שרשור פרק 8 עונה 7

שרשור פרק 8 עונה 7../images/Emo202.gif../images/Emo44.gif../images/Emo58.gif

חחח ירד סוף סוף לפני שעה,היה ממש מעולה! לא טוב בהרחבות,נתן לאחרים לפרשו

aerynsun

New member
זה שודר בקנדה.

אבל אני עדיין לא מצאתי מקור . וגם לא כנפיים

nayman

New member
איך זה שזה משודר בקנדה?

ואיך זה שהפרק מופיע להורדה ישירה והתרגום רק אחרי שזה משודר בארה"ב?

אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מחקו לי ת'הודעות,סבבה אביה הבנתי,אבל לא נתתי קישור להורדה, רק הראתי שירד, לא אכנס לוויכוח! את רק מנהלת פורום ולא יוצא מזה
מי שרוצה אני מוסר במסרים קישורים להורדה:) וזה לא מקנדה זה מאוסטרליה

שיריק2

New member
שאני אבין יש חודש הפסקה עכשיו???

הפרק הבא ישודר רק באמצע דצמבר????????????????????????????????

aerynsun

New member
הפרקים עצמם מוכנים כבר

קורה שמדינה מקדימה את ארה"ב בשידור. זה קורה עם כל מיני סדרות , לא רק סמוולויל. כנראה שבקנדה אין 'גיק' מחשבים ואף אחד מהם לא מעלה את הפרק לטורנט או לאימיול. לכן רק ביום שישי שזה משודר בארה"ב, מישהו מעלה את זה לרשת ואפשר להוריד את הפרק ואחר כך כמובן להוריד את התרגום.

Superboi

New member
שיואו!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

גבריאל הוא בעצם ג'וליאן, אח של לקס!!!זה היה הדבר היחיד הבאמת שווה בפרק הזה. כל שאר הפרק היה לא משהו... ולא הבנתי. אם ליונל הוא ה"מדובב" של ג'ור-אל, איך הוא לא הכיר את לארה? ובסוף הפרק, ג'ור-אל השמיד את המבצר? למה, כי קלארק לא הקשיב לו ושחרר את לארה וזור-אל?

handlessman

New member
מאיפה הבאת את זה... ../images/Emo58.gif

שג'ור אל השמיד את המבצר??? מה בסוף כשנהיה כזה אור ושמעו רעשי שבירה ואז נגמר הפרק? לא נראה לי שהוא הרס את המבצר, איזה סיבה יש לו לעשות את זה? חוצמיזה, אם היו רוצים להראות שזה מה שקרה, היו מראים את זה ברור יותר. לדעתי זה סתם היה חלק מהמוזיקה של הסוף או משהו...

Superboi

New member
זהו, שאני שואל אתכם../images/Emo59.gif

אבל הבנתי שזה היה אמור להיות לא ברור

yafufa88

New member
פרק מעולה!!! ../images/Emo58.gif

הכי טוב שהיה עד עכשיו בעונה!! כמה מתח ואקשן! וסופסוף גילויים חדשים.... אז החליטו להחזיר לחיים את ג'וליאן הבן האובד שוב? קצת מתחיל להימאס מזה... אין להם רעיונות חדשים?!?
אבל היה נחמד לגלות קצת על גבריאל הזה. סופסוף גם קיבלנו הסבר על התופעה המוזרה של עורך צעיר כל-כך.. דבר לא הגיוני שהיה בפרק ועיצבן אותי: זור-אל מוכן לרחם על קל-אל ולא להרוג אותו כשהיתה לו הזדמנות בגלל שהוא "הבן של לארה", אבל את הבת שלו אין לו שום בעיה לחנוק בגלל שהיא קצת התנגדה לו?! אבל שיהיה.. נזרום.... ומה נסגר עם ג'ור-אל הזה? יאללה הוא למד את הלקח, בגלל זה לא לעזור לקארה??? ממש מוזר השוני הזה בין הדמות שלו על קריפטון ל"זיכרון" שלו במבצר... אבל פרק מעולה!!! אפילו נהניתי מהקטעים עם לאנה

למעלה