שרשור פרי אג'נטס חדש

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

rapgamer4ever

New member
דוקא חוזה סביר, הבעיה שמדובר בקינגס

עכשיו יש להם שלושה סנטרים בסגל: קאזינס, קאולי-סטיין שבחרו בו הרגע וקופוס.
&nbsp
בכל אופן קופוס על הגבול שבין סנטר חמישייה לסנטר מחליף. 8 מליון לעונה שווה ערך ל-6 מליון לעונה בשקלול של השנה והשנים הבאות. נשמע לי כמו מחיר נורמלי.

fatnoam

Active member
החוזה של קופוס סבבה

זה מה שגבוהים עושים. אין הרבה היצע, ובאמת שהוא לא כזה גרוע. בגריזליז זה פשוט לא עבד, כי יש את ראנדולף וגאסול. הוא צריך ללכת לקבוצה יותר דלה בגובה.
&nbsp
חבל רק שזה בקינגס המבולגנים. אני חושב שהראפטורס היו צריכים אותו (כי ג'ונסון עזב וכי יונאס זה קשקוש לדעתי).

OrEl74

Well-known member
מנהל
יכול להיות שאתם צודקים

אולי הוא באמת פוטנציאל טוב ושחקן שיתן תוצרת יפה, לא עקבתי אחריו מספיק בשביל לדעת.
אבל כרגע הוא עדיין בגדר פוטנציאל ולא יותר ועל זה לשלם כל כך הרבה? נראה לי לא הגיוני...
גם אני פוטנציאל לא ממומש, אולי שישלמו לי איזה מליון?
&nbsp

יונאס קשקוש? הסבר ונמק...

ווצביץ' ב-36דק': 20נק' ו-11.5ריב' ופחות מחסימה למשחק.
גורטאט ב-36: 15נק' ו-10ריב' ו1.6חס'
מוזגוב ב-36: 15נק' ו-10ריב' ו-1.8חס'.
צ'אנדלר: 12נק' ו-13.5ריב' ו-1.4חס'.
&nbsp
יונאס מנורמל ל-36דק': 16.5נק' ו-12ריב' ו-1.6חס'
&nbsp
ואולי רק צאנדלר ומוזגוב קולעים יותר טוב ממנו מהשדה בהפרש מינורי (מוזגוב לפחות).
&nbsp
הוא נותן כמעט דאבל דאבל ב-26דק' לערב.

rapgamer4ever

New member
לדעתי

ווצ'ביץ' הוא שחקן ההתקפה הטוב מבין החבורה. מכונת דאבל דאבל.
מוזגוב וטייסון מוגבלים סך הכל בהתקפה אבל טובים מאוד בהגנה. למוזגוב יש את אפקט הגודל, טייסון מאוד אתלטי.
גורטאט הכי דומה ליונאס אבל במפגש ביניהם בפלייאוף הוא נתן לו בראש.
&nbsp
הבעיה בולנצ'יונאס שהוא גרוע בהגנה על הפיק אנד רול. התרומה שלו פר 36 דקות נראית סבבה אבל במציאות הוא משחק רק 26 דקות ולא סוגר משחקים בדיוק בגלל זה.

אבל קשקוש? מה פתאום.. הוא ילד.

הוא כולה סיים את העונה השלישית בליגה, הוא הראה שיפור מסויים במשחק שלו מהעונה שעברה, גם בהגנה וגם בהתקפה..
הוא מאוד פאנדמנטל מתחת לסל, הוא יותר סנטר התקפי מאשר הגנתי, וזה עוד דברים שאפשר ללטש.
הוא נותן הגנה בסה"כ יותר טוב מניקולה, והוא ריבאונדר לפחות באותה הרמה(פר 36דק' אפילו לטובת יונאס), הוא פשוט לוקח חצי מהזריקות שווצביץ' לוקח מהשדה.
&nbsp
הוא כן יצטרך להרים את המשחק שלו ולהמשיך גרף שיפור מסויים, ולמצוא את הדרך לייעל את עצמו בפלייאוף ובהגנה.

והוא בלי ספק תורם יותר ממה שתרמו צ'אנדלר,דיאנדרה וגורטאט

בעונה השלישית שלהם בליגה.
&nbsp
שחקן שעדיין לא קרוב לתקרה שלו סביר להניח, יהלום לא מלוטש שאני חושב שיש לו ערך מאוד גבוה בליגה, לא הייתי קורא לו קשקוש ועל זה המחאה הקטנה חח

וטפו טפו הבחור גם לא נוטה להיפצע יותר מדי..

מעל 80 משחקים בכל אחת משתי העונות האחרונות.
&nbsp
בן 23, כבר עם 3 עונות בליגה, יש לו עוד קריירה ארוכה לפניו ואני מאמין שהרבה יותר אפסיידס מדאונסיידס במיוחד בגלל העובדה שהוא ילד.

fatnoam

Active member
הבעיה היא שאין לו מושג בכדורסל

גורטאט שנתת כאן לדוגמא זו דוגמא מצויינת. יונס במקרה הטוב יהיה גורטאט.
&nbsp
אין מה להשוות לווצ'ביץ', שהוא שחקן לואופוסט טוב ויש לו סיומת לא רעה בשתי הידיים. לצ'אנדלר וג'ורדן אין הרבה מושג גם כן, אבל הם הרבה יותר אתלטים ממנו, וגם נחשבים לשומרים טובים.
&nbsp
ליונאס יש סייז, אבל זה לא סייז חריג (כמו היברט). אני לא אוהב את הנרמולים, כי הבנאדם כל הזמן עושה פאולים מפגרים. הוא גם לא חכם באספקטים אחרים במגרש.
&nbsp
אז יש לך גבוה עם סייז רגיל, אתלטיות סבירה, לא חכם. אין לו ידיים טובות כמו למוזגוב לדוגמא. סבבה שגבוהים מתפתחים לאט, אבל אצלו אין שום דבר שיכול להתפתח לשחקן מוביל. גם שג'ורדן היה ילד, ראו שיש לו תנועה וניתור של שחקן כדורעף, ידעו שיש סיכוי להוציא ממנו משהו.
&nbsp
יונאס לא כזה גרוע, אבל הוא גם לא כזה טוב. אישית הייתי מעדיף את קופוס עליו. כזה שכן ישים את הקרש סל, כן ייתן כדור סביר שגארד חותך עליו. כזה שלא יעשה פאולים מטומטמים בזמן שהוא עושה סקרינס.
&nbsp
אולי זה רק אני אבל.

Or Amit

New member
קייל אוקווין בניקס 16\4 בS&T

נדמה לי שזה מכסה את תקרת השכר של הניקס.
לפי מה שאני מבין הם רוצים להשאיר את שבד וג'ייסון סמית' ופזלו בזמנו גם לכיוון לינסיניטי

מונטה אליס החתמה מעולה של אינדי לפי דעתי

בטח בהתחשב במחיר ששילמו עליו.
&nbsp

Ori L88

New member
מסכים

לא הבנתי למה מתיוז קיבל כל כך הרבה יותר כסף מאליס.
אומנם מונטה היה הד קייס בתחילת הקריירה , אבל נראה שהוא נרגע בדאלאס ונתן שם ריצה ממש טובה.
אינדי הרוויחו. ג'ורג' היל הוא גם שחקן שמתאים לשחק ליד אליס שאוהב את הכדור בידיים שלו.
נראה מה אינדי יביאו במקום היברט ו ווסט.

rapgamer4ever

New member
הסיבה שמת'יוז קיבל הרבה יותר כסף מאליס

היא שסט היכולות של מת'יוז הרבה יותר מבוקש בליגה.
&nbsp
אליס נחשב SG אבל יש לו סייז וסגנון משחק של PG. הוא מתבסס על אתלטיות ועוד מעט חוגג 30. הכי חשוב- הוא סקורר אבל הקליעה שלו מבחוץ לא טובה והוא מינוס בהגנה. אני חושב שהיתרונות שלו עולים בהרבה על החסרונות אבל אתה יכול למצוא PG שנותנים לך דברים דומים למונטה.
&nbsp
מת'יוז SG עם סייז טוב. הוא שומר ברמה גבוהה על שחקני פרימטר, יש לו קליעה אוטומטית מבחוץ ואתה לא יכול להחביא עליו רכזים בהגנה כי גם יש לו משחק פוסט.
&nbsp
אני לא חושב שמת'יוז שחקן יותר טוב מאליס אבל העובדה שיש כל-כך הרבה רכזים טובים בליגה הופכת אותו למצרך מבוקש יותר. מת'יוז הוא קלאסי בתור השחקן השלישי של קונטנדרית ויכול להתאים לכל קבוצה. אליס לא בדיוק בנוי כרול פלייר אבל גם לא מספיק טוב כדי להוביל קבוצה.

Reutk

Active member
תודה לך. אני בקושי זוכרת משהו מהעונה הזאת, הכל מעורפל כזה.

הכל נכון, אבל כשמוסיפים את הפציעה של מאת'יוז

אז כבר הייתי מעדיף את אליס במחיר שלו מאת מאתיוז בשלו. זה פשוט הימור של דאלאס, ורק עוד חצי שנה במינימום (וכנראה שמעבר) נוכל להעריך אם השתלם.

myway23

Active member
לו וויליאמס בלייקרס, סטאקי באינדי

שניהם מקבלים 21 מיליון ל 3 שנים
&nbsp

למעלה