שרשור פרק 2X21

orale12345

New member
אני לא מבינה משו-ספוילר222

אם היא ברחה מבהחינה למה היא הייתה הואלד דיקטוריון שטקס סיום?{והיא הייתה, כי הואלד דיקטוריון זה האדם שלובש עוד צעיף על החלוק יחד אם מדליה כזאת והיא לבשה את זה}

sweet shir

New member
אני יודעת. ../images/Emo58.gif222

אני התבלבלתי לגמרי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שעכשיו מישהו יגיד לי וואנס אנד פור אול! היא זכתה במלגה או לא?!

ToGia89

New member
../images/Emo122.gif .

אני וחברה שלי ממש נכנסנו לזה חזק . אני כ"כ עצבנית ! הוא מגעיייייייייייל לי ת'צורה היצור המבחיל הזה, אהרון הזה . וודי בכלל, פדופיל מעפן, תמיד היה בו משהו מוזר . איך ורוניקה דמעה, יאו .. ורגע, זה הפרק האחרון ?! או שיש עוד פרק ?! ומתי העונה השלישית תשודר באקסטרה הוט ? :) אשמח לתשובות . בכל זאת, זה כ"כ לא הוגן מה שהם עשו לה . הם הורסים אותנוווווווו . ולעזעזל, לוגן כזה סקסי, הם יחזרו, כן?

sweet shir

New member
יש עוד פרק. ../images/Emo58.gif222

אנלי מושג בקשר לעונה ה-3. ויאפ. הם יחזרו.

orale12345

New member
פרק מושלם!!!!!!!!!!!!

אוקי עורך דין בן זונה זה כל מה שיש לי להגיד!! פאקניג קלמידיה,מסכנה הילדה מימי חיי לא הייתי מדמיינת כזאת השפלה{באיחוד בעובדה שאבא שלה וחבר לשעבר שלה שאותו היא עעדין אוהבת באוולם או כן וכל כלי תקשורת שיש} אהרון אדם חופשי ! למההההה - זאת מערכת המשפט של העולם היום{בארץ יותר גרוע דרך עגב} זמנים כאלה שגורמים לך לרצות מישהי כמו ורוניקה בחבר המושבעים של המשפט{לכל שונאי פרק 10 חח-למרות שגם אני אחת מהן} אוקי LOVE אנשים היא אמרה LOVE הוא מעולם לא אמר LOVE בנאום שלו !! היא אוהבת אותו יאיי! לאקי מת למה למה למה שחקן מוכשר בטירוף, ואני נורא אוהבת איך הכותבים הכניסו ביקורת סמוייה על על מה הם חושבים על עיראק ומה זה עושה לחיילים ולאנשים כמוהו. מאקביוור!! חמודים מתוקים IM SMARTTER THEMN U לגמרה שוט אוט לפרק 12 עונה 1{למרות ששם כמבון היה יותר מצחיק} . וויבס בפרק רק כי הוא רוצה ללמוד גדול! פשוט גדול ובחיים שלי לא ראיתי אדם מלהב כל כך מ75-80!!! דוני ! NEED I SAY MORE ! דבר חאד שהיה חסר MY SICK DOSE OF THE WEEK {יצא לגמרה סוטה אבל what u gonna do ?} זהו שבוע הבא הזוף הפרק אם יכולות המשחק היו צריכות לפחות לקבל מועמדות למי אבל לא קיבלו בגלל הפאקינג שיטת הצבעה

orale12345

New member
תיקון הודעה של עצמי- נא לקרוא פה

אוקי עורך דין בן זונה זה כל מה שיש לי להגיד!! פאקניג קלמידיה,מסכנה הילדה מימי חיי לא הייתי מדמיינת כזאת השפלה{באיחוד בעובדה שאבא שלה וחבר לשעבר שלה שאותו היא עעדין אוהבת באוולם או כן וכל כלי תקשורת שיש} אהרון אדם חופשי ! למההההה - זאת מערכת המשפט של העולם היום{בארץ יותר גרוע דרך עגב} זמנים כאלה שגורמים לך לרצות מישהי כמו ורוניקה בחבר המושבעים של המשפט{לכל שונאי פרק 10 חח-למרות שגם אני אחת מהן} אוקי LOVE אנשים היא אמרה LOVE הוא מעולם לא אמר LOVE בנאום שלו !! היא אוהבת אותו יאיי! לאקי מת למה למה למה שחקן מוכשר בטירוף, ואני נורא אוהבת איך הכותבים הכניסו ביקורת סמוייה על על מה הם חושבים על עיראק ומה זה עושה לחיילים ולאנשים כמוהו. מאקביוור!! חמודים מתוקים IM SMARTTER THEMN U לגמרה שאוט אוט לפרק 12 עונה 1{למרות ששם כמבון היה יותר מצחיק} . וויבס בפרק רק כי הוא רוצה ללמוד גדול! פשוט גדול ובחיים שלי לא ראיתי אדם מתלהב כל כך מ75-80!!! דוני ! NEED I SAY MORE ? דבר אחדד שהיה חסר MY DICK DOSE OF THE WEEK {יצא לגמרה סוטה אבל what u gonna do ?} זהו שבוע הבא הזוף הפרק אם יכולות המשחק היו צריכות לפחות לקבל מועמדות למי אבל לא קיבלו בגלל הפאקינג שיטת הצבעה

לא הבנתי מה תיקנת הכל אותו דבר!!!!

פרק ענק, מדהים והעו"ד הזה בן בן זונה. לוגן הזה היה ממש חמוד בפרק עם השיער זה, הסטייליסט שלו חייב להסביר לו שאסור לו להסתפר! בפעם הראשונה היום הבנתי את הLV הזה ואת ההתלהבות של ההמון.

orale12345

New member
ואי הצטה מאוחרת אבל ברוכה הבאה

למועדון מעריצי LOVE!!!! ושיניתי שגיאות כתיב!

זה שילוב של שני הפרקים 2X20 ו2X21

היא קראה לזה אהבה, היא שינתה את הנוסח של הנאום שלו! הם מתוקים אני מקווה שהם חוזרים!

מהפה שלך לאוזניים של רוב!!

ואני לגמרי הייתי מופעת שהיא אמרה אהבה!! לגמרי לא ציפיתי שדווקא היא תגיד דבר כזה, לאור מה שהלך איתם כל העונה, אבל כנראה שלראות אותו עם קנדל ולהבין שהוא באמת אוהב אותה לפי הנאום האפי שלו, גרם לה להבין שהיא באמת רוצה אותו..

EVAN666

New member
ואוואואואואו

איזו התחלה מפוצצת!!!!!!!!!1 וסיום כזה מבאססס כמעט בכיתי ביחד עם ורו... וואי אני מת כבר לראות את פרק 222 נראה לי אני לא עומד במטח אני מוריד אותו

לא הבנתי מה הקטע עם הקלמידיה,

למה הוא הזכיר את זה בכלל? מה הייתה המטרה? וואאאי, אני פוחדת עכשו על וויביל, אני מקווה שלא יקרה לו כלום והוא ימשי לעונה הבאה.. מאק וביבר היו ממש חמודים ביחד, שיחזרו!! והקטע של וואלס וורוניקה במסדרון, כשהם נפרדים כזה, היה עצובבב... ואני לא מאמינה שהיא ויתרה על החלום שלה ללכת לסטנפורד!! חשבתי אולי היא תעשה את המבחן אבל לא תצליח בו או משו, אבל ככה לקום?! כאילו, זה היה ברור בעיקרון, הרי איך ימשיכו את הסדרה אם היא לא נמצאת בה, אבל בכל זאת... כנראה שהיא באמת לא יכולה להפרד מוואלס.. ולדעתי גם מלוגן.. אף על פי כל הקטע עם קנדל.. כל הקטע בהתחלה עם היריות לגמרי הפתיע אותי!!
הייתי כולי במתח לראות מה יקרה.. וכשהוא דיבר על ג'יה, ואז עם ג'קי, ואז ירה בוואלס!!! איך הייתי בהלם!! אני מתה על התוכנית הזו כשהיא עושה את זה!! שבוע הבא הסוף... עצוב.

inbalinbal1

New member
העורך דין ניסה להציג את ורוניקה

בתור זונה ובתור אחת לא אמינה

למעלה