שרשור פרק 8 עונה 7

yafufa88

New member
רק תסבירו לי משהו בבקשה ../images/Emo58.gif

ג'וליאן הוא לא האח שאמא של לקס חנקה למוות עם הכרית?? או שאני מתבלבלת וזה אח אחר?

yafufa88

New member
אבל...

נראה לי שהיה לו עוד אח בשם לוקאס, לא? אני מבולבלת לגמרי... ואם זה אותו אחד אז איך זה שהראו את לקס נזכר באמא שלו חונקת את התינוק? הרי הוא ראה אותו מת, אז איך הוא עוד חי??

julie90

New member
רגע, עכשיו אני לגמרי מבולבלת...

הייתי בטוחה שלולאס, גם הוא, אחיו של לקס ועכשיו מסתבר שלא?
אז מה בכלל היה הקטע של הפרק ההוא שהוא הופיע בו?...

handlessman

New member
כן זה באמת קטע מוזר... ../images/Emo58.gif

הרי באמת ראו כזה פלאשבק שבו אמא של לקס חנקה את ג'וליאן התינוק... הם ישימו פלאשבק שיקרי? זה למעשה זיכרון... אז אולי מה שלקס זכר היה שגוי או שהוא פשוט שיקר, והתיאור של האירוע שראו בפלאשבק בכלל לא היה נכון?

ברודי

New member
וואי פרק טוב ../images/Emo58.gif

ראיתם שבליקוי חמה היו לכולם על המסך של המחשב תמונה שנראתה בדיוק בדיוק כמו הלוגו של הירוז? ברור שליקוי חמה נראה בערך אותו דבר אבל זה היה כל כך דומה... היה פרק ממש מעניין ומותח. מוזר שהתגובה של קלארק ואמא שלו למפגש המחודש היתה יבשה למדי... חשבתי שיהיה שמה יותר רגש, אבל שיהיה. הפכו את זור-אל לניאו ממטריקס
קצת לא מחוכם וחרוש הלבוש שנתנו לו. לא ברור: איך קלארק הגיע למבצר הבדידות בסוף אם אין לו כוחות והוא לא הצליח להוציא את הטבעת מהיד? פיספסתי שמה משהו או שזה באמת לא מוסבר? קארה מבצעת מהפך של 180 מעלות ופתאום היא בלי למצמץ מסוגלת לרצוח את אבא שלה. תעשו לי טובה, מרושע ככל שיהיה, תוך שנייה היא מצליחה להשתכנע סופית ברמות כאלה של רצח של אבא שלך??? הקטע בסוף בסוף שהיא פתאום בצורה לא ברורה מתעוררת בדטרויט והיא לא יודעת מי היא מזכיר מאוד מאוד את [צריך לסמן ספוילרים לסדרות אחרות? נו טוב אז
להירוז עונה שנייה, מי שלא רוצה לקרוא שידלג!] פיטר שמאבד את הזיכרון ולא יודע מי הוא, ובכלל האווירה שיש שמה סביבו באירלנד מזכירה מאוד את הגשם והאפרוריות של דטרויט. יכול להיות שגם הכוחות שלה כמו של פיטר נעלמו? כי היא ניסתה לפתוח את הדלת הנעולה ולא הצליחה, מצד שני אולי היא לא ניסתה באמת חזק. הטוויסט עם אח של לקס היה מגניב לאללה... אהבתי את זה מאוד. הפריע לי רק דבר אחד.. כנראה כדי למנוע מהצופים לתהות לעצמם לקס פשוט מאכיל אותנו בכפית. הוא כביכול מספר את העניין עם האימוץ לגרנט ואומר שליונל לא ירצה שכולם ידעו על הדבר הזה. אבל גרנט יודע את כל זה אז למה החזרה המטומטמת? התחושה היא שהוא ממש מדבר אל הצופים ומסביר להם מאיפה האח הזה צץ, רק חבל כי הם יכלו להסביר לנו את כל זה בצורה קצת יותר מחוכמת מאשר הצורה שהם בחרו בה. ואחרון לסיום- כרגיל קלואי יודעת הכול ורואה הכול... איך היא פותחת את דלת המשרד של העורך הראשי של העיתון הכי חשוב במטרופוליס רק בגלל שהוא לא ענה לדפיקה שלה על הדלת? בעולם נורמלי הולכים וחוזרים מאוחר יותר.

yafufa88

New member
ואם הם היו מתחכמים.. ../images/Emo58.gif

הייתם גם אז מתלוננים! ובקשר לקלואי - בעולם נורמלי היתה לגרנט מזכירה

ברודי

New member
מי זה ה"הייתם" הזה? ../images/Emo58.gif

כמו שהמורה תמיד אומרת [או- אמרה, במקרה שלי]: "מי זה הכולם הזה שאמר שאין שיעור ואפשר ללכת הביתה????" בכל אופן [
נחזור לעניינינו] אני לא הייתי מתלוננת!
אני לא אוהבת שמזלזלים באינטילגנציה שלי. פשוט נתנו ללקס סוג-של מונולוג לעשות לצופים כשברור שגרנט ממש לא צריך את התזכורת הזאתי... אני לא אומרת שאני לא אראה יותר סמולוויל בגלל הדבר הזה או שצריך ללכת לשרוף את הבית של התסריטאי... רק ציינתי שזה לא נחמד שמתייחסים אלייך כמו אל אידיוט [או ככה אני הרגשתי] שאר הפרק היה נחמד מאוד :)

../images/Emo58.gifהוא..

הגיע דרך המערה=מפתח . :] הראו בסצנה של הליקוי חמה שקלואי מביאה לקלארק את המפתח פרק טוב אני אישית אהבתי הכל^^ ובקשר לג'וליאן |: מאוד מסתורי כל הקטע הזה.. מה לקס במת הסתיר אתזה כל הזמן?ומה עם כל הקטעים הפסיכולוגיים שהיו לו וזה?. O:

handlessman

New member
כן גם לי זה לא היה ברור... ../images/Emo58.gif

אם בסוף הוא עם או בלי כוחות. יכול להיות ששבירתו של הקריסטל גרמה גם לדברים שהגיעו מהקריסטל (הטבעת הגיעה מלארה שהגיעה מהקריסטל) להיעלם... אבל באמת אין לי מושג. ואתה צודק בהחלט בנוגע לחשיפתו סודו של "גבריאל גרנט" - זה באמת היה נראה כאילו הם חיפשו בנרות דרך איך להעביר לצופים את המידע, וזה יצא ממש גרוע. ובקשר לאחרון - הוא לא העורך הראשי נראה לי... אם אני לא טועה הוא עורך משנה. בעיתון בסדר גודל כזה חייבים תת-עורכים של המחלקות השונות שכפופים לעורך הראשי. בעצמו, "גבריאל" אמר ללויס בפרק שבו הוא הגיע "אני העורך שלך", ז'תומרת לא העורך הראשי כי אז הוא היה אומר העורך הראשי של העיתון. הוא בטח העורך של המחלקה שלה או משהו בסגנון...

Superboi

New member
אמממ...../images/Emo59.gif

מה בדיוק מתח אתכם בפרק הזה? זה סתם היה פרק ממוצע לדעתי... אולי פספסתי משהו? :|

yafufa88

New member
מה מתח אותנו?! ../images/Emo58.gif

והעובדה שקלארק התמודד בלי כוחות עם זור-אל זה לא מתח לדעתך??

Superboi

New member
לא ממש...../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

היה "קרב" של שנייה וחצי, ומאוחר יותר הוא פשוט שם עליו קריפטונייט, ואח"כ שבר את הקריסטל... אני מעדיף פרקים מתוחכמים מאשר פרקים של קרבות. זה מה שבאמת מותח אותי.

yafufa88

New member
טוב, כל אחד ומה שהוא אוהב

אבל זה הקטע בסמולוויל, שיש פרקים מכל הסוגים (מתוחכמים, קרבות, טלנובליים, מסתורין...) ככה שכל הצופים יצאו מרוצים

הייזל

New member
../images/Emo58.gifעונה 7

מה שמתח אותי \את העובדה שג'ור אל עושה משהו לקלארק במצודה ועכשיו יש חודש הפסקה לפני הפרק הבא!

Superboi

New member
למה חודש?../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

נכון שיש שביתה, אבל אמרו שהפרקים מוכנים, עד פרק 15. אגב, מה ג'ור אל עשה למבצר?

למעלה