שרשור פרק 132

mael

New member
זהו, זה רשמי....

תום ויעל יהיו ביחד. היום היו את כל הרמזים האפשריים לזה. בדיוק כמו שבהתחלה היו את כל הרמזים שסער וליאן יחזרו.

בדיוק!../images/Emo87.gif

זה מה שאמרתי לאמא שלי היום בפרק! אוף.. תום וסיגי כל כך זוג יפה יחד.. שונא את יעלי הזאת

Yaelyon

New member
בוריס=

בוריס זה אבא שלי דורי. והרמטכל ישמצב. אבל איכשהו הוא קשור לראש הממשלה [להה חח]

snirf

Active member
פרק 132 ../images/Emo26.gif

היה פרק חביב!
הסצנות הכי טובות ומעניינות היו של תום וסיגי.
איך תום השתגע והתפרץ
טוב,הוא היה בהשפעת אלכוהול אבל בכל זאת,זו נקודה למחשבה לגבי הספויילר הידוע לגבי תום וסיגי,נראה שזה באמת הולך להיות
סיגי,איזה מסכנה...עד שהיא הכינה את הארוחה :( בכלל הסיבה של הריב(הספר) הייתה ממש מפגרת
חבל,עד שהם כמעט השלימו,שוב הם התווכחו בעניין יעל הקטע של סער וגל,היה נחמד אבל צפוי ומוכר מטלנובלות אחרות
מעניין איך קשור אביו של דורי לג'וזף...

../images/Emo87.gif

יוו איציק הרג אותי היום
עשו את התפקיד שלו כל כך מצחיק! איך שהוא בא לדורי ודורי כעס עליו והוא כזה אומר- יאלללה.. חחחחח..כמה צחקתי... והשוטר הזה..חחחח.. איך שהוא אמר לו
אלי דנקר הזה כל כך מוכשר ושחקן מעולה! המשחק של השחקן שמשחק את דורי כל כך מוזר.. וקארין הזאת
מלכה אין!!!! מאוד נהניתי מהפרק.. עבר מהר מדי!

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo47.gif

הסצינה בין תום לסיגי היתה טובה
עפר ומיכל שיחקו ממש טוב. ואהבתי שתמיר אמר "גם אני פעם לא הרגשתי טוב "

HILA46

New member
סיג ותוםם

אין מיכל ועפר מדהימיםם#$%#%@ וכלכך ריחמתי על התינוקת ראיתם איך היא רצתה את אמא שלהה???! וקאריןן
פרקק טוב.

liaush

New member
132../images/Emo99.gif|מטריה||פטריה|

פרק מדהים!
כל-כך אהבתי אחד הפרקים הטובים ביותר. הריב של תום וסיגי היה מצמרר ברמות. ממש חששתי לחייה של סיגי המסכנה הייתי בטוחה שהוא יזרוק עליה את הצלחת
איזו צמרמורת. סער וגל היה מרגש כ"כ
נכון שזה היה צפוי אבל בכל זאת זה הקטע שהכי ריגש אותי. אבל מה הקטע של ליאן למה היא הסכימה לסקר? כאילו מה הקטע שלה? היא תישאר עם מי שיזכה ברוב הקולות או מה? בקיצור ממש לא הבנתי למה היא הסכימה. וזאביק=בוריס [???] מה הקשר ביניהם? משום מה נראה לי שהוא עובד בשביל אוגנסיאן ומעביר מידע על מה קורה בכנסת. נראה לי שבכל זאת ג'וזף יחליף את ראש הממשלה. -זה לא ספויילר זו השערה. יעל לא כזו חראית כמו שהיא מציגה את עצמה, ראיתם איך היא דאגה לתום?. החברות שלו שמו עליו קצוץ כשראו שרע לו. החיבוק ביניהם מראה על ניצוצות באוויר. הם דווקא יכולים להיות אחלה זוג. ולסיכום: סער המלך
נהנתי מהפרק
נ.ב למשהו יש מושג אם יש שביתה מחר?

SweetOrSexy

New member
נכון, כשליאן אמרה לקארין

על הסקר, ומה שהיא רוצה לעשות, זה לא היה כ"כ ברור. כי ברור שסער יעלה בכל הניקוד שיתאפשר. וזו המסקנה שתהיה, אז איך בדיוק היא תראה לדורי שהיא אוהבת אותו ?! אוי..
גם לי ישנה ההשערה שאולי גו'סף יחליף את ראש הממשלה. וגם כשנודע לראש הממשלה שמותו קרב, אוי זה כ"כ מפחיד לשמוע את זה, ולהרגיש את יום המוות קרב. ויעל בהחלט ילדה טובה, פשוט אומרת את שעל ליבה.
הקטע שהיא לקחה אותו לשירותים בהחלט מראה על ניצוצות באוויר.
לסיכום, מסכימה איתך ברוב.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif שאלה חשובה מאוד?

יעל היא לסבית?? מתי הודיעו על זה?? באיזה פרק??

SweetOrSexy

New member
לא אמרו שהיא לסבית,

תום הסיק את זה מהספרים שהיא שולחת לה. יעל משמיצה את המין הגברי כביכול.. ולכן הוא חושב שהיא מעדיפה ונוטה לבנות.

SweetOrSexy

New member
איזה קטע מרגש היה בין

סער וליאן..
וואי, איך הייתי בטוחה שליאן עדיין מאוהבת בו, וכן משתוקקת אליו.

למעלה