שרשור פרק 21

T nager

New member
ראיתי שוב ושוב ושוב והגדלתי והקטנתי

וזה רק עץ!

netaK

New member
בהיתי בתמונה שעות

ואני לא מבינה על מה להסתכל

T nager

New member
שום דבר.. רק עצים ועצים ואת הראש

והיד של לוק וסעיד

LoLo16

New member
רואים בבירור ../images/Emo58.gif

פרצוף ממש ממש מפחיד. אם היה לי פוטושופ הייתי מחקת עם זה, אבל אני צריכה להתקין...

greeneye

New member
מה?

אני עדיין לא רואה כלום. רק גוש של עצים, כמו במשחק, שמוביל לשאר היער. ואם זה ראש ורגליים (אני משערת שאני יכולה לראות בערך ראש, רגליים לא) הראש ענקי, איך הרגליים גאלה קטנות? אין לזה גוף? זה רק ראש ורגליים?

נו באמת...תפקחו ת'עיינים

אם זה לא נראה לכם דרך התמונות אז תלכו לפרק עצמו ב-19 דקות -34 שניות ותראו בעצמכם.זה שאף אחד בפורומים בחו"ל לא עלה על זה עדיין אומר שאני מדמיין?...הם יעלו על זה אני סומך עליהם וזו לא היתה הפעם הראשונה...מה בפרק הפיילוט הראשון זה לא קרה כבר? ב-36:48/9(משהו מסתורי נזרק הצמרת העץ מצד שמאל) וב-37:22 נראית דמות במעיל כחול בצד ימין שעוקבת במבטה אחר ג'ק וקייט

LoLo16

New member
אוקיי, הלכתי לפרק עצמו,

ושם זה נראה כמו חתיכה מעץ. בסקרין קאפ שהבאת זה נראה כמו פרצוף, אבל בפרק עמו זה רק עץ.

LoLo16

New member
בפיילוט אתה צודק.

ממש רואים בבירור מישהו עם מעיל גשם כחול. (יש לי צמרמורות...) אבל בקשר למשהו נזרק מהעץ- זה היה חלק מהמטוס כי הוא נפל על האדמה.

מסכים איתך

באמת קיים ויכוח/דיון לגבי מה שנזרק מהעץ, יש כאלו שכתבו שהם רואים אפילו גורילה(שאני לא רואה) ויש שחושבים כמוך,כלומר הדעות חלוקות שלא כמו עם הדמות הכחלחלה שעליה אין ויכוח

../images/Emo58.gif 21

לוק כזה מניאק! ככל שהפרקים עוברים אז אני שונאת אותו יותר. וזה די היה ברור שזה הוא שהיכה את סעיד על הראש כי בפרק לאחר מכן (או זה שאחריו, לא זוכרת) כשסעיד דיבר על זה אז הראו קלוז-אפ על לוק. צ'ארלי כמו תמיד חמוווווד! והיה מצחיק איך שהוא רדף/קיפץ אחרי סוייר. היה מצחיק לראות את חילופי התפקידים בין ג'ק לקייט שקייט פתאום מתנהגת כאילו היא רופאה...

Dood1000

New member
../images/Emo58.gifתגובה לכל שונאי לוק

לוק מייצג בסדרה (לפי דעתי) את האי עצמו, וכיוון שבאי עצמו יש גם רע (המפלצות, האלימות) אבל גם המון טוב (האי עוזר לכל הניצולים להתמודד עם בעיות העבר שלהם), כך גם ג'ון לוק עצמו. מצד אחד הוא עוזר לכולם להתמודד עם הבעיות שלהם, אבל מצד שני הוא כל כך אובססיבי להבין את ה"אי" עד שהוא מוכן לסכן אחרים תמורת סודותיו. בסופו של דבר כל אחד יחליט בעצמו עם ג'ון לוק הוא "טוב" או "רע" (היין היאנג, השחור והלבן הם רעיונות שהוצגו כמקושרים עם לוק גם בסצינת השש בש עם וולטר, וגם בחלום של קלייר) למרות שלפי דעתי התשובה תהייה דווקא בשטח האפור....

../images/Emo58.gifפרק21

אחחחחח הקטע עם סוייר והתינוק היה ממש מצחיק ואולי זו רק אני אבל ממש הופתעתי לשמוע שלוק היה זה שהחטיף לסעיד.

למעלה