שרשור פרק 15

לא לא... יש גראס

אמממ הבמאי ואפרת מעשנים... שיווו שכחתי את השם של הבמאי קיצור רננה אפרת והבמאי עישנו גראס...

בקטע הראשון,../images/Emo185.gif

שמיכאלה לא הצליחה
, אני לא מסכימה
אבל כל השאר- אתה צודק בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
למרות שלא ראיתי את הפרק... כל מה שאמרו ומההתחלה הקטע של השלישיה
, הם ממש טועים שהם חושבים שזה מעניין אותנו מדליק אותנו וכו', אולי כמה ילדים חרמנים ומפגרים!!!!!!! איזה תת רמה!!!! פשוט גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל מה אתם חושבים ?

לא נראה לי שהם חושבים על כל זה ... הם פשוט עושים את הסדרה וזהו ... ובאמת , לדעתי הם לא צריכים להתחיל לחשוב " ומה עם הילדים ? " וכו' ...

alongo1

New member
אני מסכים איתך במיליון אחוז

ב"מיכאלה" צפיתי למרות שיש לי יס, כל יום הייתי הולך לחבר ורואה אצלו. זו הייתה סדרה איכותית ומצחיקה בטירוף. במקביל צפיתי גם ב"שיר שלנו" שהייתה לפי דעתי סדרה רדודה ונמוכה ביותר, אבל להנאה אין שום קשר לאיכות. אפשר ליהנות גם מזבל - ולכן "השיר שלנו" הצליחה יותר, למרות שמ"מיכאלה" נהניתי הרבה יותר. רק כאשר שמעתי מי לוהקו לתפקידים הראשיים לטלנובלה החדשה הבנתי שהסדרה הזאת לא תעלה על מיכאלה. "הוט" מעתיקים מ"יס" כל דבר, אז מדוע שזה לא יגיע לטלנובלות? הם ויתרו על איכות ובחרו לרדת נמוך. אתם יכולים להגיד שאני סתם מתנשא, אבל השימוש בסיגריות מבחיל ועובר כל גבול. להגיד ש"במציאות אנשים מעשנים" זה קל מאוד, אבל מה לעשות: טלויזיה לא מציגה את המציאות. אם זה היה ככה, לא היינו צופים בסדרה הזאת מרוב שיעמום. הטלויזיה, ליתר דיוק, משפיעה על המציאות. מה לעזאזל חושבים ילדים קטנים שרואים את כל השחקנים האלה מעשנים? התוצאות עלולות להיות הרסניות.

נכון!!../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

בקשר להשיר שלנו אין לי מושג כי לא ראיתי אפילו לא פרק אחד, ואני לא ממהרת לקפוץ למסקנות..
אבל הכל נכון!!!!!!!

R e n a n a 1

New member
אתה צודק שהסידרה מדרדרת. האמת

שגם בהתחלה חשבתי שהיא תהיה לא משהו בעיקר בגלל הנושא והקאסט אבל אמרתי ניתן צ'אנס והאמת שהיה שיפור אבל היום זה ממש היה על הפנים. ממש סוטה ! גם אני חושבת שלקחו את יב"ז ועפר בשביל הד תקשורתי ובשביל רייטינג אבל תכלס מה שחשוב זה לא הרייטניג הראשוני אלא הרייטיניג למשך כל שידור הטלנובלה ויש הרבה אולי שהסתכלו בהתחלה רק מהסקרנות לראות מה עושים רעש מזה ואחר כך ראו שזה לא מעניין והפסיקו לראות. לגבי השיר שלנו אין לי מושג כי אני לא ראיתי אבל גם שם הקאסט האמת לא נראה לי וכל הקטע שזה מחזמר גם לא נראה לי. מה שהיה באמת טוב ועל רמה זה מיכאלה אין כמו הסידרה מיכאלה ! אומנם בהתחלה היה קצת צולע אבל היה מתח והיה מעניין וכבר היה כימיה בין רענן ואסי והם היו ממש מצחיקים וזה משך לראות הלאה. כמו שכבר כתבתי כמה פעמים לגבי הסידרה הזאת לדעתי היא אנמית העלילה לא זורמת חסר מתח והעלילה גם לא מתקדמת לשום דבר, סתם כמו לראות איזה חיים של אנשים משעממים, יש קטעים ממש משעמים שאני אומרת לעצמי נו אז מה הם רוצים להראות פה בעצם ? כל הבדיחות שיש רובם רק אנשי מקצוע שמתעסקים בטלוויזיה ישימו לב אליהם ויצחקו מהם, זה בעצם בדיחות פנימיות שלהם ולדעתי זה לא מדבר לקהל. גם הסיגריות והגרס וכל ההתמקדות בהומואים לסביות ושלישיות זה מוגם לא חינוכי ומנסה להיות יאפיי בכוח. הם לא מבינים שכל הנושאים האלה והיאפיות כבר אאוט מזמן ? די התרבות הישראלית ממש מתדרדרת, ממש תרבות רעה! חושבים שהם מחקים את האמריקאים אבל זה חיקוי זול והאמריקאים כבר מזמן לא בעניין הזה, זה היה שם אולי לפני 10 שנים ככה, היום הם חוזרים לשמרנות והאמת בימים כאלה עדיף שתהיה שמרנות ושאנשים ישמרו על עצמם.

לא כל כך מסכימה....................

הרעיון המרכזי זה לא ה
ולא ה
, זה סתם כדי להראות עד כמה רננה (
) מכורה ל
, או עד כמה שחר מכור ל
(או יותר נכון אלכוהוליסט
)!

מה?!?!?אתה צוחק עלי נכון../images/Emo35.gif

זה היה כזהפרק גועלי... כאילו מזה אמורלהביע
אני כילדה בת 14 לא צריכה לראות את הדברים האלו.. ממש מגעיל... חחח אולי לא 14 אבל יש ילדים קטנים שגם רואים... חוצפהההה

גיגי123

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo98.gif

הדס אני אוהבת אותך!@#%!#$%#@$^#%$#@^@$!@#%$#%!!%#$%@#!$%^#$@

sHiReLuSh

New member
אהההההההההההההה הדס !!!

יאווווווווווווווווווווו איזו מדהימה את !!! תודה שאת נכנסת , רק תשארי יותר ... פלייז ... * שיהיה לך חג - שמח * !!!

מתוקה

אוף, אם רק היה לי אי סי קיו היינו יכולות להתכתב מלאאאאאא מחר אני אבקש מאח שלי שיפתח לי כי אין לי מושג איך עושים את זה

הדסושששש

הדסושששש את כזאת יפהההההההההההההההההה ושיהיה לך אייסיקיו תתני לנו את המספר שלך תודה מאמי אוהבת אותך הכי בעולם

mirushi16

New member
אל תעשי אייסיקיו!

תעשי מסנג'ר! אייסיקיו מלא בוירוסים!!! הנה לינק להורדת מסנג'ר
[וחוצמזה,אין לי אייסיקיו ואני גם רוצה להתכתב איתך
]

למעלה