שרשור פרק 5.14

Walk Two Moons

New member
זאת הודעה שנייה שאני רואה

שבה נכתב שהעובדה שדניאל הוא הבן של ווידמור היא ידועה וצפויה. מאיפה לעזאזל? מה פספסתי?

elena20

New member
כי ../images/Emo58.gif

וידמור ואימא של דניאל היו ביחד על האי וגם כי הוא מימן את המחקר שלו.

tamarhp

New member
פשוט מאד

בהתחלה כשדניאל פגש את אלי ואמר שהיא מזכירה לו מישהי - הרבה מאד אנשים עלו על המשוואה שאלי = קיצור של אלואיז = אמא של דניאל. בהמשך התברר שאלואיז היא אכן אמא של דניאל ונשאר רק לאמת שאלי = אלואיז. בנוסף יש אנשים שטענו שחילופי העקיצות הדדיות בין אלי לווידמור הצעיר אולי רימזו על חיבה מסתתרת. כשריצ'ארד הביא את בן למקדש אמרו לו שהוא צריך לשאול את ריצ'ארד ואלי = אותם שני צעירים שראינו בשנת 54, ווידמור והצעירה אלי שאולי זו אלואיז (כמעט בטוח). ולכן אם אלי = אלואיז, ואלי וריצ'ארד היו מנהיגים יחד (ידוע), ואלואיז = אמא של דניאל (ידוע), יש סיכוי לא רע שדניאל הוא הבן המשותף שלהם... במיוחד שווידמור גם מימן לו את המחקר ומימן את הטיפול בתרזה...

lightflake

New member
אבל זה לא מה שהוא אמר לה

הרי הוא אמר לה בסוף הוא גם הבן שלי והיא נתנה לו סטירה

lightflake

New member
לא הבנת את כל הקטע ../images/Emo58.gif

ברור שהוא באמת מת וזה מה שאומר שאי אפשר לשנות כלום אלואיז ידעה שהיא תהרוג אותו ובכל זאת שלחה אותו לא יחיו אותו - זה לא היפים והאמיצים צריך להתחיל לגמור את הסדרה אז אי אפשר להחיות כל מי שמת אז כנראה התיאוריה שלו על היכולת לשנות את העבר לא נכונה אחרי הכל ומדהים אותי לחשוב שאלואיז ידעה כל חייה איזה מדען גדול הבן שלה יהיה אבל גם שהיא עוד תהרוג אותו בעתיד שלו... והיא ידעה שאין לה יכולת לשנות כלום

laVita

New member
../images/Emo58.gif לא ברור

אני לא חושבת שצריך להתפעם מ"כישוריה" של אלואיז לדעת מה ייעודו של דניאל. זה לא כישרון לדעתי זה פשוט ידיעת העבר. אמרו פה באחת ההודעות שאולי ישנו איזה לופ בזמן שדניאל ואמא שלו יצרו, זאת אופציה. זה יכול גם להסביר את הידע של דניאל לגבי הלו"ז של ד"ר צ'אנג אני מקווה שדניאל לא מת, לפחות שיהיה רוח כמו לוק חח

lightflake

New member
|ספויייייילר|

אני מקווה שהוא כן מת אי אפשר להמשיך להקים לתחיה את כולם זה גורם למוות לאבד את הדרמה שלו אין למוות משמעות כבר

laVita

New member
../images/Emo58.gif

על האי למוות במילא יש משמעות שונה (לוק, קלייר, אבא של ג'ק וכו')

OmerAloni

New member
אני חושב שהסיבה להתנהלות של דניאל ../images/Emo58.gif

היא מכיוון שהוא התכוון שזה מה שיקרה. סוג של הקרבה עצמית למען המטרה (כמו ג'ון ודזמונד), רק לא בטוח שהוא באמת יחזור לחיים. עוד לא ממש סגור על איך ולמה, אבל זו ההרגשה שלי.

אז בוא אסביר לך למה זה קרה

דניאל מת רק בגלל שלתסריטאים לא היה איך להמשיך את קו העלילה שהוא צייר: שהוא מפוצץ את פצצת המימן ומונע את שרשרת האירועים מה שגורם לכל ניצולי הטיסה לחזור לזמן ההווה ולשכוח את כל מה שקרה על האי? הם פשוט לא רצו להמשיך לשם. ועכשיו במשך 4-5 פרקים ג'ק וקייט יתברברו עם סביב הרעיון שלו ובסוף משהו אחר יקרה שימנע מהם לבצע אותו לסיכום, הפרק הזה היהפשוט צפוייייייייי ברמות גועליותתתתתתתת

איזה פרק הזוי! ../images/Emo58.gif

רק שדניאל לא ימות.... החמוד הרגשן הזה
ראשית אני חייבת לציין שסצינת היריות של ג'ק קייט ודניאל הייתה עשויה ממש טוב לדעתי..באמת לא יודעת למה הבחנתי בה, אבל היא כמעט טובה כמו סצינת המכות של סעיד וקימי (ההוא, מהספינה?). ג'וליט החמודה נאלצה לראות את חברה לחיים קורא לאהובתו מימים ימימהfreckles מה שגרם לה לצאת נגד סויר ולמסור את הקוד, למרות שההסברים שלה היו ממש משכנעים. ואיך לעזאעל סויר נתן לחבורת השרוטים האלה לגשת לארון שלו כל כך בקלות!? כאילו הוא יכל למנוע, לעשות פעולת הסחה? משהו? בעע. ואת זה שדניאל הוא הבן של אלואיז דווקא ניחשתי נכון, משום מה מה זה הסתדר. מעניין מה אלואיז חושבת שיקרה, הרי נוכח התגלגלות הארועים שום דבר לא קורה וההאטצ' ניבנה בכל זאת, אם היא רצתה שדברים יקרו אחרת היא היתה צריכה להזהיר אותו או משהו כזה....אחרת היא פשוט מניעה את ההסטוריה באותה צורה שהיא קרתה קודם. הקיצר...אני לא יודעת מה אני אעשה שתיגמר העונה. ימי חמישי לא ישובו להיות אותם ימים עבורי

dm101

New member
הם חוזרים על "מה שהיה היה"

בעצם כולם מגשימים את הגורל של ה LOOP הכל מוביל להכל כסיבה ותוצאה לא אתפלא אם בסוף יוולד ג'ייקוב שיחזור בזמן ויקים את דהרמה או העוינים הכל היה צריך לקרות המטוס החזרה בזמן העדכון הפרג' כמו שג'ולייט ילדה את איתן שגייס אותה אמא של פאראדיי עשתה אותו כדי שיבוא לה בעבר ותהרוג אותו מצחיק שסוייר וג'ולייט לא רוצים לעזוב אחרי שתמיד כולם רצו לעזוב

dm101

New member
פרסמו כאלה פרסומים לא נכונים

ברוב הפרס ריליס press release ההודעות לתקשורת אמרו דניאל פאראדיי מתוודה על ידיעותיו על האי בפועל דניאל אומר מה שכבר הרלי אמר קודם , תהיה תקרית ויבנו בונקר שהפיל תמטוס תכלס לא למדנו שום דבר חדש והכי חשוב איננו יודעים מאיפה דניאל יודע הכל , מאיפה כל החומר שביומן נכתב לדוגמא ביומן רשום מתי צ'אנג מגיע לסחלב לגלות את הקידוח כשהמקדח נמס מאיפה כל הנתונים שביומן?

Daco

New member
איזה דאונר אתה dm101

פעם שניה אני מגיב להשמצות שלך : למה לא למדנו שום דבר חדש? למדנו שדניאל שמה שהיה לא בהכרח מה שהיה! הוא מספר את שרשרת האירועים שהובילה לנפילת המטוס הידועה אבל אומר גם שניתן למנוע את זה בעזרת פצצת המימן!

Oz815

New member
אלא אם כן הוא טועה ../images/Emo58.gif

הוא חשב שהוא יכול לשנות את הדברים, אבל אם בגלל שהוא נהרג התוכנית שלו לא תצא לפועל אז הוא לא שינה שום דבר. (הערה: אין בהודעה זאת לסתור את העובדה שdm101 הוא דאונר)

Daco

New member
ועדיף שיטעה ../images/Emo58.gif

כמו שנאמר פה באחת התגובות.. ככה ישמר הקטע של "מה שהיה היה" והמסע בזמן לעבר יהיה יותר הגיוני

למעלה