שרשור פתגמים

שרשור פתגמים

מי שיש לו פתגם או משפט טוב, זה המקום לכתוב אותו. עדיף בשם אומרם, אבל מכיוון שאני עצמי לא זוכר מי אמר את הפתגמים בהמשך, אש אין חובה. 1. "האדם הוא נזר הבריאה" - מי אמר זאת? האדם! 2. שיגעון זו מחלה תורשתית - אפשר לקבל אותה מהילדים.

מה הפשט

'ממית עצמו באוהלה של תורה ' ? יושב ולומד עם סיגריה ביד.
'משב"ק' ראשי תיבות - משתין בקיר. למה יולדת נקראת חכמה ? איזהו חכם הרואה את הנולד.

מה הייתי עושה אם היית גוער ?../images/Emo2.gif

שני הפתגמים שהבאת קשורים לחרדים,נזר הבריאה זה מושג דתי, ואצל חרדים יש הרבה יותר סיכוי להשתגע מילדים.

mister xy

New member
אם אין לך מה לעשות על תעשה את זה פה

ועל אותו משקל- אם אין לך מה להגיד אל תגיד את זה לי (חבל"ת, לא התכוונתי אליך חלילה)

גבעון 1

New member
הנה בשבילך פתגם ידוע

"תענוג לראות את הקהל הזה, ותענוג לראות שאין כאן צ'חצ'חים שהורסים אסיפות בחירות... הצ'חצ'חים של הליכוד הם במצודת זאב. הם בקושי שין גימלים, אם הם בכלל הולכים לצבא. כאן נמצאים החיילים ומפקדי היחידות הקרביות". בטח אתה עוד לא נולדת אז,... דודו טופז,(אללה ירחמו) אסיפת בחירות של מפלגת העבודה , 1981

והנה פתגם שכולנו חשנו על בשרינו

מתי הבנתי שאני אלוהים?כשהתפללתי והתפללתי וראיתי שאני בעצם מדבר אל עצמי...

גבעון 1

New member
זה לדעתי יותר מוצלח

אני מוכן לפגוש את הבורא שלי. האם הבורא שלי מוכן לאירוע הגדול של לפגוש אותי, זה עניין אחר. - וינסטון צ'רצ'יל

גבעון 1

New member
ועוד אחד

פיתגם עתיק יומין, של ראש ממשלה ידוע "שני דברים אני ממש לא אוהב, בירה חמה ואשה קרירה" (וינסטון צרצי'ל,)

גבעון 1

New member
ואחד חביב במיוחד

באתי ראיתי ניצחתי...(.יוליוס קיסר) וכן "סע לשלום המפתחות בפנים" וכן "לעולם אל תפתח את הדלת , לבחורה שאתה לא מכיר" (מבחוח.... דובאי)

הברזתי

New member
צירוף מקרים

זוהי הדרך בה בוחר אלוהים כשברצונו להישאר אנונימי.

למעלה