שרשור פרק 2X21

inbalinbal1

New member
צפייה מהנה לכולם

את שני הפרקים האחרונים היו צריכים להקרין אותם ברצף!

Runt

New member
ממממממממ-ההההה !!!$@#%$@$^%

וזה כל מה שיש לי לומר. holy sweet mother of GOD אני פאקינג לא מאמינה. אעההעהעהעהעהעהעהעהעהעעהעהה. זה בלתי מקובל על הדעת מה שקורה פה! לא מוצא חן בעיניי! לא מוצא חן בעיניי בכלל!!@@#! [מצטערת על התגובה המעוותת, אין לי חשק להשמע כמו בנאדם כרגע
]

amit641

New member
כמה שאלות....

1)במשפט העורך דין של אהרון אקולס שאל את ורוניקה אם הייתה לה מחלת מין או משו כזה ואז היא ענתה שנגמר לה הטיפול. באמת היה לה מחלת מין? ואם כן איך? 2)למה עשו לארון משפט? לא היה לו אחד כבר? 3)אני חושבת שהבנתי אבל כדי שיהיה לי יותר ברור, וודי אנס שלושה ילדים והם רצו להלשין עליו אז הוא פוצץ את האוטובוס? אני ממש אשמח אם תענו לי על השאלות אז תודה מראש :)

orale12345

New member
תשובות

1. בפרק הקודם גילינו שורוניקה חולה במחלת מין שנקארת קלמידיה{כנירא זאת המחלה הזאת כי בפרק 7 צחקו על מחלה}היא חושבת שדאנקן הדביק אותה. 2.עד עכשיו הוא היה בכלא מחכה למשפט, בארצות הברית ובעולם כולו יכול לקחת שנים עד שבאמת יש משפט, ועד אז בדרך כלל {אם זה על רצח} האשם ישב בכלא עד שיוכח אחרת. 3.לפי פרק 21 כן, כי הילדים שהיו על האוטובוס היו ילדים שהוא הטריד אותם מינית.

Bob Fred

New member
את הקלמידיה היא קיבלה...

מזה שירקו לה לתוך הכוס במסיבה הזאת... לא מדאנקן. מחלות שעוברות במין יכולות גם לעבור דרך רוק או שימוש במגבות או אפילו שירותים ציבוריים...

orale12345

New member
זה מחלת מין שעוברת דרך סקס

לא רוק!!! וכל מה שיש לי להגיד לתאוריה שלך זה חכי לסוף העונה כיהכל מתברר שמה!

orale12345

New member
ואני לא אמרתי גם שזה עבר דרכו

אמרתי שהיא חושבת אם דגש על חושבת שזה עבר לה מדאנקן!!!!!!!!!!

TeaBag

New member
...

מחלות מין לא עוברות דרך רוק. רובם לפחות. הממ, פרק מדהים.

EVAN666

New member
ספויילר ../images/Emo58.gif2X22

לוודי גודמן הייתה קלמידיה הוא אנס את בביבר ובביבר באותה מסיבה אנס את ורוניקה... וככה היא קיבלה את המחלה...

אבל אני לא הבנתי

ראיתי את הפרק מזמן אבל לא הבנתי ממש מה הקשר ללאקי.. כאילו, הוא לא היה בליגת הילדים של וודי.. הוא לא היה מהילדים שנאנסו. אז מה היה הקטע איתו?

orale12345

New member
הוא לא היה בליגת ילדים

השארקס זה השם גם של הליגת ילדים שלו וגם קבוצת הבייסבול הגדולה שלו, ושמה הוא היה עוזר!

sweet shir

New member
הציטוט שלי מהמסן:

אומגד! הקשת של ורוניקה כל כך יפה!!!!!!!!!!1 | אוואואוא וודי איז קריפי. XD אקולס יא בנזונה!!!!!!11 תמות יא קקה!! -מרביצה לטלויזיה- =סוף ציטוט= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם בפעם השניה התחרפנתי ברמות. XD אררר בקטע של המבחן אני כזה צועקת לטלויזיה -בצפיה הראשונה-: אל תלכי!! אל תלכי!! את תפסידי את המלגה פוסטמה! אוי בטח התמימים מבינכם חשבו שהוא יצא אשם [גמני חשבתי בהתחלה
].

למעלה