שרשור פרק 9

../images/Emo58.gif

ביזארו:| וסוף סוף ראינו את הכח של קלואי שוב! מסתבר שהיא למדה לשלוט בו
הקטע עם לקס וג'וליאן היה צפוי... אבל הסוף וואוו

McFreaKy

New member
באמת פרק נהדר ומפתיע! ../images/Emo58.gif

אבל מה לעזאזל... ביזארו?
חה, מה זה אומר על האהבה של לנה וקלארק אם היא לא ידעה להבחין שזה לא הוא. ב"לויס וקלארק" לויס תמיד ידעה לזהות את קלארק. שיו, עכשיו בא לי פרק.
קלואי.
אבל מה זה אומר הכוח הזה שלה? כי פעם שעברה זה היה דימעה וזה כמעט הרג אותה. לדעתי, מה שקורה זה שקלואי לא מרפא, אלא סופגת את מה שהיא מרפאה ואז מחלימה מזה בעצמה, יחסית מהר. כמו שהיא ספגה את ה"מוות" של לויס וחזרה. ולדעתי הקול כאב הזה שהיא עשתה אחרי שריפאה את ג'ימי זה שהיא ספגה את החתך. היא גם אמרה שיש לזה השלכות, אז זה הגיוני. השאלה היא... האם היא מרפאה גם את עצמה וככה היא בעצם בלתי פגיעה (קלייר?) או שהיא יכולה להתרפא רק מדברים שהיא סופגת, כמו עד עכשיו. לדעתי זה ככה, כי אחרת היא תהיה דיי בלתי פגיעה (למעט נגיד אם הפצצה הייתה מתפוצצת, אני מניח שזה היה מחסל סופית לא משנה מה). וכל השאר... הגילויים, השיבוטים, וכו'... נחמד.
אני לא מבין את לקס אבל, רשע, טוב, רשע, טוב... זה נהיה כמו קול ממכושפות בעונה 5. זה נראה כאילו התבלבלו ליוצרים הדפים וכל פעם הוא מקפץ בין הצדדים. זה מפגר.
בפרק הראשון הוא "חזר בתשובה", אז מה זה עכשיו?! וקארה חסרה לי. ליונל דווקא לא.

handlessman

New member
כן זאת גם התיאוריה שלי... ../images/Emo58.gif

שכל אדם שהיא מרפאת היא סופגת את הכאב של הדבר שגרם לבעיה הרפואית אצל אותו אדם. זה מזכיר לי איזה סרט שראיתי מתישהו שהיה שם איזה ילד אחד שניחן גם בכוחות כאלה של ריפוי, אבל שם הוא ריפא כמה אנשים ואחרי כמה זמן הופיעו אצלו התסמינים של כל הדברים שהוא ריפא כמו פצע במוח מכדור ודלקת ריאות חמורה, וזה גרם לו למות. זה בניגוד לקלואי שהיא לא סופגת את התסמינים, כי אחרת כשהיא החייתה את לויס היא הייתה אמורה למות בעצמה, אבל למות לגמרי ולא רק באופן זמני. לדעתי היא קיבלה את הכוח הזה כי כאילו איזו יד גורל ידעה שהיא אחת שמוכנה להקריב את עצמה בשביל אחרים, ושהיא תציל אנשים בכל מחיר גם אם היא עצמה תיפגע מזה. בכל אופן, יפה שהיא למדה לשלוט בכוחות שלה... לדעתי לא היה ידוע לצופים בכלל שהיא יודעת מה הכוח שלה, הרי כשהיא ריפאה את לויס היא ישר נכנסה לקומה הזאת ולא ראינו אותה מאז מרפאת אנשים.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gif משהו שלא הבנתי

אם ג'וליאן הוא שיבוט, איך זה שהוא לא עלה על זה עד היום? אני מתקשה להאמין שגם עשו עבורו תמונות מכל מני ארועים בעברו, והרי אדם מצטלם בחייו אלפי פעמים, אז האם לקס זייף אלפי תמונות? האם ג'וליאן לא ניסה למשל ליצור קשר עם נניח "אקסיות" שלו או אנשים שהוא חושב שהיו בעבר שלו והם כמובן לא זיהו אותו? האם הוא לא חשב למשל לחזור לבית הספר שבו הוא זוכר שלמד, ולחפש אנשים כמו מורים שלו? שכנים לשעבר? משהו?

Superboi

New member
זו לא פעם ראשונה שלקס../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

עושה דברים כאלה ומעוות לאנשים את הזכרונות. עם הכסף שלו הוא יכול לשכור כמה אמני פוטושופ בשביל לזייף תמונות. ורק בפרק הזה ג'וליאן גילה שהוא שיבוט, אז אולי בפרק הבא הוא יחפש אנשים מהעבר ויגלה שהם לא קיימים (שבעצם הם כן קיימים, כי אם הבנתי נכון הזכרונות שלו הם של המנקה ההוא...).

Superboi

New member
רגע, רגע, לא הבנתי../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

לקס יצר גם את המנקה של הדיילי פלאנט?

handlessman

New member
אבל... ../images/Emo58.gif

גם המנקה הוא עצמו שיבוט. למעשה הניסיון של לקס ליצור את ג'וליאן שכשל, ואז הוא עשה ניסיון נוסף וגרנט נוצר. בכל אופן, באמת זה שלקס טחון מאפשר לו להשיג כמעט כל דבר שהוא רוצה - לכסות כל אמצעי כדי לדאוג לכך שהזיכרונות של ג'וליאן יהיו מושלמים + מזכרות כמו התמונות שיהיו הכי אמיתיות שיש + לשלם לאנשים מהעבר שלו כדי שיעידו בפני גרנט על הדברים שהוא זוכר, וכו'... מה שמזכיר לי משפט ששמעתי איפשהו - "רק כאשר האדם כרת את העץ האחרון, ייבש את האגם האחרון והרג את החיה האחרונה, הוא גילה שהוא לא יכול לאכול כסף"

handlessman

New member
פרק מגניב ביותר... ../images/Emo58.gif

קלואי יודעת להשתמש בכוחות שלה, נייס... חחח אהבתי את הסצנה הראשונה עם קלואי וג'ימי איך שהוא ניסה להתחמק מלהיכנס למעלית אבל לא הצליח לו חחח... ביזארו?! וואו זאת תפנית... כוסאומו עכשיו לחכות חודששש ואמרתי לכם שזה פיין, כבר עוד מהטריילר של הפרק ההוא שראו את הנוזל השחור בורח... ומשהו שלא הבנתי - חשבתי שקלארק עוד עם הטבעת עם הקריפטונייט הכחול על היד, אז איך יש לו כוחות??? ושיילמד לעוף כבר ולא רק לקפוץ!!! ועוד אחת מהפשלות בסידרה - קלארק זרק פצצה שהתפוצצה בחוץ. אף אחד לא שמע? אף אחד לא התעניין? שום דיווחים בחדשות על בום וענן של אש באמצע שמי מטרופוליס??? היה עוד משהו שרציתי לכתוב אבל שכחתי... אוף אני זוכר שזה היה משהו חשוב

handlessman

New member
אה, כן...

טוב זה לא כזה חשוב... סתם רציתי להגיד שזה שלקס עכשיו קנה את הדיילי פלאנט - מה הוא פתאום נהיה לי גאידמק??? שירכוש את מטרופוליס תכף למה לא...

handlessman

New member
אין בעיה...

פשוט אמרתי שזה מזכיר את הצעדים של גאידמק... עד עכשיו ראינו את לקס משתמש בכסף שלו לכל מיני מטרות אבל לא של רכישת מוסדות באופן ספונטני כל כך...

ארקדוש בשבילך../images/Emo11.gif

זה מונע הפתעות לא נעימות באמצע הלילה כשפורצים לך שני רוסים בשם ולאדי וסרגיי בגובה של 2 מטר ורוחב של מטר וחצי ולוקחים אותך לאיזה מקום בבת ים שלא היית רוצה להיות בו אי פעם..

handlessman

New member
הגזמת עם הרוחב...

הם אמורים להיות גבוהים ורזים. זה לא מאפיה איטלקית... ת'אמת כל הקונספירציות האלה והסטיגמות שישר מדביקים לו כרוסי מאפיונר - לכי תדעי אם זה נכון באמת... עם כמה שזה ישר מה שעולה לאנשים לראש.

slayer510

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

בהתחלה היה קצת משעמם, אבל הסוף היה מדהים! ביזארו חזר!!!!!!! יאאאאא!!!
ג'ימי וקלואי חזר להיות ביחד!!!! בוווווזזזז!!!
|
לא הבנתי עד עכשיו אם גראנט הוא ג'וליאן...?! מעניין מה יקרה עם קלארק...!! כנ"ל לגבי קארה...
בקיצור, ציפיתי לקצת יותר מהפרק מאחר והסדרה יצאה לפגרה של חודש, אבל סה"כ היה בסדר, המתח בסוף שיפר לי את כל הפרק.

למעלה