../images/Emo58.gif לגבי היומן
אחד התשובות שציפיתי שיענו אליהם בפרק ולא ענו זה היומן של פארדיי, עדיין לא ברור לי מאיפה הוא קיבל אותו ואיך הוא מכיל את כל המידע הזה. אנחנו יודעים שכשפארדיי הגיע לאי היה ביומן כבר מידע על מה שהולך לקרות, אבל פארדיי עדיין לא הבין אותו, לכן הגיוני להניח שלפני שהוא נסע לאי מישהו הביא לפארדיי את היומן הכתוב( לכן בעצם היומן המלא הופיע משום מקום, בדיוק כמו המצפן של ריצ'ארד כי הוא כל הזמן מגיע לפארדיי במצב כתוב) אני רק לא מבין למה לא הראו לנו את זה. כמובן שיכול להיות שהיומן שאלואיז הביאה לפארדיי הוא כבר היומן המלא, אבל יש לי שתי בעיות עם זה - 1. היומן נראה חדש לגמרי בשונה מהיומן על האי. 2. אני מניח שביומן של פארדיי יופיע כל המחקר שלו, כמו גם מה שקרה לתרסה, אני ממש לא מאמין שאם פארדיי היה קורא ביומן על זה הוא היה עדיין מבצע את הניסוי על תרסה. אין לי שום ספק שהיומן היה מתישהו בידיה של אלואיז, לכן היא יודעת מה הולך לקרות עם פארדיי ועל כך שהנשים בחייו יפגעו. עוד דבר שאני לא מבין זה מאיפה יש ביומן מידע על התקרית שהולכת לקרות, הרי פארדיי מת ואני מניח שלא המשיכו לכתוב ביומן אחריו. אם למישהו יש תשובות אני אשמח לשמוע.