חח כן ראיתי את התגובות שלך..
אני לא נכנס איתך לשיחה ארוכה כי כבר הסכמנו שהדיעות שלנו שונות ... i can't help it!!! here i go: אני מאוד מסכים עם כל מי שרשם בשירשור הזה שזה אחלה שמראים דברים כאלה בצורה פתוחה ומרגילים אנשים לזה, לא צריך להסתיר את זה ולהציג את זה כדבר כ"כ שלילי כמו שאת רוצה. את צודקת שזה לא "כדרך הטבע".. אבל בתכלס.. למי אכפת?! תראי, הזמנים משתנים, הדברים מתפתחים וכל דבר שהוא טאבו נהיה נורמה מתישהו וכולם מתרגלים ושוכחים כמה זה היה שונה פעם. תנסי לשמור על קצת יותר ראש פתוח. את יודעת שפעם לדוגמא היו נישואין רק בשביל "טוב המשפחה", נישואין קבועים מראש, לא הייתה שום התיחסות לאהבה ורגשות ואם אישה הייתה בוגדת בבעלה היו תולים אותה. אם תסתכלי על *כל* טלנובלה בימינו תמיד יהיו שם בגידות, אם הטלנובלות האלו היו עולות לשידור לפני 100 שנה כל העולם היה מתנפל עליהם רק בגלל שאישה נשואה שלא טוב לה בחיי הנישואין שלה מתאהבת במישהו אחר אהבה מושלמת. אבל כיום את רואה סיטואציה כזאת בטלנובלה כדבר יפה, את יכולה להבין את הבעיה של האישה ואת מוצאת את היופי שבאהבה שלהם אפילו שהיא אסורה. תנסי להיות קצת יותר פתוחה לנושא ההומואים והלסביות גם. ואפילו שנשבעים בחתונה להיות עד סוף החיים עם אותו בן אדם אז גם אם תבגדי זה לא סוף העולם, עד כמה שכמובן תהיי אדם מגעיל ולא מוסרי אבל גם אז יש עוד צדדים שצריכים לבחון כמו הבעל, הסביבה בה את חיה ועוד. בקיצור עזבי ההודעה יצאה לי מאוד מבלבלת אפילו אני כבר טובע הבעיה שזה נושא גדול מדי אני רק מקווה שתפסיקי לעשות סיפור מהדברים האלה. ותשמעי, ילדים שהנושארים לא מעניינים אותם גם לא ייפתחו טלוויזיה כדי לנסות את התוכנית, ילדים שזה כן מעניין אותם כבר ילכו לראות סרטים בנושא, אז זה לא כזה משנה...... (לדוגמא, אני בטוח שהמון ילדים בגילאי 11 ראו את הסרט "משחקי פיתוי" שהוא מאוד סוטה וגם מאוד מזכיר את הסדרה טלנובלה בע"מ, יש בו מלא מין ובכ"ז ילדים יכולים לראות את זה הוא גם מכוון לאותו קהל יעד כמו טלנובלה בע"מ וגם יש אותה עלילה (ההתערבות, "משחקי פיתוי" הוא חידוש לסרט "יחסים מסוכנים" עם גלן קלוז) זהו!!!!!!!!! הודעה ארוכה אמאלה איך הצלחתם לקרוא עד כאן.