שרשור פרי אג'נטס חדש

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
שרשור פרי אג'נטס חדש

אז קודם צריך לומר שאם אין סיין אנד טרייד עם ג'ורדן זה דופק את הקליפרס ממש, כי הכסף לא ממש מתפנה ואפשר באותו הסכום לרכוש שחקנים חדשים
אפשר להחתים שחקנים שכבר משחקים בקבוצה מעבר לתקרה, אבל לא מקבוצות אחרות, אז הם לא יכולים פתאום לבוא ולהתחים למשל את אולדריג' (לא שהוא היה חותם שם בכל מקרה)

רונדו חתם בקינגס לעונה אחת
לדאלאס מתחיל להיות קבוצה לא רעה, חסר להם רכז

billc

New member
אם תחשבו על זה, הקבוצה הכי טובה בשביל אולדריג' זה יוסטון

יש להם כל מה שצריך כידי לזכות באליפות ויחסית קבוצה צעירה

חוץ ממקום להביא אותו

וכדי לפנות את אותו מקום הם יצטרכו לשלוח חלק מ"כל מה שצריך כדי לזכות באליפות".
אבל כן, סטרץ' פור כמו אולדרידג' או בוש שהם ניסו להביא בשנה שעברה מתאים להם בול לקבוצה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דרק וויליאמס בניקס

10 מליון לשתי עונןת
&nbsp
נראה שהניקס מנסים חבדוק הם הם יכולים להיות יותר גרועים ממה שהם היו העונה

billc

New member
אני תמיד חשבתי שהוא יכול להיות פוטנציאל ענק, אני לא יודע

למה הוא לא הצליח לממש את זה, יכול להיות בניקס יצליחו להוציא ממנו זה.

אני חושב שזה החתמה מעולה שלהם בעיקר בגלל הסכום הנמוך

myway23

Active member
אני מסכים

גם לדעתי הוא פוטנציאל, הבעיה שהוא עוד לא היה במקום הנכון לו, אולי זה יהיה בניקס?
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם אני מסכים

השאלה האם אחרי 4 עונות לא ממומשות, יש סיכוי שפתאום הוא כן יממש את הפוטנציאל שלו?
זה לא שהוא לא קיבל הזדמנויות, הוא פשוט "בעט בדלי" בכל פעם מחדש

88nothing

Active member
החתמה טובה

זה שוויליאמס לא ידע לקחת צ'נסים עד היום, זאת עובדה.
אבל דווקא בנקודה הזאת הקריירה שלו, לוליד רובין לופז ההגנתי וכרמלו ההתקפי יכול להיות שימצא חלק מהפוטנציאל שלו.
בכל אופן 5M לעונה הוא שווה רק כי היה בחירה 2 רקלפני 4 שנים.
וויליאמס תקוע בין עמדות, ודווקא בסיטואציה הנוכחית זה יכול להיות יתרון.

myway23

Active member
טוביאס האריס נשאר באורלנדו

64 מיליון ל 4 שנים

rapgamer4ever

New member
מסתמן השלד העתידי של המג'יק

פייטון-אולאדיפו-האריס-ארון גורדון-ווצ'ביץ'.
מריו הזוניה גם אמור להשתלב איכשהו. אם גורדון יתברר כבאסט אפשר יהיה להסיט את האריס לעמדה 4.
&nbsp
3 שנים מהעזיבה של דוויט אורלנדו מתחילה לקבל צורה. עכשיו רק צריך לגלות האם מישהו מהשישייה הזאת הולך להיות ממש טוב או שכולם מין שחקני חמישייה ממוצעים פלוס.

קליעה מבחוץ (וריווח בכלל) תהיה בעיה מאוד רצינית בהרכב הזה

גם ההגנה בצבע נראית רע עם ווץ' ופאוור פורוורד אנדרסייזד, אבל אולי עם הגנת פרימטר מספיק טובה יהיה אפשר לקזז את זה. סה"כ לא נראה כמו סגל שיכול להתפתח לכזה שמתמודד על אליפות בלי עוד תוספת משמעותית או שיפור דראסטי (וקצת לא ריאלי, אבל לך תדע) של כל הצעירים האלה.

rapgamer4ever

New member
אני לא מדבר על אליפות או משהו שקרוב לזה

קשה לראות אותם מתקרבים אפילו לפלייאוף.
בעונה הקרובה אוקלהומה צפויה להחליף את פורטלנד בפלייאוף. ניו אורלינס היא עדיין החוליה החלשה אבל אין סיבה שתנצח פחות משחקים ממה שניצחה העונה.
מבין הקבוצות הצעירות שמסתכלות קדימה אני חושב שיוטה בעמדה הכי טובה לשנה-שנתיים הקרובות. תסתכל עוד כמה שנים קדימה ויש סיכוי שמינסוטה והלייקרס יהיו טובות.
&nbsp
לסקראמנטו אין היום, אין מחר ואין מחרתיים.

רונדו - 9.5 / שנה

הכל בזכות החבר הטוב רודי.

אחרי רג'ון ובלינלי, הקינגס עם 10 מיליון לבזבז. סטאקי 16M / 2 + 1PO ? קופוס S&T? כספי MLE?

רונדו / קוליסון / אנדרה מילר
מקלמור / בלינלי / סטאקי / מקאלום
רודי / כספי
קאז / מורלנד / רג'י אוונס
סטיין / קופוס / ראיין הולינס

קבוצה נהדרת שעד ה-8 בדצמבר תהיה במאזן חיובי.

עדכון סקרמנטו [כולל מאחורי הקלעים]:

- רונדו התנה את החתימה שלו בהחתמה של קלעי. פה סקרמנטו עשו את האוברפיי שלהם על בלינלי.
לא שאני חושב שזה אוברפיי, אני אוהב את בלי ואני אוהב את הערך המוסף שלו לקבוצה כמו סקרמנטו, אבל זה נראה שלא היתה עליו תחרות גדולה שאמורה היתה להעלות את המחיר [רק שארלוט] וסקרמנטו לא ניסתה לעשות לו "low ball", אלא הסכימה למחיר שקבע, ולו כדי לקדם במהרה את ההחתמה של רונדו.

- ג'וש סמית' יבחר את הקבוצה הבאה לפי זו שתשלם לו הכי הרבה. אבל אם חדר ההלבשה הוא שיקול, סקרמנטו היא המובילה - גם רודי גיי וגם רג'ון רונדו הם שניים מחבריו הטובים ביותר. כזכור, לפני שנה סקרמנטו ניסתה להביא את סמית' מדטרויט [ואז רונדו מבוסטון], אבל זה לא צלח. גם אחרי המעבר שלו ליוסטון סקרמנטו לא ויתרה עליו. רנאדיב אוהב אותו, קארל לא שונא, ויש את התמיכה של השחקנים, לכן זה מרגיש טוב. סקרמנטו פתחה במגעים עם סמית' ביום ו', עוד לפני שרונדו סיכם.

- דיווח של מקור בתקשורת המקומית: 55% סיכוי שכספי יחזור לסקרמנטו. זה אחוז נמוך ביחס למה שהיינו מצפים, אבל אולי זה לא אומר הרבה, מפני שהגענו לשלב שכל צד מושך את המחיר לכיוון שלו. אולי דוגמה לכך היא הציוץ של עמרי מאתמול - אימוג'י של pouting face , בלי מלל. אולי אפשר לראות בזה מן ניסיון לרמוז שהקבוצה לא הציעה לו את מה שהוא חושב שמגיע לו ושכנראה לא רוצים אותו באמת.

אותו מקור מוסיף שסקרמנטו מנסה חזק להגיע להסכמה עם כספי עוד היום ו"עושה כל מה שהיא יכולה, בכל דרך, כדי להבטיח את החזרה שלו", לכן יש יתכן שבעוד כמה שעות נקבל עדכון כספי רציני. אנחנו אוהבים עדכוני כספי. השאירו את ה'טוויטר' ברקע.

אני עדיין חושב שכספי יחזור, אבל בשעות האחרונות יש דיווחים לכאן ולכאן. אני מיד אעדכן את חשבון ה'טוויטר' שלי עם האינסייד אינפו שלי.

FWIW, הסוכן של כספי הוא דן פייגן. דיברנו עליו בעבר. פייגן עבר כמה ימים עמוסים עם החתמות של שני מיוצגים בכירים שלו - דיאנדרה ג'ורדן [דאלאס] ומונטה אליס [אינדיאנה], לצד השמועות על טרייד של קאזינס. יכול להיות שאחרי שהשניים חתמו וקאזינס נרגע, הוא התפנה פול טיים לעמרי, ולכן המרקט של עמרי מתחיל להתפתח רק עכשיו, מה שאומר שרק כעת עמרי יכול לדעת באמת האם יש לו הצעה טובה יותר מקבוצה אחרת.

דעת הקהל היא כזאת שכספי *חייב* לחזור. לא קראתי אוהד של סקרמנטו שחושב שאפשר לוותר על כספי, כמובן במחיר הרצוי. אני אופטימי גם בשל העובדה שהאיש החזק היום בקבוצה הוא ולאדה דיבאץ שנחשב למקורב לכספי. צריכה להיות לי על המחשב איזה תמונה שדיבאץ מחבק אותו אחרי משחק. לחץ ידיים, אבל לא חיבק אף שחקן אחר - רק את עמרי. זה נראה שהקשר ביניהם טוב, ואם היה בזה יתרון כשדיבאץ היה רק "יועץ", אז ודאי שזה שווה יותר כשהוא הג'נרל מנג'ר שמציע את ההצעה.

Reutk

Active member
הייתי רוצה לראות את כספי בספרס,

ברוסטר הנוכחי שלהם הוא היה מושלם. אבל זה נראה שהוא מחפש חוזה גבוה יותר ממה שהם יכולים להציע לו, ומגיע לו אחד כזה.

כרגיל, אחלה סיכום,

ועכשיו שאלה. חחחחח, מה קורה בטוויטר שלך? הדיווחים שאתה מעלה שם, מאיפה הם מגיעים, זה בצחוק או אמיתי?

OrEl74

Well-known member
מנהל
למקכוס אולדריג' סגר בספרס

4 עונות
80 מליון
&nbsp
לא מפתיע ובכל זאת..ואוו!
&nbsp

rapgamer4ever

New member
החמישייה של הספארס לעונה הקרובה: