שרשור פרק 5.14

tamarhp

New member
גם אותי זה מעצבן הנקודה הראשונה

כי אז כשמתמקדים בחלק אחד או שניים את מפספסת את כל השאר.. למשל אנחנו לא יודעים מה קורה עם לפידוס ועם סאן ועם אילנה וכו'!!! והרגת אותי עם השורה האחרונה...

f r e c k l e d

New member
רק אני לא הופתעתי../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

רק אני לא הופתעתי מהמוות של פראדיי
די ברור (טוב, שום דבר לא ממש ברור בסדרה הזאת
) שאם הוא יצליח לעצור את התקרית הכל בעצם לא היה קורה. עוד משהו, בנוגע לאלואיז, לא זכור לי שנתקלנו בה כעויינת (בתור "אלי").

rawsh

New member
לגבי הנקודה השנייה../images/Emo58.gif

"אלי" הופיעה בתחילת העונה הנוכחית (בפרק 3) כשסוייר וחבריו קפצו לשנת 1954. היא היתה הבחורה הבלונדינית הצעירה עם הרובה והמבטא הבריטי שלכדה את דניאל שארלוט ומיילס, לקחה את דניאל אל הפצצה ונראתה לו מוכרת.

שאלונת...

האם אי פעם הזכירו את ההורים של דזמונד או הראו אותם? כי לכל אחד מהדמויות בסדרה יש איזשהו קונפליקט כלשהו עם ההורים שלהם(בעיקר עם האבות) ושבגללם הם הגיעו לאי, חוץ מלדזמונד... זה נכון או שאני פשוט לא זוכרת?

rawsh

New member
הוא סיפר פעם לווידמור בראיון העבודה, שאבא שלו

נפטר כשדז היה סטודנט בקולג'. לכן דז נאלץ לנשור מהלימודים כדי לפרנס את שלושת אחיו שנותרו יתומים. מאוחר יותר הוא עבד כאיש תפאורה בתיאטרון עבור הרויאל שייקספיר קומפני. על אמא שלו לא ידוע כלום.

austin1

New member
שמתי לב למשהו עכשיו

ראיתי את הפרק שוב פעם בהוט ובסצינה שווידמור מבקר את דניאל בבית שלו הבחורה היא בעצם שארלוט (לא השחקנית אלה הדמות ) תצפו שוב בסצינה ותבינו למה זאת היא

rawsh

New member
אם לצטט את אבא של מיילס,

על סמך מה בדיוק הגעת למסקנה הזאת? מה פתאום?! זאת ממש לא שארלוט, ולא יכולה להיות. זו סתם איזו מטפלת, אישה בשם קרוליין.

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif 514

לאאאאאאאאאאאאאאא למה!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי צריכה להוציא את זה... חשבתי שמישהו ימות כשהם מדגישים כבר פעם שנייה שזה ההווה שלהם ומישהו צריך למות, אבל למההההההה.
אני אוהבת את דניאל.

Lady in red2

New member
עוד כמה נקודות על הפרק - ספוילר למי שלא ראה

כמו שציינתי למעלה, זה נראה לי פשוט לא הגיוני שהורים יקריבו ככה את הילדים שלהם, לא משנה לאיזו מטרה. כמו שבן עשה (אחרי הכל ראינו שהוא לא חסר לב), כמו שאלואיז עשתה. זה פשוט מכעיס מדי ולא מקובל... לא משנה עד כמה זה "לטובת האי".
לא הבנתי למה דניאל חשב שאמא שלו טעתה וזה לא הגורל של ג'ק ושות' לחזור לאי?
כל הסצינה בסוף נראתה לא הגיונית. פיזיקאי אחד שלא יודע להלחם נכנס לאמצע מחנה של עוינים ומאיים על כולם? נו באמת... מבחור חכם ציפיתי ליותר...
מסתבר שריצ'ארד לא כזה רע כמו שחשבנו, הרי הוא כעס על אלואיז שירתה בו (אני לא טועה נכון?)
זוכרים שאחרי הפרק הקודם אמרתי "אולי ד"ר צ'אנג חושד שמיילס הוא הבן שלו"? אני חושבת שאחרי שהוא יעכל את הדברים שדניאל אמר לו הוא אכן יבין את זה.
בהתחלה הייתי בעד סוייר-קייט וג'ולייט-ג'ק (משום מה באתי לכתוב "צ'ארלי" משולחן לחמישה למרות שאני לא צופה בסדרה
נתקלתי באיזשהו פרק בטלוויזיה
), עכשיו כבר נראה לי מתאים יותר סוייר-ג'ולייט וקייט-ג'ק.
אם דז היה במצב כ"כ קשה אחרי הירייה, איך הוא הצליח להתגבר על בן?
בתגובה למה שעמוס כתב, אני לא חושבת שהייתה בסצינה של דניאל ושרלוט "פדופיליה". נכון שזה לא הכי מקובל שגבר זר ייגש לילדה ככה, וזה היה טיפה מוזר, אבל דניאל פשוט חשב על שרלוט הגדולה ועל כמה אהב אותה... אחת התגובות כאן גרמה לי לתהות מתי דניאל הספיק להתאהב בשרלוט - אז אני חושבת שההכנות שלהם למשלחת לאי לקחו זמן מסויים וככה זה התפתח ביניהם.
דניאל

rawsh

New member
לגבי הנקודה השנייה - ה"טעות" של אלואיז

נראה לי שדניאל אומר את זה פשוט בגלל המסקנות החדשות שלו, שהוא הגיע אליהן אחרי שנותיו באן-ארבור - שכן אפשר לשנות את העבר וש המנטרה שלו "מה שקרה קרה" לא נכונה, כי חוץ מהקבועים יש גם משתנים. וזאת הסיבה שהוא חושב שההסבר שבו השתמשה אמא שלו כדי לשכנע את השישייה לחזור ("זה הגורל שלכם") הוא לא מדויק.

Lady in red2

New member
תודה על התשובה ../images/Emo140.gif אבל איך

הגורל שלהם מתקשר ל"מה שקרה קרה"? כי הם צריכים לעשות את הפעולות בעבר על מנת שהאירועים יתרחשו כמו שקרו? (למשל העברת בן לעוינים?)

למעלה