שרשור פרק 21

joeys pizza

New member
שרשור פרק 21 ../images/Emo58.gif

עוד מעט אני רואה. והיה בא לי לפתוח הפעם את השרשור.

I Love Paige

New member
חחחח, מהבאלך. ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif121

ובכן, הסיפור של סעיד היה ממש טוב. לא קשור לפרק בשיט, אבל הסיפור עצמו טוב. הפרק עצמו גם טוב, ממש אהבתי. ואף זכינו לראות קלייר בפרק
[לא, זה אפפעם לא יעבור לי]. בקיצור, הפרק טוב והפלאשבקים טובים. רק בנפרד. ביחד סתם אין הרבה קשר.

כן, ../images/Emo58.gif

לראות את נקודת המבט של המחבלים המתאבדים זה היה בהחלט... קטע... אני מחפשת את המילה המתאימה.. אבל לראות גם את הצד האחר, בהקשר למצב בארץ שלנו.. זה מאד מתאים.

netaK

New member
../images/Emo58.gif1X21 THE GREATER GOOD

המממ וואו. הפק פשוט טס לי, לא האמנתי שעברו 40 דקות
היה מעולה לדעתי הכל היה טוב הסיפור של סעיד היה מדהים, חבל שלא יצא לו לראות את נדיה :| את זה שלוק הכה את סעיד ידעתי ממזמן (לא ידעתי ידעתי אבל כבר בפרק ההוא החלטתי שלוק עשה את זה ולא משנה מה
) והתפלאתי שהוא אמר את האמת צ'ארלי והמפלץ-תינוק
סוייר היחיד שמרגיע את התינוק
זה היה ענק
מסכנה שאנון
בון
קייט המסממת
הממ רואים שלא ישנתי הרבה אניוואי הפרומו לפרק הבא היה מדהים

LemonLimeLilach

New member
הפרומואים שם אפעם לא עובדים לי

מעניין כי באליאס-מדיה הם כן עובדים... בלוסט-מדיה תמיד שולח אותי לדף Forbidden.

LemonLimeLilach

New member
לא, זה לא נותן לי להוריד בכלל

אני לוחצת על הקישור להורדה, והדף מתחלף לדף Forbidden.

arthurz15

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה... אני נהנתי... אני לא מאמין שהעונה נגמרת עוד מעט אני בוכה

The anomaly

New member
../images/Emo58.gifפרק טוב כמו תמיד

לא היה משו מיוחד מדי רק שחיכינו לו הרבה.... והסיפור של סעיד היה יפה... והקטעים עם סויר הרגו אותי עם הקריאה עם המשקפיים היפות שלו וגם כשצ'ארלי רדף אחריו והוא התחיל לרוץ חחחח
... נקרעתי... ובאמת בעסה שעוד שניה נגמרה העונה:/

colilon

New member
איייאיי...../images/Emo58.gifפרק21

שאנון הזאת עולה לי על העצבים....אוף... (ואני יודע שהיא אבדה אח והכל, אבל מהפרק הראשון לא אהבתי אותה עם כל הקטע של ה"העזרה מגיע אתם סתם מתאמצים...") איזה פרק קורע בהתחלה הקטע עם הארלי ואז עם סוייר.. (ידעתי על הקטע עם צ'ארלי וסוייר אבל זה עדיין היה קורע...) אויי סוייר כזה מצחיק... איך הוא כזה מקריא לתינוק של קליר...(|חולמני|) וסעיד |בוכה| עצוב ביותר... בכלל פרק יפה נהנתי מצפייה (בעיקר כי חיכיתי שלושה שבועות כמו כולם)..

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif21 |חלב|../images/Emo115.gif|מיוחדת|

היה לי עצוב הפרק. פרק מצויין. ממש אהבתי שבסוף סעיד אמר להם לדחות את הטיסה שלו ביום (לטיסה 815, אני מניחה...) כדי לקבור את הגופה. הוא בחור טוב. ושאנן מסכנה. אני ממש מבינה אותה. חוץ מהצורך להרוג בנאדם בשביל נקם. אבל בון מת והיא נשארה לבד בעיקרון. חוץ מסעיד, שהיא לא תדבר איתו בטח, כי הוא דחף אותה. והייתי בטוחה שהיא ירתה בלוק בבטן בסוף
. ולוק? הוא בכלל מרגיז אותי. עושה את עצמו תמיד. אדיוט. גם גרם לבון למות וגם לא מספר להם? כאילו, מה הקטע?! אולי הם יוכלו לעזור. בעיקר סעיד.... והקטעים שם צ'ארלי וסוייר היו מצחיקים ממש. עם הריצה שסוייר תפס כי צ'ארלי הלך אחריו LOL. סוייר כזה מותק. והמשקפיים דווקא חמודים
.

למעלה