שרשור פרק 16

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif לא

זה היה ממש מעצבן. ביפנית זה עוד איכשהו מסתדר, הוא מתייחס אליה דרך הקשר שלו אל מיטאני (כי היא עושה לו טובות בגלל שהם חברים). בעברית "היי, אחות של מיטאני" נשמע נורא מזלזל. רק מה - לא מצאתי בשום מקום את השם האמיתי שלה... אם כבר, אפילו בשם האמיתי של מייג'ין טויה לא נתקלתי עד משהו כמו פרק 40-50. אה, והסדרה הזו היא עתיקה למדי, מהתקופה שאינטרנט לא היה דבר שגור בכל בית, עסק ובית ספר ולפני ששיעורי בית היו מועתקים מ-Wikipedia. לכן היקארו, בתור מישהו שהאינטרס העיקרי שלו לפני עידן סאי היה ספורט, לא ממש מחובר לתופעה. זה מזכיר לי את הצפיה בסרט Perfect Blue (מותחן אנימה פסיכולוגי קלאסי ומומלץ) שגם בו לאינטרנט יש מצד אחד תפקיד משמעותי, ומצד שני הדמות הראשית מביעה פליאה ומוקסמת מהרעיון החדשני

star_female

New member
בכל זאת נשמע לי עדיף

להשאיר את זה "אחות של מיטאני" גם אם היית מוצא את השם האמיתי שלה. כי אם הוא לא יודע את השם שלה, למה שהצופה יחשוב שהוא יודע? *מסתכלת ב-characters guide* ם_ם;; אין את השם שלה אפילו שם. כנראה שזה אומר שאין לה שם באופן רשמי. (יש שם את ~כל~ הדמויות מ~כל~ הסדרה :X)

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif היא מופיעה בתסריט

בתור "אחות של מיטאני". למעשה, אם חושבים על זה, מיטאני זה בכלל שם המשפחה שלהם, אז בעצם זה משהו כמו "אחות גדולה מיטאני". אפילו בלי שייכות
אז מי קלט אותה מזכירה מה השם הפרטי של מיטאני כשהיא מדברת עם היקארו?

star_female

New member
כן...

"אחות של מיטאני" מרגיש לי מוזר כמעט כמו לכתוב "אבא של טויה". XD נראה לי שקלטתי אותה אומרת יוקי, אבל אני לא בטוחה אם זה בגלל שידעתי מה השם שלו לפני זה או לא.

star_female

New member
דרך אגב, במדריך דמויות

היא מופיעה בתור "mitani no ane". ויש שם אפילו את השם הפרטי של איצ'יקאווה @_@; (ויש תמונה של אבא של היקארו :O אני לא זוכרת בכלל שהוא הופיע אי פעם במנגה או באנימה, מעבר ללשמוע את הקול שלו בספיישל האחרון)

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif גם זה יבוא ../images/Emo58.gif

"塔矢 の 親父" חוזר על עצמו די הרבה ברגע שאת מגיעה לעימות הבלתי נמנע בינו לבין סאי, בפרקים 50 והלאה. אלא איך היקארו יקרא לו?

Nittle Grasper

New member
"צאו מהקופסה ושחקו איתנו!"../images/Emo66.gif

יצור חכם שכמותו *.* וגם היקארו - "אחותו של מיטאני" XD אקירה *_* וואיה *_* -תגובה עמוקה-

למעלה