שרשור פרק 45

Masteron

New member
שרשור פרק 45../images/Emo70.gif

זה נראה לי הפרק האחרון לעונה!!! קראתי בתקציר של ערוץ הילדים: סאקורה תתפוס את קלף הקלאו האחרן וקרו יחזור לצורתו המקורית! יגלו שיוקיטו הוא.......
יואה בצורה השנייה שלו...... זה נראה הפרק הכי מותח שהיה בינתיים!

OFIRB9

New member
מוחות גדולים חושבים זהים הה?

באותו זמן פתחנו.....חחח

לינה58

New member
שתי דקות הפרש...

[ing]http://img1.tapuz.co.il/forumsApps/resize.asp?image=31886097.jpg&width=200

jack 1

New member
למה?

למה אי אפשר לשים ספויילר בכותרת? קשה לך? עכשיו הרסת לי את כל המתח!!!

haunter

New member
סיטואציה מוכרת ../images/Emo4.gif

בהודעת פתיחת שרשור פרק 44 היה בדיוק אותו ספוילר (ובלי סימון), ושם זה נהרס גם לי. למה אי אפשר להזהר קצת עם הדברים האלה? =/

ALiCiA SpInNeT

New member
../images/Emo170.gif אוף, מה נגמר? ../images/Emo7.gif

אבל בקושי הספקתי לראות! *סניף סניף*
יש עוד עונה?

keep smiling

New member
אם לא הייתה עוד עונה (מה שיש למזלי)

הייתי כבר בדיכאון עמוק עמוק בתוך הים- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ב ד י כ א ו ן

nolee232

New member
גיהי יואה *מתעלפת*

וואי איזה יפה יואה הוא הפייב שלי עכשיו וואי איזה מוזיקה מלחיצה זה היה הפרק הכי מותח של השנה איזה יופי מסכן לי אני לא יודעת למה אבל כשהוא נפגע אני כזה "מגיע לו" (לא לסקול בקשה) טוב הוא קצת מסכן ויואה ממש אבל ממש ש-ו-ל-ט!!!!! לדעתי הלכידה הייתה יותר יפה במנגה ..אבל גם זה היה חמוד ואיזה יפה הכנפיים שכיסו את יוקיטו וקארו זה ישמע מטומטם אבל זה כמו גולם שהופך לפרפר!?! וואי איזה מתח שיהיה כבר יום ראשון נוווווווו

OFIRB9

New member
דווווווו!!!!!יאיאיאי! *קופצת מסביב*

הוא כזה יפה!!!!! יואה!!! יואה שלייי!!!! אאאאאאאאאאאאאא! לירון לב כזה מוכשר!!! אאאאאאאאאאאא!!! קרו כז מצחיק אפילו כיצור גדול ומאיים "מעצבן קטן!" חה! עכשיו זה מצחיק פי 2! איזה יפה היה!!! לירון לב משנה קולות
הוא לא דומה לעצמו ככה! יואה!!! יואה!!!! *ממשיכה לקפץ* איזה פרק מעולה! לאאאאאאאאאאא! למה זה הפסיק באמצע!? &#$&**)!!!!!!

שסק לבן

New member
חח, זה באמת היה מצחיק כשהוא

קרא ללי "מעצבן קטן"... והוא עוד אמר את זה בקול מודאג
יואה הוא יוקיטו?????? יוקיטו הוא יואה?? מההה?? האמת שמאתמול חשדתי שיוקיטו הוא זה שעמד עם המורה על המגדל הזה.. אבל לא חשבתי שהוא יואה

ALiCiA SpInNeT

New member
../images/Emo170.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פחח נכון!!

..."מעצבן קטן?"... - איך צחקתי..!! יואוו איזה חמוד זה!! ביום ראשון זה הפרק האחרון? מתי מתחילה העונה החדשה?

ALiCiA SpInNeT

New member
../images/Emo170.gif היי שאיה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גמאת כאן? @_@ הצטרפתי לא מזמן... איך נכנסת? בשיעור מחשבים?

Spinel Sun

New member
רוצים את סופי!

יש הוא יהיה שבוע הבא לא? ויואה מפחיד אותי

הישתנה לקרו הקול בעעעעעעע

יואה רשע אבל חמוד ולי הוא הופנט *מאוהבת* מה?! הוא הפסיד?! גרררר וסאקורה המיסכנה לא מבינה כלום .. גיהי איך סאקורה רצתה לעזור לו .. וקאו עושה לי צמרמורת ואיזה יפה איך שציירו את השינוי של קרו ויוקיטו ^^

למעלה