שרשור פרק 26: ברוך הבא לקבוצה

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif הבנתי ../images/Emo58.gif

זה נכון שאלו המילים בשיר. אבל אם מסתכלים על אקרי כשהיא עומדת בחוץ, ההבעה שלה קצת עצובה, ואז הפה שלה נפער טיפה בהפתעה, ואז היא מחייכת. טיפה. וזהו, הסצנה עוברת לאוגטה. לך תדע מה גרם לה לחייך

shui chan

New member
אקארי באמת נראת שם טוב O: ../images/Emo58.gif

ואני אוהבת גם את הקטע שבו סאי והיקארו עומדים ומסתכלים אחד על השני והשמים מאחוריהם פשוט מדהימים.. ובכל זאת אני עדיין חושבת שהשיר פתיחה הראשון הכי טוב, אח"כ השני והשלישי הוא האחרון. [גם מבחינת מוזיקה וגם מבחינת קליפ]

star_female

New member
היה כזה פרק במנגה...

לפי מיטב זכרוני. אבל יכול להיות שאני פשוט זוכרת את הפרק שמתרחש שנה אחרי זה ^^;

ושוב אני מגיבה בשעה מאוחרת ;[

שידורים חוזרים זה סאקס >: בכלאופן, פוקו כ-ז-ה חמוד~!! לא זוכרת שאהבתי אותו כ"כ במנגה XD האנימה נותנת לי זווית ראייה אחרת על הדמויות :> [וטלי, אני עדיין שונאת את איסומי XD] הממ.. וואיה *_* היקארו ניצח אותו רק בגלל שהוא לא היה מרוכז! המפפפ~ הוא יכול לכסח אותו! ;[ *מחבקת את וואיה* ו..ו... הוא כזה חכם~!!!! *____*~ נאמ... אקירה חמוד, כ"כ מתלהב וקטנצ'יק *O*~ ו..ו... זהו אני חושבת 3>~ אה! קאגה~ טסוטסוי~!!!
הם כ"כ יפים~ אני מתגעגעת ;; [החברה הזאת של אקארי מרגיזה >>; היא בוכה כאילו הם הולכים למות XDD]

shui chan

New member
למה את שונאת את איזומי? O:

אני חייבת להודות שלא ממש אהבתי אותו אחרי הקטע שמבחני הפרו אבל.. לא יודעת הצלחתי לסלוח לו ^^~

star_female

New member
../images/Emo58.gif דווקא

די אהבתי אותו שם (... אהבתי אותו לאורך כל הסדרה, למען האמת). חוץ מאשר כשהראו אותו במקום להראות מה קורה עם היקארו וזה נורא עצבן אותי, אבל התעצבנתי על היוצרים של האנימה ולא על איסומי. ^^; (והאמת שיותר עצבנו אותי ה-side stories שיש בפרקים האלה במקום להמשיך עם העלילה ;; בקטע הכי מותח~)

Yosh Yosh

New member
דווקא היו מהם נחמדים ../images/Emo58.gif

במיוחד הפרק שהילד ההוא בא לשחק נגד אקירה. ראו את התמימות שהיקארו הרס ;-;

CibiHeart92

New member
שיהיה מותח ובלה בלה בלה ../images/Emo58.gif

הפרק של אקירה באמת נדחף קצת אבל הוא היה יותר טוב מהפרק על הצלחת שהוא בכלל לא היה נחוץ לדעתי -_-; לגבי איסומי אני מניחה שזה היה עניין של טיימינג כאילו הוא היה בסין חודשיים והיקארו לא הסכים לשחק איזה חודשיים, בגלל שאיסומי הוא זה שהחזיר את היקארו לשחק והכל אני מניחה שההגעה שלו לסין וההעלמות של סאי והכל היה צריך לקרות בערך באותו זמן... אז זה די הגיוני כדי שלא נתבלבל בזמנים של כל פרק יותר מדי כי זה כבר קורה מספיק @@;;;

CibiHeart92

New member
אני עוד לא מבינה מה הוא בא להראות..

ובכלל, יש באמת צלחות כאלה? O: זה די מגניב...

shui chan

New member
שמעי.. ../images/Emo58.gif

בעיקרון לא באמת לא אהבתי אותו.. זה דבר דיי טיבעי שיקרה במצבים של לחץ.. ואחרי הכל.. הוא הודה גם כן בזה שהוא טעה.. אבל משום מה היה לי קצת קשה לסלוח לו על זה - לא יודעת למה. אממם.. אני משערת שבעיקורן "סלחתי" לו אחרי שהוא החזיר את היקארו לשחק :) והקטע שהראו אותו במקום להראות מה קורה אם היקארו באמת היה מעצבן XD

star_female

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את זה שהוא נכנע מיד אחרי זה. זה הראה שהוא הבין את הטעות שלו ולא היה מוכן לסלוח לעצמו על זה בקלות.

למעלה