שרשור פרק 5.14

tamarhp

New member
זה יתכן מאד

כבר ראינו באבודים דברים כאלו, למשל שסעיד ירה בבן וגרם לו להצטרף לאחרים ולהיות רשע, אבל בעצם מה שגרם לסעיד לירות בבן היה זה שבן רשע וגרם לו לרצוח וזה לא היה קורה אם סעיד לא היה יורה בו. או למשל הקטע של לוק המנהיג עוד לא לגמרי ברור. לוק יודע שהוא אמור להנהיג כי ריצארד אמר לו, אבל מי אמר לריצארד? לוק, בשנת 54! אז אולי במקרה הספציפי הזה זה שונה כי לוק שמע את גייקוב וקם לתחיה וכו` ואולי הוא באמת מיוחד, אבל אכן יש ``מעגלי קסמים`` באבודים. זה אמנם גם סוג של פרדוקס מסויים כי למעגל אין סוף והתחלה, אבל פרדוקס פחות חמור ויותר ``נסלח`` מאשר תיקון העבר ויצירת מציאות חלופית שיוצרת פרדוקס..

OZE5

New member
הקטע עם ../images/Emo58.gif

שארלוט והשוקולד היה אחד הדברים החמודים, ישר עלה לי חיוך

judasclown

New member
מה הקטע עם האנטרפרייז?

מה הקטע עם האנטרפרייז בפתיח פתאום? זה הומאג' לסרט הסטאר טרק החדש שאמור לצאת לאקרנים? (זה מה שאני חושב) או שזה מתקשר לסדרה באיזושהי צורה מוזרה (כמו הקטע שהוגו שכתב את "שובו של הג'דיי" ממלחמת הכוכבים)?

למישהו יש סרטון של הפתיח הזה?../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

כי בגירסה שאני ראיתי הוא נחתך, ועכשיו אני מבין שהיה אמור להיות שם משהו שונה...

Oz815

New member
זה נראה ממש רע

זה באמת מה שהיה? או שזה סתם בצחוק? (בגירסה של הפרק שראיתי חתכו את זה) זה נראה כאילו מישהו השקיע בדיוק 10 דקות לעשות את זה. גם אם זה רק פרסומת, זה לא תואם את הסטנדרטים שהתרגלנו אלייהם מג'י ג'י... זה נראה כמו משהו שעשו בפלאש...

lightflake

New member
אוקיי תודה! אז אני כנראה עיוור לחלוטין

כי מהO לא יוצא שום דבר (בטח לא חללית שקצת קשה לא לשים לב אליה)

22ק ו ס ם

New member
../images/Emo58.gif בנוגע לשארלוט

הוא לא היה אמור לומר לה לא לחזור לאי? כל מה שהוא אמר לה זה שהיא צריכה לעלות על הצוללת אבל לא אמר לה לא לחזור. בכל מקרה, אין שום סיכוי שהיא תזכור שיחה איתו אחרי 30 שנה ועוד תזהה אותו.

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif גם אני חשבתי על זה ויש לי השערה

דניאל ניסה לשנות את המציאות. על האי הזכרון שלו כבר "נרפא" כך שהוא זוכר ששארלוט מתה (כי הוא זוכר אותה) וזוכר מה היא אמרה לו לגבי הפגישה איתו. יכול להיות שהוא בכוונה לא אמר לה לא לחזור. זה היה ניסיון שלו לשנות משהו, אולי להציל אותה...?

Oz815

New member
הוא אמר לה לא לחזור

כשהמצלמה התרחקה וראינו אותם מרחוק, אנחנו כצופים אמורים להשלים את זה לבד

Oz815

New member
../images/Emo58.gif מעליי

מה יש לי היום??.... אני שוכח לסמן... אבל הכותרת זה לא כזה ספויילר בכל מקרה

lightflake

New member
אבל לפני שהיא מתה היא אמרה לדניאל

שהוא היה האיש הזקן שאמר לה לא לחזור איזה זקן?

דנה1982

New member
תשובה אפשרית (אולי דבילית)

אבל שארלוט הייתה ממש ילדה כשדניאל אמר לה לא לחזור... מבחינתה הוא היה מבוגר מאוד... זקן...

למעלה