שרשור פרק 8 עונה 7

XUXA141

New member
שמתם לב ש...../images/Emo58.gif

ג'ור אל מתנהג כמו אמא פולניה? כאילו, קלארק עשה טעות. בסדר. הוא דואג לקארה ומבקש עזרה מג'ור אל. ומה עושה ג'ור אל? מתנהג כמו אחרונת האמהות הפולניות, ומאנפף "אמרתי לך! אמרתי לך שהיית צריך לנהוג אחרת. אבל לאאאאאאאאאאאאאאאא אתה היית חייב, נכון"? כאילו, אולי תנסה לעזור קצת? מה זה יעזור ה"אמרתי לך" עכשיו מלבד לזרות מלח על הפצעים?

julie90

New member
חחח אני שמתי לב ש...../images/Emo58.gif

לאנה החליפה את התפקיד של מרתה

julie90

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ג'וליאן?!?!?! פאק!!!!!! אני בהלם
כל השנים האלה לקס חופר על האח המת שלו ועכשיו מסתבר שהוא חי?!?!

julie90

New member
../images/Emo58.gifמעליי...../images/Emo9.gif

שכחתי לסמן מרוב הלם
סורי...

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif708. תיאוריה לגביו

זאת תיאוריה של לירון בקומונת קלאנה שיכול להיות שגרנט הוא בעצם שיבוט של לקס. הוא יצר אותו כג'וליאן לקס ונתן לו שם אחר - גרנאט זאת הסיבה שהוא לא רוצה שגרנט ידבר עם ליונל כל הזכויות שמורות ללירון

RonyTheStar

New member
לגבי התאוריה../images/Emo58.gif

באתר של kryptonsite יש ספוילרים ששם זה מה שהם אומרים How and why Julian has managed to still be alive is revealed in this episode. His survival has ties to "Project: Gemini." The "Gemini" in this title refers to a new experiment Lex is working on, much like Project: Ares and Project: Mercury before it. מה שאומר שהתאוריה דיי נכונה כניראה הוא יצר אותו באחר הפרויקטים וכנראה זה היה פרויקט Gemini(תאומים)

../images/Emo58.gifסוף סוף פרק שהשאיר אותי ../images/Emo2.gif

קודם כל, הגילוי הכי מרעיש, ג'וליאן איז בק! פאק! אחרי כל השנים האלה שלקס חופר על האח המת שלו, הוא חזר?! וואוו! הפרק הזכיר לי את הירוז, עם הליקוי חמה, ועם העובדה שקארה התעוררה במקום אפלולי שהיא לא זוכרת מי היא בכלל. אחרי זה בטח ינצלו אותה עם הכוחות שלה באיזה חבורה של פושעים זוטרים... נו באמת. מעניין מה ג'ור אל הולך לעשות לקלארק
אני לא מאמינה שצריך לחכות חודש! איזה מבאס

orlosh4

New member
איזהה פרקקק../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

פרקק אחד המותחים..WTF ג'וליאן אח של לקס ואיזה שםם חחחח מעניין מה באמת יהיה העונש של קלארק ומה יהיה עם קארה.. איזה מבאסס חודש עד לפרקק הבא אכזבהה

yafufa88

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבינה מה גורם לכם לחשוב שג'ור-אל יעשה לקלארק משהו.... אני הבנתי שבקטע שהוא אמר בסוף - שמעשים באים עם השלכות - הוא בסה"כ התכוון להשלכות עם קארה - ז"א למה שקרה לה

Superboi

New member
הוא לא אמר את זה../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

הוא אמר: "בקרוב תלמד את ההשלכות של מעשייך. אני מצטער, בני, אבל אי הציות הזה לא יעבור ללא תוצאות".

slayer510

New member
וואוו פשוט WOW../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

איזה פרק מטורף!!! גראנט ולקס אחים, מי היה מאמין?! הופתעתי עוד יותר כשהוא אמר שקוראים לו ג'וליאן. חחחח נקרעתי כשהכתב הזה או מי שהוא לא יהיה בדיילי פלאנט אמר: "אלוהים, אם זה סוף העולם, כדאי שאביא את הכלבים שלי" חחחחחחחחח
קארה המסכנה הגיעה לדטרויט, מעניין איך?? ואם היא כבר שם, אז שתישאר שם חחחח... מעניין מה יהיו ההשלכות על המרת פיו של ג'וראל כלפי קלארק?? מעניין מה יקרה עם קלארק??
הסוף הזה השאיר אותי במתח!!
בקיצור, פרק מותח מאוד! אוףףףף, חבל שיש פגרה ואנחנו צריכים לחכות עד 13 לדצמבר כדי לראות את פרק 9

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif708. הגעתם לטלנובלה של סופרמן

פרק משעמם. דברים שאהבתי. גרנט כג'וליאן. מעניין לאן זה יתפתח. אהבתי את לואיס הפרק הזה השיחה בין לאנה וקארה. חבל שהיתה קצרה מדי. ואיזה תעוזה יש ללאנה להגן על אמא של קלארק בכל מחיר. YOU GO GIRL! ואהבתי את הדמות של אבא של לארה. אחלה דמות רעה. אולי הוא יחליף את לקס עונה הבאה? כי מייקל רוזנבאום לא רוצה להמשיך עונה הבאה. זהו... עוד חודש לחכות שזה סבבה מבחינתי. מקווה לראות עוד סצנות קלאנה בהמשך הפרקים.

לא הבנתי 2 דברים, הסבר בבקשה

1. שאלה: עד היום היה מרמור בן לקס לליונל כי ליונל האשים את לקס במותו של גוליאן?!!! אז זה אומר שליונל לא ידע שגוליאן חי? 2. האם התרכובת השחורה מהמעבדה זה היה זור- אל?... או אולי ד"ר פיין?

למעלה