שרשור פרק מספר 4

spongeshahar

New member
זה רק אני או ש..

בסידרה שכפיר אוכל הוא אוכל בפה פתוח ושומעים את כל הלעיסות שלו זה ממש מגעיל.. וגם זה ממש מגעיל לראות אותם כל הזמן אוכלים שם מה ניסגר איתם?

היה פרק ממש נחמד

אפילו אח שלי צחק בקטע שכפיר עשה את הקטע ההוא בבית של דנה חח יב"ז.. הסתכלתי עליה לאורך הפרק.. אולי זו גם הדמות שלה אבל לא נראה לי היא משחקת מי יודע מה השחקנית ההיא הברונטית שמשחקת את אפרת נחמדה ואפילו הדמות של הבמאי די חביבה הוא יוצא במאי סטלן כזה, זה מצחיק ואולי אפילו די אמין חח
טלי שרון כרגיל אחלה אהבתי את הקטע שהיא אמרה על אהבה וגם את ההתמודדות שלה עם הדמות של עופר

הכי מגוחך זה הקטע אם האודי הזה

מנסים להראות את המערצים כמה כל החיים שלהם זה הסלברס. הם חושבים שכך יוכלו להשפיע על הצופים, כאילו זה מוגזם מצד אחד אבל זה מעודד מצד שני, כביכול צוחקים על עצמם. והאודי הזה נראה ממש צעיר ממנה בהרבה! אפשר לחשוב שהיב"ז כזאת יפה, יש מלא יפות ויותר ממנה ולא עשו מהם רעש כזה. זה מתחיל להמאס לגמרי
. די ! כבר אין למפיקי הטלנובלות מה לעשות ? כל עניין הסלברס ומאוחרי קלעים של סדרות כבר נלעס מלא פעמים בסדרות וטלנובלות כך שהם לא מחדשים כאן כלום. פשוט משעמם.

ואיי אהבתי את הפרק בעיקר את הקטע...

של רננה וכפיר זה היה קורע בעיקר איךף שהיא ירדה עליו חיחיחיחי צריך יותר אורי

shani35

New member
ואייי.. :] & שאלה!

ואיי באמת הכל משתפר מרגע לרגע ונעשה יותר מענייןןןן.. מישהו יודע מתי שרון אלכסנדר יחליף את טוביה צפיר? ויחליפו את טוביה בגלל המכות שהוא נתן לעובדת במה.. נכון? לאב יו אולל.. :]

anat234

New member
תשובות :

שרון אלכסנדר (
) יחליף את טוביה צפיר החל מפרק 11 ונכון, החליפו אותו בגלל המכות שהוא נתן לעובדת במה

shani35

New member
איכססס

איכססס למה טלי שרון כל הזמן מעשנת בסידרה?????? מגעיל פשוט!!

anat234

New member
:::

יש כמה סיבות לעישון, אחת מהן היא לפרוק לחצים כנראה יש עליה המון לחץ

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהחיים הקשים של בר זוהר - וידאו

החיים הקשים של בר זוהר
קטע וידאו לסוף השבוע: יעל בר זוהר מקוננת על עולמן הקשה של היפות, ומתלוננת על דיקטטורת המכוערות. מתוך "טלנובלה בע"מ". לא נגענו. והראיון ב 7 לילות למי שפספס...

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif חבר'ה../images/Emo70.gif להפציץ תגובות../images/Emo70.gif

כמה שיותר, יותר טוב
טקסט אומלל? אנחנו!?!

היה ממש יפה!!

זה רק הולך ומשתפר.. אבל לא הבנתי מה הקטע של העכבר! אני כבר כל כך מחכה שטוביה צפיר הזה לא יופיעעעעעע ויעל בר זוהר.. לא יודעת אני לא אוהבת אותה...

למעלה