שרשור פתגמים

לפי חוקי האירודינמיקה, הדבורה אינה אמורה לעוף

אבל היות שהיא אינה יודעת זאת, היא ממשיכה לעוף בכל אופן (מרי קיי אש). כשנולדתי הייתי כל כך מופתעת, ששנה וחצי לא דיברתי מילה (גרייסי אלן). אני מסכימה - נשים הן טיפשות. אלוהים ברא אותן כך שתתאמנה לגברים (לא זוכרת מי). הפסקתי להאמין בסנטה קלאוס בגיל שש, כאשר אימי לקחה אותי לחנות לראות אותו והוא ביקש ממני חתימה (שירלי טמפל). כשנשים נכנסות לדיכאון, הן אוכלות שוקולד או יוצאות לקניות. גברים כובשים מדינות אחרות. זו פשוט צורת חשיבה שונה (איליין בוסלר). אם אתה מנסה לדבר אליי בפרחים, אז ורד בודד אומר 'אני קמצן' (דלתה ברק).

משפט מתסכל ששמעתי עכשיו

"אנו עסוקים בפניות קודמות אנא המתן............מיקומך בתור 2. זמן המתנה - דקה" אני כבר 25 דקות מחכה למזורגגים האלה (לידיעת מזכירות בית המשפט לענייני משפחה)

גבעון 1

New member
תשאל אח"כ את המוקדנית...

למה המתנתי כל כך הרבה זמן. נראה מה היא תענה לך? .... ומה לך ולבית המשפט לענייני משפחה?

רותם 36

New member
מקדישה לך ../images/Emo63.gif

אם אתה מציית לכל החוקים אתה מפסיד את כל הכיף " - קתרין הפבורן

עוד

אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד חבר אמיתי יספר לך דברים רעים עליך ודברים טובים יספר לחברייך כל אחד מראה סימפטיה לסבל, אבל דרוש חבר אמיתי להראות סימפטיה להצלחה נצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה ל נ צ ח אל תרצה את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה רוצה

גבעון 1

New member
פיתגם סיני עתיק

מליארד סינים לא טועים ואומרים "הגודל לא קובע" וכן "מהר יותר גבוה יותר חזק יותר" (פרסומת לויאגרה)

למעלה