שרשור פרק 11- ואחרון

שרשור פרק 11- ואחרון

כמה שזה עצוב
אל תשכחו לסמן
צפייה מהנה

yarden yanay

New member
../images/Emo58.gif

באמת נגמרה העונה??? ככה??? יש עוד עונה אח"כ??? סיילר חזר גאד :|

joeys pizza

New member
אוי אלוהים

איזה פרק היה -וואוו מתי זה חוזר עכשיו? כמה זמן לחכות? אמרו בפרומו שאחרי שזה חוזר ב2008 אבל מתי ב2008? מישהו יודע פרטים? קיצר היה אחלה פרק...

Slow Cheetah

New member
../images/Emo7.gif

אנחנו רוצים עוד פרקים
אני אראה את זה אחריי שיביאו לי את זה כבר בצרוב והכל

MnsuR

New member
עכשיו נראה אותך והקשרים של בעלך פיטר

ספרי לנו מה קרה אחרי ההלוויה של גיסך???

cwn

New member
../images/Emo58.gif מוהאהא! את מי חיסלו לנו!

חיסלו את ניקי! חיסלו את ניית'ן! חיסלו את מאיה, החזירו את מאיה...
אל יצאה מגניבה בפרק הזה, עם הפרצוף שהיה לה כשהם אמרו שהיא הצילה אותם מסיילר. סיילר קיבל את הכוחות שלו! ישישישישיש! פיטר בסוף הצליח להציל את המצב, לפחות זה משהו. אדם מונרו תקוע באדמה!
למרות שאנחנו בטח נראה אותו בעתיד שוב, הוא עוד יחזור (dun dun duuuun!). קצת מעפן איך שחיסלו את ניית'ן, לפחות המוות של ניקי היה אפי משהו, אבל ניית'ן סתם מת מכדור, הם היו צריכים לדעת שהם לא יכולים לעשות דבר כזה בלי לדעת מול מה הם מתמודדים. ד"א, שמתם לב איזה עקום הפרצוף של אלחנדרו בתמונה שמאיה נותנת למולי? הפרק הבא נקרא "villains" - רשעים. נראה שיהיה מאוד מעניין

MnsuR

New member
i am back! ../images/Emo58.gif

פרק מדליק ביותר, כמו תמיד שאלות פתוחות למה שעומד לקרות! ניקי אוי לא - אבל ידעתי כי יש פה אנשים שכל כך מתחשבים שהם מסמנים מש"שים ... ניית'ן!!!! אנג'לה ... מממ ... מי זה?? מעניין ... ולא נדע כנראה בקרוב כי ניית'ן כבר הועבר לבית חולים [דווח על זה בחדשות] ... סיילור!!! מה זה!!! חוזר אני לא מאמין!!! טוב כמו תמיד הפרק היה מעולה והעונה הייתה מדהימה - סך הכל יותר טובה מהשניה ... אבל לא אהבתי איך שניקי מתה! הבחורה סבלה בחיים ולא מגיע לה סוף שכזה ... ודרך אגב, אולי בעצם היא חיה? הרי בסדרות שכאלה אם לא מראים לך שהבחור\ה נחתך \ה לחתיכות לא נוכל לדעת בוודאות שהוא מת ... הרגשתי טלנובלה כשראיתי את המוות שלה ויאק מיה פה ... מה התפקיד שלה בכלל??? זה טיפשי ביותר!!! טוב זזתי ללמוד צפיה מהנה לכולם

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דוקא אני חושב בדיוק להיפך. לדעתי המוות של ניקי היה ממש סתמי. הסיפור של מוניקה הולכת להחזיר למייקה את הדברים וזה היה חסר טעם ממש, ולא סיבה מספיק טובה להרוג דמות. מצד שני, המוות של ניית'ן היה לא צפוי ומפתיע, עם סיבה ממש טובה, ופתח פתח לעונה הבאה. אני אהבתי את המוות של ניית'ן, אבל לא את של ניקי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
גם ניקול וגם ניית'ן? הם רוצים להרוג אותי!?!?
זהו
מהיום חרם על הסדרה

MnsuR

New member
אוי נו! ../images/Emo58.gif

מי אמר לך שהיא מתה??? היא התחילה לשחק בסדרה חדשה? אולי החברה תגיע אליה ותתן לה מהדם של קלייר? הרי לא ראינו אותה החתכת לחתיכות ...

gwini1

New member
../images/Emo58.gif

היא מתה! סופית! היא יצאה מהסדרה...וזה היה ידוע מראש. אבל המוות של ניית'ן הפתיע אותי

למעלה