ביקורת - פרק 4
ובכן, התמכרתי. הטלנובלה הזאת עשויה מעולה ולא נעשתה אחת דומה לה קודם, באמת. באת התגובות כאן נטען שזה מעצבן שלא יודעים מי נגד מי, מי טוב ומי רע, ואני חייב לומר שזה אחד הדברים שהופך את הטלנובלה הזאת למיוחדת, מרתקת וממכרת. עצם העובדה שלא ידוע לך מי הטוב ומי הרע לא תוכל לנחש מה יהיה הסוף (כי הרי בסוף הטובים מנצחים...). זה "מחייב" אותך להמשיך לצפות ולראות מה יתגלה בפרק הבא. לעניין ההומור, משובח, מעולה, חתרני, סאטירי, ממש לא טלנובלי. אני לא זוכר שצחקתי כל כך הרבה מהפקה ישראלית (הכוונה לאיתה ולא עליה...). עצם ההקצנה, עצם ההומור העצמי הופך את הטלנובלה הזאת לטובה מקודמותיה. התסריט כה משובח ומעניין שהרגע היחידי שאני עצוב בו זה שהפרק מסתיים. המתח עוד יגיע,אני בטוח, בפרקים הנוכחים הם מכינים את הקרקע לגרום לצופים להזדהות עם השחקנים כדי שבהמשך יכול ליצור טוויסט שישנה את כל המפה ואהדה כלפי השחקנים... לעניין השחקנים, באמת רק שבחים (ויש עקיצה בסוף...) יב"ז- מעולה, תגיד מה שתגידו (יותר נכון תגידי ניקיה 2005 מה שתגידי) היא משחקת מעולה מעוררת חמלה וגם שנאה. את הדמות של השחקנית הדוגמנית היא משחקת מעולה ואין לי מילה אחת רעה, זה היה ברור שהיא היתה צריך רק להשתפשף... טלי שרון- אין צורך להוסיף שחקנית מעולה עפר שכטר- באמת משחק מעולה ומצחיק את תפקיד הבטלן דפקן (הסצינה עם קייזרמן - מעולה). אודיה קורן- אוי, היא מעולה, פשוט אין מילים. מקווה לעוד סצנות איתה. גיא לואל- משחק את הסליז המניאק הבאמת דוחה פשוט מעולה (שמתם לב כמה פעמים הוא אומר פשש פחחח במבטא מוזר ומצחיק) מאור כהן- מסזחק את שחר הבמאי המסטול והלא מתחייב בצורה מעולה (ואני שואל למה הוא רצה את הניירות....) מירי מורן- טוב, היא שיחקה דקה וחצי אבל על סמך הפרק הקודם היא פשוט מעולה. תמר קינן- אני עדיין לא החלטתי לגביה היא קצת מעצבנת טוביה הצפיר- מתי אמרתם שמחליפים אותו.... ציון סופי:9.8 ה0.2 זה רק כדי שלא יתפסו תחת אני רוצה שימשיכו להשקיע מסקנה: טלנובלה בע"מ- הלהיט הבא