עוד כמה נקודות על הפרק - ספוילר למי שלא ראה
כמו שציינתי למעלה, זה נראה לי פשוט לא הגיוני שהורים יקריבו ככה את הילדים שלהם, לא משנה לאיזו מטרה. כמו שבן עשה (אחרי הכל ראינו שהוא לא חסר לב), כמו שאלואיז עשתה. זה פשוט מכעיס מדי ולא מקובל... לא משנה עד כמה זה "לטובת האי".
לא הבנתי למה דניאל חשב שאמא שלו טעתה וזה לא הגורל של ג'ק ושות' לחזור לאי?
כל הסצינה בסוף נראתה לא הגיונית. פיזיקאי אחד שלא יודע להלחם נכנס לאמצע מחנה של עוינים ומאיים על כולם? נו באמת... מבחור חכם ציפיתי ליותר...
מסתבר שריצ'ארד לא כזה רע כמו שחשבנו, הרי הוא כעס על אלואיז שירתה בו (אני לא טועה נכון?)
זוכרים שאחרי הפרק הקודם אמרתי "אולי ד"ר צ'אנג חושד שמיילס הוא הבן שלו"? אני חושבת שאחרי שהוא יעכל את הדברים שדניאל אמר לו הוא אכן יבין את זה.
בהתחלה הייתי בעד סוייר-קייט וג'ולייט-ג'ק (משום מה באתי לכתוב "צ'ארלי" משולחן לחמישה למרות שאני לא צופה בסדרה
נתקלתי באיזשהו פרק בטלוויזיה
), עכשיו כבר נראה לי מתאים יותר סוייר-ג'ולייט וקייט-ג'ק.
אם דז היה במצב כ"כ קשה אחרי הירייה, איך הוא הצליח להתגבר על בן?
בתגובה למה שעמוס כתב, אני לא חושבת שהייתה בסצינה של דניאל ושרלוט "פדופיליה". נכון שזה לא הכי מקובל שגבר זר ייגש לילדה ככה, וזה היה טיפה מוזר, אבל דניאל פשוט חשב על שרלוט הגדולה ועל כמה אהב אותה... אחת התגובות כאן גרמה לי לתהות מתי דניאל הספיק להתאהב בשרלוט - אז אני חושבת שההכנות שלהם למשלחת לאי לקחו זמן מסויים וככה זה התפתח ביניהם.
דניאל