שרשור פרק 15

R e n a n a 1

New member
לדעתי הגזימו בסידרה הזאת עם הסטיות

כנראה שאין להם כבר על מה לכתוב. נגמרו להם הרעיונות.

גיגי123

New member
למה הגזימו?!!??!../images/Emo98.gif

R e n a n a 1

New member
הם עברו את גבול הטעם הטוב מזמן

מראים סטיות שלישיות ויותר מידי שמים דגש להומואים ולסביות. ממש מגעיל!

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo98.gif

למה
אהבתי את הקטע
זה מצחיקקק

ecimb

New member
טוב..

בפרק הראשון זה היה נחמד קליל ומשעשע.. בפרק השני זה היה נחמד קליל ומשעשע.. בפרק החמישי זה היה נחמד קליל ומשעשע בפרק ה15 זה נחמד קליל ומשעשע אבל! איפה העלילה פה?! נמאס לי לשבת מול הטלוויזיה ולחכות שמשהו מעניין יתרחש שם! כל מה שהם עושי זה לעשן ולדבר על שלישיות, חלאס! יש קטעים טובים.. אבל חבל שהם מעטים יש שחקנים טובים חבל שהם מעטים במיכאלה על הפרק הראשון ראו עלילה ברורה מותחת מעניינת ומושכת לצפייה עם שחקנים איכותיים, ומה הביאו לנו הפעם?! העתק לשיר שלנו שגם הוא קליל ומשעשע אבל באיזשהו שלב נמאס! רוצים שחקנים רוצים עלילה! לא רוצים פרצופים יפים לא רוצים משהו נחמד ומשעשע זה טלנובלה! אם רצינו משהו נחמד ומשעשע היינו רואים בנות הפאוור פאף
ואין לי שום חשק לראות את שאר הפרקים.. אני חושב שכמו כולם אני פשוט אשב אשתוק ואחכה לאפרת כהן..

crazybabe

New member
שיר מהסדרה

מישהו יודע איך קוראים לשיר שהיה כששירה עשתה את הסטרפטיז?

Danablom

New member
לרננה 1..

שמעי קראתי את התגובות שלך והזדעזעתי בטירוףףףףףףףףףףףף!!! תגידי יש לך איזה בעיה עם הומואים/לסביות?? לא שאנ ילא לסבית או משו כזה, אבל אני ממש מציעה לך לרסן את התגובות שלך.. מה הבעיה שילדים יחשפו לדברים כאלה? לא דנה ולא שירה(בסדרה) לסביות, וגם במציאות לא יעל ולא מלאני, וגם אם כן, כאילו מה אם את בת ואת אוהבת בת משהו בך לא טוב? ורגע מה יש לך בעיה עם ניבו'שש???? תראי איזה מתוק :) אין לי מושג אם הוא סטרייט או גיי במציאות אבל כאילו לדעתי זה שיש חשיפה לזה זה רק חושף דברים טובים שלא צריך להרחיק לסביות והומואיים הם לא עשו לך שום דבר והם לא אשמים!! ולא שזה משהו רע או משהו כזה הלסביות אוהבות בנות שיהנו להם ההומואים אוהבים בנים?? שיהנו, מבינה אותם, גם אני אוהבת בנים!!! חח.. לדעתי, זה ממש לא יפה, וכדאי שתרסני ת'צמך, זה עושה רושם רע רק עלייך :) עמיתוש

הילי123

New member
היייי אני חדשההה!!!!../images/Emo13.gif

קוראים לי הילה, בת 15 {טמ טמ טמ?} אני חולה על ט"ב ועל השחקניות המעולות טלי שרון והדס מורנו. מה קורה?

GK_FF

New member
איזה פרק אדיררררר!!!!!!!!!!

ראיתי אותו עכשיו!!!!! איזה סוף מצוין!!!!! אהבתי.

GK_FF

New member
חח כן ראיתי את התגובות שלך..

אני לא נכנס איתך לשיחה ארוכה כי כבר הסכמנו שהדיעות שלנו שונות ... i can't help it!!! here i go: אני מאוד מסכים עם כל מי שרשם בשירשור הזה שזה אחלה שמראים דברים כאלה בצורה פתוחה ומרגילים אנשים לזה, לא צריך להסתיר את זה ולהציג את זה כדבר כ"כ שלילי כמו שאת רוצה. את צודקת שזה לא "כדרך הטבע".. אבל בתכלס.. למי אכפת?! תראי, הזמנים משתנים, הדברים מתפתחים וכל דבר שהוא טאבו נהיה נורמה מתישהו וכולם מתרגלים ושוכחים כמה זה היה שונה פעם. תנסי לשמור על קצת יותר ראש פתוח. את יודעת שפעם לדוגמא היו נישואין רק בשביל "טוב המשפחה", נישואין קבועים מראש, לא הייתה שום התיחסות לאהבה ורגשות ואם אישה הייתה בוגדת בבעלה היו תולים אותה. אם תסתכלי על *כל* טלנובלה בימינו תמיד יהיו שם בגידות, אם הטלנובלות האלו היו עולות לשידור לפני 100 שנה כל העולם היה מתנפל עליהם רק בגלל שאישה נשואה שלא טוב לה בחיי הנישואין שלה מתאהבת במישהו אחר אהבה מושלמת. אבל כיום את רואה סיטואציה כזאת בטלנובלה כדבר יפה, את יכולה להבין את הבעיה של האישה ואת מוצאת את היופי שבאהבה שלהם אפילו שהיא אסורה. תנסי להיות קצת יותר פתוחה לנושא ההומואים והלסביות גם. ואפילו שנשבעים בחתונה להיות עד סוף החיים עם אותו בן אדם אז גם אם תבגדי זה לא סוף העולם, עד כמה שכמובן תהיי אדם מגעיל ולא מוסרי אבל גם אז יש עוד צדדים שצריכים לבחון כמו הבעל, הסביבה בה את חיה ועוד. בקיצור עזבי ההודעה יצאה לי מאוד מבלבלת אפילו אני כבר טובע הבעיה שזה נושא גדול מדי אני רק מקווה שתפסיקי לעשות סיפור מהדברים האלה. ותשמעי, ילדים שהנושארים לא מעניינים אותם גם לא ייפתחו טלוויזיה כדי לנסות את התוכנית, ילדים שזה כן מעניין אותם כבר ילכו לראות סרטים בנושא, אז זה לא כזה משנה...... (לדוגמא, אני בטוח שהמון ילדים בגילאי 11 ראו את הסרט "משחקי פיתוי" שהוא מאוד סוטה וגם מאוד מזכיר את הסדרה טלנובלה בע"מ, יש בו מלא מין ובכ"ז ילדים יכולים לראות את זה הוא גם מכוון לאותו קהל יעד כמו טלנובלה בע"מ וגם יש אותה עלילה (ההתערבות, "משחקי פיתוי" הוא חידוש לסרט "יחסים מסוכנים" עם גלן קלוז) זהו!!!!!!!!! הודעה ארוכה אמאלה איך הצלחתם לקרוא עד כאן.

למעלה