שרשור פרק 26: ברוך הבא לקבוצה

coral chan

New member
פרק 26~קבוצה ראשונה *-* ../images/Emo210.gif

(אף אחד לא פתח שרשור פרק? O: ) סאי,OMFG, הוא כזה מוווותקק >O< והיקארו שוב מוכיח שיש לו פה גדול,באקא 3:

harar8

New member
שרשור פרק 26: ברוך הבא לקבוצה

הראשונה. וואו היקארו התקדם ממש מהר הוא הגיע לקבוצה הראשונה והוא כבר מה 16 הראשונים, והוא גם ניצח את וואיה. בקיצור פרק יפה^_^ סאי כל כך מצחיקXD

Noriko Chan

New member
פרק 26 ^_^ ../images/Emo142.gif

כי אפח'ד לא פתח י.י;;; היה יפה ^_____^ סאי *-* "היקארו, יש לך משהו בראש חוץ מטויה?" XDDDDDDDDDD היקא\אקי כל הכבוד להיקארו *_* יאא איך הייתי במתח שהוא פלט את הקטע עם זלדה.

Noriko Chan

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo142.gif

שלוש פתחו באותו זמן XD *תרחיבו את שלי ;; אונגאי~!*

TaIu

New member
גמאני הייתי במתח XD

איזה אידיוט היקארו יצא מזה.. אבל בסוף וואיה חשב משהו אחרXD

טוצית

New member
לאאאאאאא!!! ;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

טסוטסוייי!!! ;; על תעזוב!!! ;; בוהוהוהוהוהוו;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; וקאגה ;;;; יום אבל נורא ;;;;;; אבל מיטאני נשאר D:

star_female

New member
יאי~

היום לא הייתי הראשונה. XD היקארו מלא במוטיבציה. כיף לראות אותו ככה ^_^~ יצא לו די בפוקס שהוא ניצח ב-4 משחקים אבל עדיין כל הכבוד לו~ ^_^ פוקו
היקארו ופוקו היו נורא חמודים כשהם שיחקו את המשחק השני XDD "יוש! השחור יבנה מבצר בטריטורייה של הלבן!~" "וואה! בדיוק באמצע!"
"אז אתה זלדה?" (אני: *נופלת*) "שוב פתחתי את הפה הגדול שלי" ^^; כן... הוא צריך ללמוד לשתוק XD עכשיו גם וואיה מתחיל לחשוד בהיקארו ^^;; וואיה: "אתה תלמיד של סאי! עמדת מאחוריו כשהוא שיחק נגדי" סאי: "כמעט! הוא היה מלפני, לא מאחורי!" וואיה כל כך קרוב~ XD לפחות היקארו יודע לשקר כדי להיחלץ מזה ^^; נקדונלדס~ הנה, היום שמתי לב.
אוצ'י, שתוק >.>; "אין לך כלום בראש חוץ מטויה?" לא ^__^ (... טוב, חוץ מסאי :X) XD כולם מדברים והיקארו רק חושב על טויה "עכשיו אני יכול להגיד לו: כן, בוא נשחק!" טויה נשמע שמח כשהוא בא לאוגאטה ם.ם; "אוגאטה! אוגאטה!" טסוטסוי, קאגה
;;

כע, באמת היה מטריד שאקירה

קיפצץ לו באושר לעבר אוגאטה >>; ואז אוגאטה תקע בו מבט רצחני @@; בלעכס. הו~! מראים שוב את טסוטסוי וקאגה? *מתגעגעתכברעכשיו*

shui chan

New member
גו היקארו גו~

היקארו הצליח להגיע לרמה 16 ועכשיו הוא יכול להשתתף בטורניר
אני אוהבת כל כך את תקופת האינסאי - כל הקבוצה הזאת של האינסאים פשוט כל כך חמודה ^^ זה רק אני או שהיו החוסר פרופורציה בין הגודל של הראש לכתפיים היה ממש בולט? O: בכל מקרה אחלה פרק.. אני אוהבת את ההשתפרות של היקארו ובעיקר את ה"ועכשיו אני יכול להגיד לו "בוא נשחק"" ^______^ ואוגאטה לא יודעת כמה אני אוהבת אותו רגשות מעורבים.. ולגבי טסוטסוי - לא זכרתי שהיה פרק כזה במנגה בכלל O: וטסוטסוי וקאגה ממש חמודים
~ ומתי השיר פתיחה החדש? >;

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif שיר הפתיחה החדש

בפרק 30, אם אני זוכר נכון. והשלישי בפרק 60. במקור פרקים 25+26 שודרו בתור special אחד באורך שעה, ומעניין לראות את ההבדלים הקטנים בין קטעי Go Go Igo בסוף שלהם.

shui chan

New member
תודה רבה :)

דר"א ראיתי את הפתיחה ה-3 וההיקארו אקירה שם כל כך נראה כאילו הוא לקוח מאיזו סדרת שונן איי XD

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif אני התרשמתי יותר ../images/Emo58.gif

מהאופן שבו אקרי מוצגת, ומהאופן שבו היקארו מחייך אל סאי, מאשר לפרצופים הנזעמים שהיקארו ואקירה תוקעים אחד בשני. בכל מקרה, על לא דבר, וטעיתי קצת - הפתיחה השלישית מגיעה רק בפרק 61. יאללה, לעבודה

star_female

New member
אני נורא אוהבת את הקליפ השלישי...

גם את מה שאתה כתבת וגם מה שהיא כתבה. הקטעים שמראים את היקארו ואקירה כל כך נראים כמו משהו מתוך שונן-איי
ואקארי נורא חמודה שם. וסאי~

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif שונן איי

אם איך שהם מחתכים את אקרי, תני להיקארו מקסימום שנה והוא לא יסתכל אפילו על אקירה

star_female

New member
המ... (קצת ../images/Emo58.gifים)

בהמשך המנגה עוברים לפחות כמה חודשים, ובספיישלים שיצאו אחרי שהמנגה הסתיימה עוברים עוד כמה חודשים ואקארי בקושי מוזכרת בהם (בספיישלים בכלל לא). אקירה, לעמות זאת... תראה, אקירה אף פעם לא דיבר אפילו עם בחורה שהוא הראה כלפיה יותר מרצון ללמד אותה גו או משהו כזה (חוץ מאיצ'יקאווה אבל אנחנו לא מדברים פה על פדופיליה
). והיקארו כל כך לא מייחס חשיבות לאקארי - התדירות שבה היא מופיעה רק הולכת ויורדת עם הזמן ולקראת הסוף יש הרגשה של "היי, נכון, באמת לא ראינו אותה מזמן". ואני בכלל לא מדברת על בנות אחרות (וואיה ואיסומי מראים יותר עניין מהיקארו בבנות ובקושי *רואים* אותם עם בנות חוץ מנאסה). אולי אתה לא היית מסתכל על אקירה, אבל להיקארו לא נראה שהיא מזיזה יותר מדי. הוא באמת מתייחס אליה בתור חברת-ילדות-כי-היינו-שכנים ולא יותר מזה. אפילו בפרק האחרון בסוף כשרואים את כולם (ואפילו טסוטסוי עם בחורה XD), אקארי עוברת ליד הבית של היקארו ומסתכלת על החלון שלו, וממשיכה ללכת כאילו היא מוותרת (או סתם מאוכזבת). ומעניין שברקע יש את השורה "למה אנשים עושים טעויות?" (כשראו את אקירה והיקארו היתה את השורה "kimi ga iru"... לא שאני באמת מייחסת לזה חשיבות, אבל זה צירוף מקרים נחמד).

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif למעשה ../images/Emo58.gif

ואני מניח שאת מתכוונת לפתיחה? התרגום המדויק יותר, לדעתי (אני עדיין עובד עליו), הוא משהו כמו "אבל הרצון לנוע מהר, רק מעוור אותי" ואז מראים את אקרי, והשורה הבאה היא "baby for you, מחר תנשב רוח המחר (רוח חדשה?), אבל ברגע זה... אני רוצה לחיות בכל מאודי" (cue akira). במילים אחרות, לטעמי זה משהו בסגנון "אני טיפש שאני לא רואה אותך, ויש לנו עתיד, אבל ברגע זה... תני לי להיות עוד קצת ילד ולשחק איתו"
בחיי, פרק 63 עומד להכניס את כל חובבות האקיהיקא להתקף.

Yosh Yosh

New member
63 *-* ../images/Emo58.gif

זה ופרק 70 הם הפרקים הכי עצובים והכי יפים ;-; כל כך אהבתי את הבכי של היקארו ב63 XD וגם ב70... :X האמת ש63 זה אחד הפרקים היחידים שאהבתי את אקירה (לרוב הוא סתם נודניק). איך שהוא מתעצבן בווקאג'ישיסן שהיקארו לא בא ואז הולך לבקר אותו בבית ספר

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif לא.

היא מתכוונת לשיר סיום של פרק 75, שהוא גרסת רימיקס של GET OVER..

למעלה