שרשור פרק 132

MoRaN SaShA

New member
ברור שהיא עדיין מאוהבת בו ../images/Emo41.gif

אפשר שלא להתאהב בו?! חחח סתם לא קשור. היא היססה נראה לי כי היא לא רוצה להתגרש ממנו, לא הגיוני? איזה חמוד הוא
שהוא כזה מבולבל ומסכן
היא בטח אוהבת אותו יותר חחחחחח

MoRaN SaShA

New member
איזה מאמי גלגל!!ואיזה לא בת חצי שנה

חחחחחח איזו מאמי היא!! חחח נחמד שהיא כבר מדברת!!.. ואומרת "אימא".. כל כך לא בת חצי שנה חחח איזה חמודדדדד שסער הרגיע אותהה
יאו איך עשו את זה! חח מצאו ילדה שממש משתפת פעולה.. ראיתם איך היא חיבקה את יהודה?.. ואוו.. אני חייבת לראות את כל הפרק.. ראיתי רק מהאמצע ..

mael

New member
אוף, אוף, אוףףףףף.....

מצד אחד, אני חולה על יעל
אבל מצד שני
, אני לא רוצה שהיא ותום יהיו זוג.... והאמת שגם לא האמנתי לשמועות עד היום, אבל בפרק של היום הבנתי שזה אכן מה שעומד לקרות, הסצינה בה היא חיבקה אותו והובילה אותו לשירותים שלחברים שלו לא היה אכפת, די רומזת שזה מה שעומד לקרות, אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
.

MoRaN SaShA

New member
לא.. עברה חצי שנה אבל עדיין

סער היה בקומה חצי שנה. היא הכירה את דורי לפני 3 חודשים. אבל הילדה לא נראית בת חצי שנה!! חחחחחחחח מה גם שילדה בת חצי שנה לא הולכת (גם לא בעזרת היתמכות בשולחן) וגם לא אומרת אימא! חחחחחחח

אין מצב

כשהיה את הקליפ הזה של ליאן עם סער בביה"ח שראו כל מיני קטעים שלה שם, של סמדר וליאן שם ושל רוני הסתומה על המיטה של סער
נו בטח הבנתם על מה אני מדברת...זה בטוח היה כמה חודשים אחרי שהוא נכנס לקומה וליאן הייתה שם עם בטן ככה ש9 חודשים ממש אין מצב

MoRaN SaShA

New member
גל לא בת 9 חודשים. התינוקת הילה

(הילדה שמשחקת את גל.. קוראים לה הילה) נראית בת שנה ככה..או כמעט שנה. גל, לפי מה שאמרו בת פחות או יותר חצי שנה.

Didush15

New member
נכוןן..

הילדה בטוח מעל שנה לפחות גם בישראל אסור לצלם ילדים מתחת לגיל שנה...

MoRaN SaShA

New member
באמת? יש חוק כזה?! חחח

הילדה מדברת חחח היא חייבת להיות בת שנה ככה לפחות.. פחות או יותר. איזה מאמי כשהיא אמרה "אימא" חחח איזו בובה

lsd600

New member
ניתקו את המיקרופון בשלב מסויים...

אי אפשר ללמד תינוקת איך לשחק. מה גם, שהרבה צלילים של בכי הם בעצם רק מוקלטים ואף חוזרים על עצמם.

MoRaN SaShA

New member
גמאני חשבתי על זה. אבל לא בטוח

כי כשהיא בכתה ראו שזה לא מוקלט.. לפי ההבעות פנים ואחרי זה שיהודה חיבק אותה, לא בטוח שהיא בכתה, כי יכול להיות שעצרו את הטייק עד שהילדה נרגעה ואז המשיכו לצלם. את הסצנות האלו בטח לוקח הכי הרבה זמן לצלם.. כי צריך לחכות שהילדה תבכה ממשהו.. ואז לחכות שהיא תירגע חח לא נראה לי שהיא בוכה כשאומרים לה חחחחחחחחחח XD.

למעלה