שרשור פרק 5.14

MoGanC

New member
הממ ../images/Emo58.gif

מתי בכל הסיפור של דניאל הוא פגש את שרלוט? כי לא נראה שיש לו שום קשר איתה לפני שהוא הגיע לספינה, וקשה לי להאמין שהוא הספיק להתאהב בה ולהתקרב אליה כלכך בזמן כזה קצר (כשהם היו על האי עוד בעונה 4 הם התחבקו ונראו מאוד דואגים זה לזו). ובכלל,כביכול הסיבה היחידה שדניאל כלכך רוצה לשנות את העבר זה כדי ששרלוט תחיה,אז ציפיתי שיתמקדו בזה יותר בפלאשבקים. נראה לי אין להם תקציב יותר בשביל להביא שוב את הקאהאנה לצילומים. בנוסף, ציפיתי לראות מה עבר על דניאל בכל הנסיונות שלו על עצמו ולמה הוא החליט שדזמונד הוא הקבוע שלו. נראה לי אפילו אמרו בפודקסט שאנחנו נגלה את זה הפרק.

MoGanC

New member
דווקא כן נראה לי

זה ידוע שברגע שנותנים לסדרה חוזה סיום האולפנים מקצצים בתקציב שלה, כי אין טעם להשקיע במשהו שבלאו הכי,בלי קשר לרייטינג, יסתיים במועד קבוע. בגלל זה רוב העונות האחרונות של סדרות אמריקאיות כאלה גרועות.

ע י ד ו2

New member
ספוילר - האם זה בטוח

שדניאל מת ? נדמה לי שכמה שניות לפני סוף הפרק הוא הזיז את אישוניו, אולי אפילו מיצמץ. אז בטוח שמת ?

rawsh

New member
כן, יש אישור../images/Emo58.gif

שהוא מת ושג'רמי דייויז (השחקן) עזב את הסדרה. אולי עוד יחזירו אותו להופעות אורח בפלאשבקים או חזיונות, אבל מת זה מת.

y o s i k a t z

New member
אם כך../images/Emo58.gif

מתי הוקלט הסרט עם ד"ר צ'אנג שראינו לפני תחילת העונה? מתי דניאל הוכיח לו שהוא אכן מהעתיד? האם הסרט הזה הוא באמת חלק מהסדרה? ולמישהו יש השערות מי הצלם של הסרטון הזה? ובשביל מי ובשביל מה הוא רוצה בכלל את הסרטון?

tamarhp

New member
2 השערות שלי...

א. הסרט לא יהיה חלק מהסדרה, הוא היה רק בשביל לרמוז לנו על המסע בעבר והקשר של פראדיי לכל זה, ושצ'אנג ידע מהעניין - אבל בפועל בסדרה זה יהיה אחרת. ב. אנשים טעו וזה לא היה הקול של פראדיי....

Oz815

New member
זה בבירור הקול של פאראדיי

אין ספק בזה, גם לא נראה שניסו להסתיר בסרט שזה הוא, זה לא רק הקול זה גם האינטונציה (זאת המילה הנכונה?
) והדברים שהוא אומר

Oz815

New member
אוקיי, תשכחו כל מה שאמרתי בקשר לזה

ראיתי את זה עוד פעם וזה יכול להיות מיילס בוידאו. אבל משהו אחר - בוידאו צ'אנג מבקש ממי שרואה את זה "לנסות לשנות את העבר", מה ששוב מחזיר אותנו לפראדוקס המדובר מקודם

laVita

New member
היי, מישהו יכול להביא קישור לסרטון המדובר?

או לפחות מילות חיפוש שאוכל למצא אותו? תודה

tamarhp

New member
תחפש ביוטיוב

lost comic con 2008 ותחפש כותרות עם מרווין קנדל או פייר צ'אנג. ההתחלה נראית מבולבלת - רואים דברים לגמרי לא קשורים כי זה כאילו נער מצלם בפלאפון שלו ורק באמצע הסרטון מתחיל הקטע האמיתי.

BeatlesRulz

New member
מאיפה דניאל הפליץ את פאראדיי? ../images/Emo58.gif

אבא שלו זה ווידמור ואמא שלו זאת הוקינג. אז למה לעזאזל קוראים לא פאראדיי?!

OmerAloni

New member
אולי כי...

אמא שלו בדתה לו איזה סיפור שלאבא שלו קראו פאראדיי? הרי דניאל מעולם לא פגש (לפחות לא באופן מודע) את אביו. ובכלל, יכול להיות שהיא קראה לו פאראדיי על מנת להחדיר בו קצת מוטיבציה, הרי מייקל פאראדיי הוא מגדולי המדענים הגדולים בהיסטוריה שעיקר פעילותו היתה בתחום האלקטרומגנטיות.

למעלה