? האאם דורי ונטע-הנערה המבודדדת- יתאהבו ?
מי יהיה ? בתפקיד הראשי אמיתי ארמן - שחקן עם ויטליגו לצידו כמובן שירה לוי -האהיבה - שממשיכה לשחק בסדרה שלישית של היוצרים , שיר זוארץ שתשחק תפקיד מרכזי וראשי לעומת התחנה , עומר חזן נציג טין ניק , קווין רובין שאולי סוף סוף יהיה מוכר ליוסי ולפיקה עם משפטי הכרישה , שירלי לוי , אנה זק , אלין כהן... מוריס כהן ה|כתר| שלא מפסיק אחרי בת השוטר , מירי בוהדהנה ..
דעת הצופה לפני הצפייייה - נקווה שתהיה יותר טובה מהסדרה הקודמת של היוצרים ... שהייתה סבבה , אבל עם יותרר מדי אי הבנות..

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
שכחת את שירלי הקורעת.

אנה זק שתהפוך את הסדרה למשהו חזק.

את הבוגד.

סנדרה.

אלירז ואילנית.

אלין, מיכאל, אליהו...

ישראל ורמי...

אנחל בונני (מעניין אם יהיה קשור למוריס... ואם נראה אותם עם טל באיחוד של חבורת צ'ילי).

דורון ביטון.

יוני מלס שיפציע להפריע לתמוז...

והחיים עצמם!!!!!!!!!!!! איך שכחת את החיים עצמם?!

או שתזכיר אותם, או שאני פותח בעצמי שרשור פתיחה, או שתוריד מסכה, או שוקולד למריחה, או שהרסתי בדיחה. או ש, או ש, או ש, או ש...

Roei152

Well-known member
מנהל
לא שכחתי , זה פשוט שזה רשימה ארוכה של שחקנים , בכל סדרה אני רושם רק את הגיבורים , וקומץ שחקנים מבוגרים נבחרים.., אתה צודק , שהיייתי צריך להוסיף את שירלי ואנה ..

YossihNew

Well-known member
גם את מיכאל, אליהו ואלין שמופיעים בפתיח.

או שתזכיר את סנדרה, או שאני מקים בעצמי שרשור פתיחה!

או שנחטוף כאן פריחה.

או שנאכל ארוחה.

שיט, אני עומד לעשות מזה בדיחת פתיח. לא רוצה!

YossihNew

Well-known member
פאק, רועי, יוני באמת ישחק את בן הזוג של תמוז!!!!!!!!!!

אני כדברא!!!!!!!!!!!! או סתם בן אדם שיודע שאלו אותם יוצרים ומסיק מסקנות בריאות.

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אז , יותר טוב מהתחנה , אבל עדיין יש דברים שלא היו כתובים נכון ....
קודם כל הניסיון להססתיר את דורי עד סוף הפרק הראשון , כדי לעשות פאוזה לפרק השני , לא היה נכון ..... כולם יודעים שהגיבור הוטא עם ויטילגו ... המסע היחצני שעשיתם לסדרה , לא הפתיע אף אחד שדורי נחשף..
אגב משפחת ארזי עוברים למקום החדש ונוסעים ברכב , הקפיץ לי את נעלמים
נטע מתגלה כזאת שההטיסה את הרחפן , עזבו את זה שזאת שירה , זאת דמות חדשה , , למה מסתירים אותה כזאת שהטיסה את הרחפן?
פניני מסתתר אצל משפחת ארזי .. אם העו"ס רצתה שיפגש עם סיוון , למה לא מסרה כתובת? צריך להיות יותר מסודר ..
אם הייתי עותב את הסיפור הייתי כותב אותו ככה , דורי עובר לכפר , מסרב לצאת מהחדר , אבל הרחפן של נטע שובר לו את החלון , כככה הוא נאלץ לצאת למסיבת הבריכה , וכולם צוחקים עליו למעט סיוון שמיד מגן עליו .. בפרק השני היתה מתרחשת הפגישה של דורי וסיוון עם נטע , וביחד היו מעלים את הרעיון ששל זיגי...

YossihNew

Well-known member
היי, אלה ובוזי! אה... כאילו... בהפוך... על הפוך... משהו... זה מרגיש לי כאילו אני בהמשך של התחנה. בטח, אין סיבה לדאוג. זה לא שמחוץ לעולם של התחנה יש בחור הרבהההההההההההההה יותר חתיך ממך, משהו ברמה שכל בנות ישראל נופלות לרגליו ורוצות לגעת בו.

היי, הרב! אמרנו לשמור נגיעה. דורי, אנחנו מחכים שהיא תתנשק עם החבר החדש שלה. ואגב, אני דווקא בעד זה שלא מראים את דורי בהתחלה. גם אם אנחנו יודעים וגם אם הוא מופיע בפתיח... זה פשוט עניין תסריטאי. נקווה שבית החלומות לא בבני ברק.

הייייייייייי צ'ילי! אה... ארמונד! אה... לא משנה. היי, למה צילמו בן אדם מהרחוב שהתפרץ ולבש את הבגדים של הבורגר ראפ? היי, אתם לא מהארגון של סשה? יש לכם אותן שיטות נהיגה... וכאן סיוון לא נפל בטיול?

מוזיקה מאת דורון מדלי ופיוטר איליץ' צ'ייקובסקי. וזה נכון. אגב, חשבתי גם כאן לעשות בדיחת פתיח. כזה, "או שתוריד מסכה, או שתחטוף פה פריחה".

ניב והבחור עם הכסף שפחות מעניין. סליחה, למה הבן אדם מהרחוב נכנס לסצנה ומדבר עם השחקנים? למה משלמים לו, הוא לא עובד פה... היי, הוא לא צ'ילי! אבא שלו זה צ'ילי! הוא יותר בעניין של דבש.

הנה צ'ילי! אתם יודעים שעל הדמות של לירז אמרו שיש לה פה גדול, ואני מוחה. הפה גדול רק בגלל האודם שלה, לא בגלל הזרקות למיניהן כמו שכמה מלעיזים אמרו.

למה הבן אדם מהרחוב שוחה בבריכה ומה אתם רוצים מאבא שלו צ'ילי?! היי, מיקי. ניב לא היה עושה לה את זה. הם זוג מאורס בראש שלה. למה כולכם מזכירים את אבא שלו צ'ילי ולמה אתם מדברים עם האיש האלמוני מהרחוב?! זה לא רק אני שמוזר לי שהם מדברים על צ'ילי, נכון?

תמוזי, די, סדרה חדשה. בחור יותר חתיך. תחשבי על הקליפ שתוכלי להראות איתו! תחשבי עליו מנופף עלייך בענף דקל! באמת דומה לנסיעה לאשמורת. אבל לשם אלומה נסעה בעקבות המלצות של נימי. רגע, דוד שלהם זה ההוא שנסע לאוקספורד? אוקיי.

אולי לשם הרב רבינוביץ' נוסע כל פעם בלילות... היי, אני אמרתי לכם שההוא מהרחוב התפרץ לכם לבית! כלומר, אני מדבר על ההוא האלמוני שלא יודעים מי זה ומשום מה מאוד מזכיר את אב המשפחה כשהיה צעיר למרות שהוא הבן של החבר הכי טוב שלו... צריך לבדוק את העניין הזה... תמוז מסתכלת על ניב. ככה זה כשהיא רואה בחור בלי חולצה ואמרתי לך שזה יקרה, תמוזי, הוא יותר שווה מבוזי. מצד שני, מוזר לי שלאבא קוראים יניב ולחבר קוראים ניב... זה מין חוק כזה שאי אפשר לקרוא לדמויות בשמות דומים... וגם הוא שם עליה עין... היא עומדת לשרוץ פה הרבה, מיקי. בעיקר ליד המקרר. ברור, טוב שבאתם, אמר מוריס ובכלל לא התכוון.

תמוז בבגד ים. דורי, עזוב אותי, תמוז בבגד ים.

לא בא לו, תמוז בבגד ים, אי אפשר תמוז בבגד ים?! ולמה קוראים לו ניבי?! ניבי זה החבר של תמוז!

דורי, אם זה לא תמוז בבגד ים...

תמוז בבגד ים. תמוז בבגד ים. תמוז בבגד ים. זה נראה כאילו יהיה משהו איתה ועם ההוא מהרחוב... שאגב, אותי מעניין אם הוא באמת היה קרוב למוות בגלל אבא שלו. לדורי יש רחפן? ניב מסמן טריטוריה. והוא ממש חתיך. תמוז, את נמסה, נכון? היי, מיקי. אני מעדיף את פיקה ודריה. פיקה לפחות לא חיבקה מוזר ככה...

החיים עצמם!!!!!!!!!!!!!!!!!! רגע, מה איבדת בירוחם? אלא אם מבחינתם ירוחם זה קרש קפיצה לצוות הבידור הענק של המלון הכי מוזר ביקום, מלון אורכידאה... היא לא השתנתה. חוץ מהפס הסגול בשיער שחסר לי. שקמה, את יודעת מה חזק? אני אגיד לך מה לא חזק: ללכת מאחורי הגב של החברה שלך. מה את, צחי? ולמה הם קבוצת אין שם? אי אפשר להגיד להם "קבוצת החיים עצמם"? אוי, יש לי פלאשבקים נוראיים מהמורל של ליאור...

חצ'וף! וגם ההוא שאחיו משחק פושע בסדרה אחרת עם כבוד הרב.

מה אתה עושה פה? מי אתה? יניב, הוא לא דומה לך כשאתה קטן? לא? אין מצב ש... היא תבוא, היא תבוא.

צ'ילי, פספסת אותו, אבל תשלים פערים עם... אה... תגיד, אתה בטוח שדבש לא התעסק עם... לא משנה.

אתה לא מוביל, צ'ילי! לעולם לא תהיה! אוקיי, איך אתה חי פה?

היי, זה המטומטם! לא, לא האלמוני, אני מדבר על המטומטם. שאגב, רועי, השווית בין האלמוני לליעם, שכחת שלשניהם יש קשר לאלירז. אני הייתי מוותר על לגדול עם משפחת לוי-שדה. אבל זה רק אני. אני לא יודע מי מהם יותר מעצבן אותי.

חשוב מאוד שסיוון לא יהיה המדריך בטיול לצפון. אבל רגע, אם הפעולה היא על חברים... ואגב, הכוונה היא לסיטקום כי משפחת יעקבי מאוד אוהבת את הסיטקום, הילדים שלו אובססיביים לזה, וגם טלי... אז שקמה יכולה לתרץ את זה שהיא נוטשת את חברתה הטובה בזה שהן היו בהפסקה. נדיר זה אח שלה? מעניין. יש לה אח עם תסמונת דאון...בסטי, עלק. היא שכחה את הטלפון ונטשה אותך. בשביל מעוכב התפתחותית שהוא לא נדבי!

אבל למה לא ראינו אותה בבגד ים? והנה השיר הראשון שלנו. ותגידו מה שתגידו - אמיתי יודע לשיר. רגע, כולנו שמים מסכות על הפנים. במה אתה שונה?

זה האלמוני דחף אותה, בוזי.

הנה ניב וההוא עם הכסף.

האלמוני. ואבא שלו. ותמונה של ישראל אטיאס.

ושירלי לוי.

והרב. ואשתו. שהיא לא אשתו.

בושה, זה לא חזק ולא הייתן בשום הפסקה, גברת אנה זק.

אני לא מבין מה כולם לא אוהבים את הרחפן... הוא אהיב מאוד בעיניי... וגם המפעילה כזאת...

וכמו שאמרתי, אהבתי את הבנייה לחשיפה של דורי. כן, אנחנו יודעים איך הוא נראה, ברור, אבל יש היגיון בתסריט... וגם לראות את כל הכתמים ככה זה באמת מוזר.

ואז מתחיל החלק השני.

אני לא מאמין שהוא עוד מתחבא אצלם. מי זה ההוא? האלמוני שלא שייך? טוב, אני מניח שלחבר מימי הגלישה לא ממש אכפת. לדורי כן. וואו, פתאום הכתמים של אמיתי בולטים יותר. ולאנחל יש פרצוף מוזר. כן, את אבא הוא פגש. אה, מורה לפסנתר... טוב. והוא הפיל את הארנק... לא, הוא... בחור מוזר, צ'ילי. קצת פושע. הוא גם שוטר לשעבר ומוריס מכיר כאלה.

השאלה היא אם הבחור רוצה סטייק אנטריקוט או פרוסת שוקולד. טוב, אילנית יותר נחמדה בעיניי מאלירז הטמבל. למה האלמוני מדבר מונולוגים? לך, מי אתה?

למה את מתנחלת אצלם ואוכלת כאילו את נורית מ"לה פמיליה"? כן, מייקל ג'קסון. מיקי, תראי... זה... קצת... הוא משחק עם ילדים. ואני מבקש! בהרת! לא ויטליגו!

אתם בטוחים שהוא אבא שלו ולא יניב? הוא לא ליד העבודה, בחייכם. היא אכלה מהר. מיקי, זאת שאוכלת לכם את המקרר. למה מיקי בודקת תפוזים ופומלות? הוא מעדיף למות. ביי, תמוז.

לא אמרת שאתם תמיד מחייכים! לא הבנתי, הרשת לא עושה משלוחים והיא לא רואה את זה בעין יפה? היא עושה גרעפס חזק יותר, יש לה פה גדול (טבעי!). היא מתקטננת איתו על האחוזים...

חיים שלי אהיבה! אמרתי לכם שזה הוא האח שלה. למה הוא מפריע לה? אל תפריע לה ותעשה הכול כדי להקל עליה?

היא קצת חוצפנית. מיקי, תיזהרי, היא תגנוב לך את ניב ואת הרי מאורסת לניב בראש שלך. אבל תמוז, אין לך חב... אין לך, בעצם, זה בהפוך על... שיהיה. כן, בנות בדרך כלל מתעלפות כש... סליחה, תמוז, את ראית אותו בלי חולצה?! בואי נשווה בלי חולצה ומי מנפנף יותר טוב ומי שוטף מכוניות יותר טוב! אולי הוא עסוק עם אלומה... או לכו תדעו, אני לא סומך עליו.

אני לא אוהב שיש מקומות עם מקום אחד לממכר מזון. כל הטוסטרים, והבורגר ראפים, והפיצות של סבא...

הכנת? גברת זה חזק, העתקת מרומי הבת של היוצר אולי! אני לא מכיר את משפחת יעקבי?! תתביישי לך! היא בגדה בחיים עצמם...

לירז מעצבנת. ארבע ארוחות? בחור רעב.

תיזהר לקום אמרתי לך! תיזהר ל... מטומטם! אני אראה לו מה זה... ואת, גברת אימא של נטע שבמציאות גם לה קוראים נטע, את מסנג'רת את נטע?! תרשי לי לשאול אותך שאלה שבטח שמעת אותה מלא פעמים... איפה נשמע דבר כזה?! לא מספיק שעל תומר ויונתן לא הצלחת לשמור, עכשיו גם על בת מוצלחת שנולדה לך את לא מצליחה להגן?! ילד מעצבן. אימא מעצבנת. יישוב מעצבן.

בוגדת, שקמה! גם בפוקי בגדת! ליאור היא החיים עצמם ומה שאת עשית לא חזק!

לא, ברור, עדיף שתכתוב בטוויטר עוד סטטוס.

תגידו, אי אפשר מענה קולי או מערכת ניתוב במקום לירז?

אה, זה לכולם... תראו את עומר משחק רע יותר. יותר טוב לו בתור שחקן, תאמינו לי. זה לא קורונה.

מי זה שאתם לא מוותרים עליו? לא הבנתי... אגב, הוא גם יברח בעתיד.

מי זאת האהיבה הזאת עם הרחפן האהיב והחמוד... מאמי...

ולסיכום:

הרבה הרבה יותר יפה מהתחנה.

הרבה הרבה יותר קוהרנטי מבחינת הפקה (טין ניק בכל זאת).

הרבה הרבה יותר מבטיח מבחינת עלילה (אבל נצטרך לחכות לראות אם עלילה תסתיים וזהו או שהם ימשיכו עם העלילות עד לסוף).

הרבה הרבה יותר כיף כשעומר משחק רע יותר ושירה משחקת דמות שונה יותר.

ללירז אין פה גדול (וגם אם כן זה מאודם ולא מהזרקת חומצה).

והכי חשוב: אם האלמוני ימשיך ככה כל הפרקים, אני עוד אחשוב שהוא לא אלמוני שהתפרץ לסדרה אלא שחקן ממש ואצטרך לדעת את שמו. יכול להיות. ייקח לי זמן.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
נקודה נקודה:

1) בסדר, במסגרת ההמלצות היא נסעה לאשמורת לבחון את הקרקע לפני תל אביב.

2) סליחה, מי הכניס לפה אלמוני שלא קשור לסדרה ולא שייך? אני מתלבט אם לסחוב עד פרק 40... אלא אם הוא יעשה מונולוג ממש יפה ואז אצטרך להכיר את השם של האלמוני לפני.

3) הרחפן לא אהיב בעיניך?!

YossihNew

Well-known member
כל דבר שהיא נוגעת בו אהיב, מתלבושת המד"א עד לבגדים שהיא קיפלה. ועד לראש שלי שנגע בשיער שלה.

הוא לא פגע בה בכלל, זה פשוט שאלמוני התפרץ למקום ודחף אותה למים.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה הולך להיות קורע מצחוק בסדרה הזאת....

YossihNew

Well-known member
מה?!

בנעלמים לא הייתי קורע?!

באו בוי לא?!

בכדברא לא?!

בתחנה לא?!

אני רק פה מצחיק?!

Roei152

Well-known member
מנהל
תמיד היית קורע , אבל פה הגעת לשיא חדש ... להעניק לרחפן אהיבות רק בגלל ששירה היתה אחרראית עליו...
אגב גם השפתים של ירון בן הרוש אהיבות לפי התיאוריה שלך ....

YossihNew

Well-known member
תמיד היית קורע , אבל פה הגעת לשיא חדש ... להעניק לרחפן אהיבות רק בגלל ששירה היתה אחרראית עליו...
אגב גם השפתים של ירון בן הרוש אהיבות לפי התיאוריה שלך ....
רואים שאתה לא מבין כלום, רועי.

ירון נישק את האהיבה.

והוא נישק מלאך בדמות טבעונית.

ואת המגנא.

ובחורה שהיא ממש מגניבה.

ועדיין שום דבר לא הופך אותו לאהיב. הוא חור שחור של אהיבות ששובט מגל גולדשטיין ומשהו השתבש שם.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה אמרת "כל דבר שהאהיבה נוגעת בו הופך לאהיב" .. השפתיים של ירון זכו למגע אהיב...
אתה לא יכול לבטל מה שאתה אומר כי זה נוח לך...

YossihNew

Well-known member
לכל כלל יש יוצא מן הכלל!

גם טל מלכה נישק אותה, אז הוא אהיב פתאום?! או זכיר?!

ירון הוא חור שחור לאהיבות וזה ידוע. אהיבות לא תקפה לגבי שיבוטים!

Roei152

Well-known member
מנהל
סליחה, מי הכניס לפה אלמוני שלא קשור לסדרה ולא שייך? אני מתלבט אם לסחוב עד פרק 40... אלא אם הוא יעשה מונולוג ממש יפה ואז אצטרך להכיר את השם של האלמוני לפני.
לסדרה יש 40 פרקים שיוחלוקו ל2...

Roei152

Well-known member
מנהל
האלמוני שלך הולך להיות בחבורה של נטע , תצטרך לדעת את שמו...

למעלה