שרשור פרק 9

yafufa88

New member
אולי ../images/Emo58.gif

הוא כן רוצה להרוג את לקס (או שבכלל רק רוצה לברר על הפרויקט שלו) אבל ברור שאם הוא יגיד את זה ללאנה היא דע שמשהו לא בסדר כי קלארק בחיים לא היה מדבר ככה!

handlessman

New member
../images/Emo58.gif

פה זה משהו שבאמת אי אפשר להבין, איך באמת הוא לא נפגע מהשמש כשהוא נחשף אליה?? מילא זה שהוא העמיד פנים שהוא קלארק, אבל לזה אני לא מוצא הסבר...

Walk Two Moons

New member
אחחח. סוף סוף. ../images/Emo58.gif

גם כן לקס הזה, שיפסיק לשכפל אנשים
וואנאבי מכונת צילום.
אין לי כח לחפור
אבל היה אחלה פרק.

sirexrv

New member
דקה 28 ../images/Emo58.gif

אשכרה עשיתי "פווז" והגעתי כדי לכתוב ! איזה אפקטים -איך שקלארק רץ כלכך מהר -ושהוא קופץ (די שיעוף כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) הגילוי שג'וליאן הוא שיבוט ושהיה שיבוטים אחרים עוד משהו שנכנס לסיפור (האשה שמדברת בשפת "קריפטון") שקלואי גילתה לג'ימי שהיא "פריקית" וכו' דיי יותר מדי (-לטובה, כלכך לטובה!!!) הייתי חייב לשתף את ההתלהבות התסריטאים של SMALLVILLE עושים את העבודה -צל"ש! ודי לשביתות בעולם!

sirexrv

New member
ההמשך... ../images/Emo58.gif

האאאא הסוף .... לראות את היכולת של קלואי. הפרידה של לואיס (אני מוכן לקחת אותך אם את צריכה מישהו... חחח) ואז הנשיקה של קלארק עם לאנה -אווו איזה חמודי........מה? מה? מה??!! ביזרו?! מהההההההה?????????? לא אני שונא את התסריטאים!!! -למה לעצור שם ? למה לסיים את הפרק? למה??????? מה צריך לחכות עוד??????????? בררררררררררררררררררררררררררררררררר

TWIZY

New member
OMG איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שמעו הפרק היה דיי מוזר ומעשמם אבל בסוף היה בובום לפנים?@#?!@?# שבוע הבא יש את פרק 10 או שצריך לחכות שוב?ואם צריך אז למה? :O

Lipus

New member
מישהו יכול לשלוח לי לינק לפרטי? בבקשה דחוף

אני צריכה לחזור מחר לבסיס, ואני רוצה לחזור שמחה..... בבקשה למי שיש לינק ישיר לפרק שישלח לי!

handlessman

New member
עכשיו עוד חודש עד לפרק הבא...

שיהיה ב-31 לינואר... שוב חגים, קריסמס וכל מה שמתלווה אליו.

handlessman

New member
לדעתי כבר זה די ברור לכולם...

בעקבות כמה פרקים שהיו עכד עכשיו ובעיקר בעקבות הפרק הזה...

handlessman

New member
וואלה???

ראיתי איפשהו שב-31... אבל חוץ מזה תחשוב הגיוני, הרי הפגרות הן בגלל החגים וב-3 לינואר זה עדיין קריסמס אם אני לא טועה...

ykay

New member
לא זה לא..

כריסמס הוא ב25 בדצמבר וNEW YEARS EVE הוא הלילה שבין ה31 בדצמבר ל1 בינואר...

slayer510

New member
עזוב אותך!!!

אל תאמינו ל-IMDB בכלל בייחוד לא בסדרות! הם שיערו שלפרק הראשון בעונה 7(Bizarro) ייקראו Vestige ועכשיו זה!! באמת!! צוין שם גם שפרק 11(Siren) לעונה ישודר ב-10.01.08 לאחר שבבקריפטונסייט צוין שהפרק ישודר במוקדמות פברואר.אני מניח שכל אלו הם רק השערות כתוצאה משביתת התסריטאים הגדולה כך שאי אפשר לדעת איזה מקור צודק.

למעלה